ДЕКЕМВРИйска любов съм аз голяма, Валентинката за тати и за мама

• 17 727
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • Добрич
Добро утро на всички - малки и големи!

Хайде да започнем един прекрасен ден с по кафенце или чай и плодове за закуска!  Wink Черпя ви - 

Приятен ден на всички, мили!  Hug  bouquet

# 121
Добро утро и от мен  Hug
Ние сме станали още от 8 ама ходихме на ваксина и сега се върнахме Peace...Ивка си поплака малко ама и мина и добре че тази ваксина няма реакции че щеше да е още по кисела ...че и никнат два странични горни зъби..единия вече изби сега и другия newsm44
марти и на вас са ви сложили такава ваксина ...на нас също казаха че може да се появи леко обривче около убоденето но след седмица  newsm78....нас не ни теглиха и мериха нали сега след годинката се прави на 3 месеца и другия месец като ходим да даваме кръв и урина и да и дават и капкитеытогава ще ни измерят и теглят Peace
Благодаря ти Марти за комплиментите lovekiss...аз повече се харесвам руса и сега като си гледам снимките и пак искам да стана руса  Grinning
веси Ивко обаче така като го гледам и взел и той повече от тати но има и на теб а при нас е все на тати и тати..даже като се скараме на майтап с мъжо и той все ми вика "И да знаеш това дете не е от теб"  Stuck Out Tongue Winking Eye newsm62
Цункай бузльо от нас Heart Eyes
Е хайде за сега и дано после не се бъгне нещо форума че да вляза пак Hug

# 122
Много затишие в тая тема, никой не пише... викам - я да драсна нещо... Не че има и за какво конкретно да пиша, де... Сега се прибрахме - бяхме навън, на дворна разходка, че на мен не ми се обличаше и бях по домашному. Студеничко е, ама става, пък и да не го изнежвам Стени.
Сани, май доста си посъкратила историята, а?! Нали каза, че е история с няколко историйки вътре в нея. Нищо де, и в този си вариант е очарователно, че съдбата явно е държала да ви срещне. Снимките са супер!
Жани, тебе първо в чата са те омагьосали значи.
Марти, ама бабите сериозно ли не знаят още за новото бебе?! Ееех, сигурно ще ги изненадате хубаво!
Лек ден ви желая и никакви болести вече!

П.П. Пачи, стига наднича, драсни някой ред, няма да ти се изтърка клавиатурата!

# 123
Елс, чета, бе, човек, нали трябва да наваксам пропуснатото и да влезна в час.
Оф, донесоха ми едни документи и трябва да работя..., обаче следобяд ще се включа за по-дълго (надявам се).
Всички истории са достойни за сапунен сериал  Mr. Green
Зечова, това с любовта от пръв поглед е абсолютно вярно - случвало ми се е 2 пъти и все още като ги видя и двамата принцове ми се свива стомаха  newsm78

# 124
  • София
Здравейте Hug.
Да взема и аз да почерпя.Днес си имам рожденник.Ники става на 32 години.

Елс,вярно,че бабите не знаят за бебето.Всъщност само вие знаете Laughing.Аз в това отношение съм малко суеверна и изчаквам да минат критичните 3 месеца и после казвам,но така и така ще си ходим та решихме да ги изненадаме на живо,а не по телефона.
IVKA&MIMI,честито зъбче на малката красавица.Дано другите да пробият по-безболезнено.
Пачи,много работиш бе,мила.Почини си малко,тя работата няма да избяга Wink.
Оф и при нас е гадно времето и днес цял ден ще се чудим какво да првим с Дани,ама здраве да е.
Абе,мамачета някой да знае нещо за Дани.Не е писала от много,много отдавна.Дано всичко при тях да е наред Praynig.
Хайде чао засега.
Следобяд,ако мога да вляза в сайта пак ще се включа.

# 125
Да ти е жив и здрав рожденника, Марти! Да продължава да бъде страхотен баща и съпруг!

А днес също празнували имен ден и Светланите...

Сани, честито, мила! Да си жива и здрава и много обичана!
....и не се скатавай, а почерпи по едно виртуално тирамису... и да не си знаела - тъкмо научи!

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 15:07 от els

# 126
  • Добрич
Честит Рожден Ден на Ники! Марти, да ви е жив и здрав и много да го слушате, но и той вас!  Wink Hug

Щом и Светлитата празнуват днес .....

Честит Имен Ден Сани! Много здраве и късмет!

Ние също се завърнахме от разходка! При нас времето е страхотно!  Party

Момичета, току що Галчето ми писа, че е много зле! Има големи проблеми с бъбреците! Нека й изпратим цялата си положителна енергия! Утре е на преглед! Стискайте палци!  Praynig Praynig Praynig

# 127
Едно палцестискане за Галчето от мен! По-бързо да се оправи! Praynig

# 128
  • СОФИЯ
Здравейте и от нас на бързичко,
Честит рожден на НИКИ! Да е жив и здрав, много любов и разбирателство в цялото семейство!
Честит имен ден на всички именици.!
Черпя ви с една торта.

Оказа се,че мъж ми имал имен ден! Wink. Светлин се казва.
Елс знае ли човек. Може и от преди това да ме е запленил, ама да не съм разбрала. Ама вече в чата направо си ме е зарибил Laughing.
Имахме доста тежка нощ. Малката вдигна близо 40гр. температура. И преди имаше, ама не чак толкова. Не иска нищо да яде добре, че още я кърмя. Само кърма. Педито казва, че било от зъбите.  newsm78.Гърдички чисти, гърлото не е зачервено, няма хрема само Т. , която поддържа. Пък да видим. То не бяха панадоли, мокри кърпи. Ами това от нас.
Нека да се помолим за всички болнички и наистина да им предадем цялата положителна енергия.  Praynig Praynig
П.С. Андреа е вече кака. Вчера се роди бебе Драгомир Laughing

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 14:54 от Жани

# 129
Ох, аман от тези болести - много ми става тъжно като чуя, че някой (голям или малък) се е разболял.... Бързо оздравяване на всички болни!   bouquet
То и Магарица е сополива от няколко дни, но с прополиса пресякох нещата и вече болеста е на финала. Ама и аз съм много хитра, де - на детето слагам прополис, а аз си подсмърчам и никакви мерки не взимам  ooooh!
Момичета, няма да ви карам по ред, щото ще ми отнеме около 2 седмици, но да кажа, че съм в час с клюките, така че чакам на Виктория разказа.
Зори, Янич, Правда, Мъни, Тане, Габи, Кокита, Мимито да не се скатават (като мен  Mr. Green), ми да пишат. Хотмама и тя  Hug Зечова си е написала писанията за този месец, така че от нея чакам включване в следващата тема  hahaha Мимиска, човек не може да се напие от теб с твойто отрезвяване  Whistling Стела,   bouquet Елс, да цункаш фараона по фараовския му шкембак. Къдрокоса, ей отрови ни с тия кафета и сладки  Mr. Green - не спиш ли, бе, човек?
Марти, да ти е здрав и щастлив рожденика!  Hug И му направи чене на детето, стига го мъчи с тези зъби  Naughty
Сани и всички именици, честито!   bouquet

# 130
Марти - ЧЕСТИТ  ТИ РОЖДЕННИК ! [/size]
САНИ И НА ТЕБ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

Муза за разказ още нямам, но вашите ги чета с интерес .

Жани и ние сме бракувани на същата дадата само , че през 1998г. И на теб честит именник и бебче.

Галче - Съчуствам ти , оправяй се бързо.

Целувки на всички бебоци   love001

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 16:18 от mama Ilq

# 131
  • София
Честит Имен Ден Сани!Бъди жива,здрава и много щастлива!

Благодаря ви за пожеланията  bouquet.
Жани,стискам палци Андреа да свали по-бързо Т Praynig.Честит ти именник!Да ти е жив и здрав и много да се обичате!.Честит ви племенник!Да е жив и здрав и да радва мама и татко!
Галче,стискам и на теб палци.Дано най-накрая те оставят тези болежки Praynig.
Пачи,не се мъчи,ами се лекувай и ти.Маги има нужда от здрава мама Hug.
Марти,  И му направи чене на детето, стига го мъчи с тези зъби  Naughty
А,Пачи,на детето от четвъртък насам зъби не са му пробивали и засега спим по 10 часа на нощ Mr. Green,така че аз сега съм доволна и си мълча Joy.

# 132
Марти, радвам се, използвай да се наспиш и ти пожелавам другите зъби да не ги разберете  Hug
А Маги има само 4 зъба  newsm78  За сметка на това горните са редки, а добните криви  Mr. Green На мама хубавицата  Heart Eyes

# 133
  • Бг-мама
А Маги има само 4 зъба  newsm78  За сметка на това горните са редки, а добните криви  Mr. Green На мама хубавицата  Heart Eyes
Joy Joy Joy
Бях се отчела за месеца ма то след творенията на Пачи ,които ме просълзиха не можах да се стърпя!!! Да ти е жива и здрава момата с редката ограда и кривата нива!!! Mr. Green
Честит рожден ден на тати Ники много любов здраве и късмет от мен!!!!
Честит имен ден на Сани и на мъжа на Жани!!! Да сте живи и здрави!!!
Болните да оздравяват ,че и у нас имам един болник ,който в скоро време ще бъде наритан ,че не си изпълнява съпружеските задължения!!! Mr. Green
Марти Дани е добре ,малката е била болничка ,но предполагам ще се включи скоро!!!

# 134
Ето най накрая и моята история ooooh!,по очеизвадни причини много от събитията липсват  и снимките са преснимани затова са с по лошо качество!Приятно четене Embarassed
-----------------------------------------------------------------------
Идването ми в САЩ съвпадна и с решението да приключа една 2 годишна болезнена за мене връзка с човек който беше просто непробиваема стена.
Когато дойдох тук в САЩ бях с пълната нагласа да забравя за любовта си за него,той от своя страна обаче почна да ми звъни като луд по телефона и след 3 месеца ми се призна за 1ви път в любов и ми предложи брак,на който аз отговорих с ДА и веднагически съжалих защото след такова голямо разочарование от него явно чувствата ми си бяха почти отишли.

Как се запознах с Дан:
 С Дан се видяхме за 1ви път в един БАР  преди да се случи гореспоменатия годеж!Всъщност пред бара защото той работеше като охрана там и беше на вратата когато аз със група колеги бяхме тръгнали да се веселиме.Разбира се те всички имаха шофьорските си книжки за да покажат че са 21 години аз какво вадя си мислите...моя БГ задграничен паспорт Laughing..при което се почна едно четене от негова страна и разглеждане на тая ти ми забележителност.Моето 1во впечатление от него беше(божеее какъв пич,просто видях един страшно красив мъж) но това за секунда разбира се и толкоз.Пусна ме той вътре и започна яко парти,алкохол и танци .По късно разбирам че Дан ме харесал още при влизането, наблюдавал ме цяла нощ и не си затворил устата за мене пред другите от охраната които му бяха също така приятели.Към края на вечерта той пристига при мене и почва да ми говори разни и да ме разпитва къде работя и т..н.. заряза си работата и докато затвориха заведението говореше с мене  .Тръгнах си аз без да му дам координати освен само къде работя.

След 2 дена се появи изневиделица на работата ми при което аз Shocked,въобще не очаквах..поговори си с мене и ми дава едно листче с телефонния му номер но написал числата на български,аз бях в абсолютен шах.Поиска ми моя телефон и аз му го дадох,викам си кво пък толкова ще се позабавлявам,но определено си помислих че има единствено сексуален интерес към мене и си казах че няма да се дам Naughty.

Оттам се почна едно звънене в къщи от негова страна и аз все заета го давах,той човека иска да ме води на кино и т..н.. но аз си виках ...за кво да излизам с него ..няма смисъл. Така ми се обади 5 пъти и аз 5 пъти отказвам.Той се ядосал накрая и хвърлил листчето с телефона ми в боклука.След 2 дена си седял с приятеля му и пак се сетил за мене,приятеля му го окуражил и той решил да звънне за последно,обаче се сеща че листчето е изхвърлено ,от там отива в голямата кофа за боклук която седи отвън и почва 2 часово ровене ,на края намерил листчето залепено за кофата отвътре Laughing.Звънна ми и аз този път във вкиснато настроение си викам "кво пък толкова" ,заведе ме човека в най голямото виртуално кино и беше страшен кеф.Смешното е че по пътя за киното аз се уплаших от нещо и какво правиме ние българите?!" пу-пу в пазвата"нали така,чак след време когато Дан вече знаеше защо ние в БГ правиме така си призна че страшно се е учудил защо си плюя в блузата Laughing.

Аз бях страшно възхитена от него и мнението ми за плейбой веднагически изчезна но не влагах нищо.Когато се сгодих по телефона го извиках и му съобщих при което той каза че няма значение за него и иска да е с мен докато съм там,много ми беше странно но си казах "кво пък толкова".Той почна да ми прави разни романтични изненади Heart Eyes...и то какви ..даже ми даде колата си (тази дето сега не ще да продава) да си движа а не да разчитам на таксита,а той с колелото.Докато в един момент седейки в стаята си и гледайки негова снимка разбрах че съм лудо влюбена в него и не знаех как ще живея без него.С 2 думи всичко се обърна на долу с главата.
Тогава реших че няма да се омъжвам,отдадох се на връзката ми с него и вече не ми пукаше за никой и нищо,всичко беше просто неописуемо,такава страст не бях изживявала никога.Просто не можехме да дишаме един без друг.2 седмици преди да си тръгна за БГ отидохме на романтично пътешествие до НЮ Йорк,беше божествено просто...гледахме шоу на бродуей,качихме се на емпайър стейт билдинг и още куп неща.И двамата си мислехме че е за момента и това е ! А в НЙ пък колко неща се случиха..успахме се и си изпуснахме полета за връщане ,почти нямахме пари,той се обажда на баща си за пари а те хората и хабер си нямат къде е синът им и с кого Embarassed...т..н.. ама няма как да напиша всичко.

До последния ден бяхме заедно като залепени,никога не бях изживявала толкова много романтика - вечери на плажа на свещи с вино и суши ,всяка сутрин закуска в леглото, рози почти всяка вечер и още куп други неща,аз на никой не бях казала за него в БГ освен на приятелката ми по телефона.Родителите ми и годеника си мислят че ще се жениме като се прибера, моята приятелка ме посъветва да не предприемам нищо докато не го видя на живо в БГ,може пък чувствата ми да се възвърнели и т..н...

снимка
снимка
снимка

И такааа изпратихме се  на летището с идеята че Дан ще дойде след 4-5 месеца в БГ да ме види.Още щом затвориха самолета и като почнах да проливам едни сълзи Cry,няма спиране ,пък и не ми помогна едно писмо което ми беше написал и ми беше казал да го отворя в самолета.

Кацам на летището а те всички ме чакат и Годеника с букет рози и голяма усмивка,аз само като го видях и ми се доповръща и още тогава  вече знаех какво искам със сигурност.Казах му веднага че приключвам окончателно с него и тука се разигра една драма която няма как да напиша.
С Дан почна едно писане на Емайли всекидневно по 2-3писма,обаждания и т..н..Аз бях изпаднала в депресия ,исках да се върна при него веднага но се получи визов проблем и си помислих че никога вече няма да го видя,направо бях изпаднала в дупка ,не можех да ям ,да спя ,направо не ми се живееше-той също се беше побъркал...докато.... не ме изненада като дойде само след 2 месеца точно на Свети Валентин и ми предложи брак,аз не бях изненадана и без да го бяхме казали гласово и двамата вече знаехме че един без друг не можем .След това идваше на всеки 2 месеца за седмица докато само 6 месеца откакто се бях прибрала в БГ вече официално можех да се върна в  САЩ.Сватбата я организирахме за 2 седмици...родителите му щяха да получат инфаркт но дойдоха и беше много готино парти,[ омъжихме се в един парк в който той ме водеше като се запознахме ,на едно мостче над едно езеро на музиката на един цигулар.
Още тогава знаех че има едно ангелче което се грижи за мене  и ме напътства,не съм си и мечтала да си намеря такъв перфектен за мен съпруг ,приятел и любовник.Охх и най важното разбира се,да вземе участие в направата на това прекрасно създание без което и двамата не можем да си представим живота Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт