ДЕКЕМВРИйска любов съм аз голяма, Валентинката за тати и за мама

• 17 731
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • СОФИЯ
Здравейте и от мен
Малкото змейче спинка и настана спокойствие вече. Днес бяхме при баба й, че имаше рожден ден. И то не бе внимание, не бе чудо. И веднага го усети разбира се и я хвана лигата."Малкия лигоч на мама"Simple Smile). Ама поне мама и тати си пийваха ракийката и си почиваха Laughing. С една дума поехме си малко въздух.
Зечова много готинка историйка. Абе рано или късно плейбоите биват озаптявани и дресирани стига да знаеш как да им вадиш душичката с памук Wink.
Утре мойта най-добра приятелка от Пловдив ще ражда и само си мисля за нея.  PraynigНадявам се всичко да мине наред при нея. Тази година много приятели очакват бебчета. Хората се отпуснаха най-накрая.Даже с мъжа ми се смеем, че сме повлякли крачка.
Това е за сега. Лека вечер на всички.

# 106
  • Варна
Здравейте, остана малко време между уроците и децата, та викам да драсна и аз някой ред  Mr. Green
Стели -  и моят мъж се притеснява като изпадна в такива моменти, но при нас е поради това, че аз искам поне още едно детенце  Mr. Green За следващият път съм поръчала близнаци - само да е примерно след поне 3-4 години да си ми дойде мозъка на място, да ми се поукроти нервната система и съм готова за нови подвизи с 1,2 или 3 деца, колокото Господ даде  Mr. Green
Жани - ами за да не ми дава неговата, си ми купи новичка и на мен  Mr. Green В интерес на истината се оказа, че грешката е негова, а за шофирането ме е признал за много добър - повечето ми познати мъже казват, че карам като мъж - каквото и да означава това  Thinking
galaxy - пък на моя мъж веднъж не му е дошло наум да драсне някое любовно послание Sad Чак ти завидях лекичко  Wink
 bgbubu - ами на - забравиха се децата, като е такава несериозна мамата (себе си имам предвид де) Ето малко снимки  http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=84408
IVKA&MIMI - според мен все още си приличаш на момиченце  Laughing Аз ще пусна друг път снимки, че сега нямам време
DOBIRA - дано бързо да и избият зъбките и да се понаспиш и ти Peace Ние си седим със 6 зъба от сума ти време - другите нещо се спотайват
Стискайте ми палци, че утре съм на изпит, сега отивам да почета още малко така че приятна вечер на всички

# 107
Вики, а ти защо се спотайваш още Wink? Айде, чакаме твоята история с Дан! И да не вземеш да я претупаш - искаме целия романтичен филм! Laughing
Зечи, Вики, мерси за комплиментите! Тука имахме малко спор с мъжа за заглавието на снимката. Според мен така Стени прилича на момиченце  hahaha, ама мъжа ми надделя с неговото сравнение.
А за второ и т.н. дете - аз съм казвала всеки път като стане въпрос тук, че искам, ама не още сега, нека Стени поотрасне. А мъжа ми е почти категоричен, че не иска повече деца. Та ще трябва да се надхитряме  Wink. А според майка ми, ако искаме още трябва и да не чакаме много, че вече годинките ни не били като за изчакване  #Crazy...
Уф, в едни странни насторения съм напоследък и не ми се пише много...
Лека и спокойна нощ! Hug

# 108
  • СОФИЯ
Mishelin не се съмняваме в тебе, че ще си вземеш изпита. Нали си читанка. Mr. Green Успех!!! Големи бонбони сте. ПУ-пу грозни бебета да не ви е уроки:)
Елс май всички ни е обхванало. Споко!!!
Най-накрая при нас заваля сняг. Ако се задържи утре ще й намажа бузките. Grinning
Ей знаете ли, че вчера Симеоновците и Симоните са имали имен ден. Да са живи и здрави и с безгрижно детство   bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 22:20 от Жани

# 109
  • София
Добър вечер!

Много интересни, вълнуващи и приятни истории!  coolcool    На Вики - smile3501 за идеята !

повечето ми познати мъже казват, че карам като мъж - каквото и да означава това  Thinking

Хехе, това си е комплимент, Мишелинnewsm53 Да караш като мъж означава, че не караш като жена!  smile3503 Не се чува толкова често от страна на мъж!  smile3521 А това си е едно 100-процентово признание, че си шофьор от класа!!!  newsm10

Най-накрая при нас заваля сняг. Ако се задържи утре ще й намажа бузките. Grinning

Мале, добре, че чета форума, че да разбера, че и в София дойде снегът...  smile3525

А ние днес направихме прощъпулника на Надето. Първото нещо, което взе, беше огледалцето.  newsm09 После посегна към цветните моливи и накрая си взе и книжката. Тълкуването на кака й е следното: ще си пада по огледала, ще стане дизайнер и читател, а като цяло ще върви по стъпките на кака си!  newsm62

Хубава снежна вечер желая!
  bouquet

# 110
добрутро мами, набързо, че почва супер бол (амер футбол, гледам зарад рекламите:)

мтв - мъжът ми е лъв:)! мани - много огън, като при вики.

вики - има градина $300/седмица Shocked ами какво да правя - това са цените:(

весе - ок съм, нещо крива само. оказа се, че съм била буквално пред М и затва нервността и пъпките, дойде седмица по-рано newsm78

навън сме с -15С, не смея да изведа кюфтето. яни и надето я видяха и чуха на скайпа как мячи..

отивам да го гушкам, много хубава седмица и безпроблемна!

# 111
елси..обещавам че утре ще я имате историята в по-подробен вариант,вече я пиша,ама ще има да четете докато ушите ви се зачервят да знаеш.
а за бебчовци...нашите майки като са раждали на по 18-20 ние сега за тях сме дъртофелници,моята днес пак ме тормози  и казах да спре но тя ми заяви че няма да спре и да съм раждала докато тя била млада все още че да можела да ми помогне. ooooh!

хотмаме..и аз затова гледам супербола ,комичните реклами са неотразими просто  Laughing
много пари за градина бе...ама така е в НЙ ,и много студено при вас-ужас. Аз тука още съм ОК с леко яке.Знаеш ли и аз установих че съм така заради М. ,аз още чакам де.

Mishelin...сладки снимчици и хубава торта,видях и Дани че е там,не знаех че сте дружки,тя как е- кажи и да влиза че липсва. Heart Eyes Хехе и аз съм така с шофирането,мъж ми не веднъж ми е казвал ,ние затова като ходехме преди в центъра на Ню Йорк с колата  все аз карах,че там са бетер шофьорите в БГ,лудница с голямо Л .Но и аз си го взимам като голям комплимент,че наистина по голямата част от жените са зле с рефлексите,няма какво да се залъгваме Peace.

Зече ...колежке романтичке неотразима,гледала ли си тозифилм в БГ май го превеждат "Тетрадката"
Ако не си ,задължително да го гледаш....този филм си го гледам всяка година,най страхотната любовна история която някога съм гледала,мехлем за душата. Heart Eyes

# 112
Добро утро от мен  Hug
неф трябва да се покажеш с навата прическа  Peace
веси браво на зетя smile3501 и благодаря на сватята за комплиментите Hug Heart Eyes
вики направо ще те черпя за казаното newsm51...че дъщеря ми приличала на мен...ти си първата която го казва...попринцип тя е одрала кожата на баща си и всеки така казва...а аз все се базикам и викам че бащата е известен но майката не е  Laughing
Много ме е яд че нямаме сняг при нас...тука кога ли е имало изобщо  Crossing Arms
Хайде за сего от мен и до после  Hug

# 113
  • Бургас
Историите на всички до тук са интересни и уникални по своему и всеки знае най-добре какви емоции са го спохождали тогава и сега.
Ето я и нашата. Ако имам късмет после ще добавя и снимки.
За първи път го видях едно лято. Седяхме си с една приятелка на кафе и изведнъж го виждам на съседната маса. Млад, красив, загорял от слънцето, изваян...нереален. Не можех да откъсна поглед от него. Рядко ми се случва така да се захласна. На тръгване, ключовете му паднаха от джоба и аз едва не плонжирах, за да му ги подам. Благодари и си тръгна. Въздишах още 5 минути и забравих. Същата есен отиваме на дискотека с голяма компания. Вътре беше такава блъсканица, че пробивайки си път до тоалетната се отърках в един мъж, който така ме погледна, че ми се огънаха коленете. Той ме задържа в ръцете си, докато се разминавахме и няколко минути се опитвахме да се сетим „откъде се познаваме”. Казахме си имената, разменихме си няколко думи и се разделихме. По-късно се сетих откъде го „познавам”.
Може би половин година след това, в същата дискотека беше третата ни „съдбовна” среща. Беше 3 юни 2000г. Отидохме с една приятелка, беше около 1ч., нямаше места. Тъкмо влизахме и няколко човека си тръгваха, познайте кой... той и компания... и ние побързахме да заемем техните места. Тогава той ме видя, явно ме позна и реши да остане. После ми разказва, че в онази есенна вечер ме е търсил по-късно в дискотеката, но явно съм си била тръгнала вече. Така и останахме заедно до 5 ч., танцувахме, говорехме, целувахме се. Всички си бяха тръгнали, а DJ-я изпълняваше нашите музикални желания едно след друго. Изпрати ме и ми поиска телефона. Дадох му го и попитах кога ще ми се обади, а той каза „днес”. Разсмя ме. Няколко часа по-късно говорехме по телефона. И така няколко дни подред. След 4 дни излязохме на „първа среща” и за няма и седмица вече живеехме заедно.
Оттогава досега сме изживели много радости и много тревоги, голямо щастие и големи разочарования, но винаги заедно, винаги съм имала неговата подкрапа и опора. Той е спокоен и уравновесен, точния човек до мен. Телец и Дева, аз съм рогатото. Благодаря на Господ, че ми го е пратил!
Сключихме брак на петата си годишнина – 3 юни 2005г. И двамата не сме фенове на пищните сватби. Подписахме брак в петък само с кумовете   и едно приятелско семейство , а в събота организирахме тържество за най-близките роднини и приятели . Искахме да е под шатра на плажа, но... може би за някоя годишнина. На 1 декември 2005 вече бяхме трима.
Дано не съм ви отегчила, но се опитах да съм възможно най-кратка и повярвайте ми, спестявам ви много немаловажни подробности. Вики е виновна, тя предложи да разказваме.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 13:12 от sanimama

# 114
  • Добрич
Ха, здрасти!  Hug

Къде сте днес, че никакви не пишете? По разходки ли?  Wink
Абе, мацки, много интересни истории си имате! Супер ми е готино да ви чета!   Peace Hug
Мише, разгледах снимките! Страхотни са! И днете ти дечица са много чаровни! Пупупуп  Peace Hug Кво стана с изпита?  Wink
Мимиска, браво на Надето за избора! Аз го тълкувам друго яче, ама то времето ще покаже! С каквото и да се занимава Надето, й пожелавам много успехи!  Hug
Хотмамче, егати цените за градината.  Money #Crazy
Виксън, чакаме историята!  Wink А, иначе филма наистина си е "тежичък" , но пък е много добре направен и има страхотна актьорска игра! е, поне на мен ми харесва!  Mr. Green
Елси, фараона ме кефи максимално!  Party Hug

Не знам вече кво да пиша и затова спирам!  Mr. Green bouquet

П.П. Сани, писали сме заедно. Сега прочетох и вашата история. Много ми хареса!  Peace Hug Много щастие ви желая още хиляди години!  Heart Eyes Борис ме изуми току що. Гледа снимката на Инес на аватара и я сочи с пръстче и аз му казвам, че това е Инес и той продължи да я сочи и вика - "Ис, Ис! " Не може милото да й каже цялото име, ама се опита, де.  Wink Joy Hug

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 12:36 от kadrokosa

# 115
Здравейте мамета и бебета![/color]
Как сте днес?
Абе вече не сте бебета,ама... baby_neutral
Ние сме добре,Ивко спинка,мама чака пералнята да изпере,че да изкара дрехите...
Днес при нас времето беше слънчево и сутринта излязохме на разходка! Peace
Беше-защото сега се понамръщи нещо... newsm78
Ивко много се радва на снега-тази сутрин имаше повече от вчера...
Мишелинка,снимките са много хубави,и двете ти дечица са много сладки!Да са ти живи и здрави и много да ви радват!!! Hug
Мимиска,браво на сладураната за избора...ще стане някоя гримьорка може би... Peace
Хотмаме...шашна ме с тези цени...Тая градина златна ли е?Как е Радунка? Flutter
Елси,ФАРАОНА е много много сладък! Peace
Вики,чакаме и вашата историйка! Wink
Сани,много е хубава и вашата!Да се обичате така още сто години!Много сте хубави всички на снимките!А тортата изглежда много вкусна,и сигурно е била...  bouquet
Мими,аз също съм на мнение,че снахата прилича на тати,но всеки различно вижда!Да я намачкаш от мен,че ми е много хубавичка и да я цункаш от Ивко!
Нефи,чакаме прическата... Wink
Жани,стискам палци приятелката ти да роди лесно и без много мъки и да има здраво бебче! PraynigАндреа ще е кака,а?  Peace
Кадрокоса,бях писала,но май не си видяла-от къде е мила лаптопа(в смисал в Добрич има ли такива) на Бобо и музикална ли е клавиатурата?Че искам да взема на Ивко! Hug
Сега отивам да изкарам дрехите на вън,че да ги духне малко вятъра!
После пак ще пиша...

# 116
  • Добрич
Веси, извинявай, мила, не че не съм видяла, ами съм забравила да отговоря.  Embarassed Компютъра е на английски, има 25 функции в това число - буквите, цифрите, как да се пишат думи, синоними, антоними, как да се научи часовника, музика, пиано, и още и още.... Laughing Много е хубав, но е по-скоро за деца на 5-6 години, не за сега. Въпреки това, Борката се занимава с него, но не по предназначение, а само натиска клавишите и те свирят. Това е! Беше на промоция в Хиполенд във Варна за Нова Година и го взехме за 38 лв.  Peace Hug
Сани, разгледах снимките. Хубави сте много!  Hug

# 117
  • СОФИЯ
Здравейте Мамета,
Малечка спинка и мисля, да се възползвам да ви разкажа и нашата история.
С мои приятели отидохме на купон. Да е било септември-октомври 2000 г. Тогава си имах друго гадже, с което ходехме 6год. и живеехме заедно. Сама си ходех по купони, дискотеки, клубове - не си падаше много по тези неща. И с една дума на този купон се запознахме с моя мъж. Весело ни беше, разговаряхме си, едно приятно момче,но само толкова.Все пак си имах друга половинка. В последствия се засичахме  2-3 пъти и на др.купони, разменихме си тогава icq., нямах желание да си давам телефона, а и не знам защо не му бях казала и за приятеля ми.И така започнахме да си чатим с една дума.Така или иначе реших да приключа с моя приятел не се разбирахме и се разделихме 2001г(но не беше заради него). Аз си продължавах да си ходя на дискотеки,клубове и от дума на дума най-накрая реших да отидем заедно първо на кафе, а след това на клуб с моята компания и съответно да се видя с него след 5-6месечно чатене.След това излезнахме на кръчма само двамата, на кафе, кино.. и т.н. абе с една дума си станахме гаджета м. май 2001г. И все пак реших да му кажа, че съм имала дългогодишна връзка, тъй като бившия не се предаваше и ме изненадваше с посещения в нас и може би беше чиста случайност, че не са се засичали. Като му казах изведнъж той явно се стресна и малко се отдръпна, но продължихме да се виждаме и да излизаме. Може би му трябваха 4-5м. , за да се отпусне и да си покаже истинските чувства. Не исках да живея с нашите и му казах, че ще излезна на квартира сама и така "иска не иска" се получи, че заживяхме заедно м.11.2001г.Може би тогава и започнахме да се опознава наистина, да живеем в добро и лошо. Имахме наистина страхотни мигове и продължаваме да имаме. Живеехме си на семейни начала,с нищо не се различавахме от семействата с брак. Но все пак на 06.05.2004 Гергьовден(а тогава беше и Великден) бяхме в един много хубав роматичен пълен с аквариуми и декоративни рибки рибен ресторант, по стечения на обстоятелствата аз го избрах(казвам го тъй като се оказа,че няколко месеца е носил пръстена със себе си и чакал "подходящия момент"), той ми подари пръстен, предложи ми и аз казах "ДА". На 25.09.2004 се оженихме и не съжалявам. Това беше един от най-щастлививите ми дни, а на 21.12.2005 се появи нашето съкровище Андреа. "Накратко" май е това. Опитах се да скъся разказа като ви уверявам, че доста неща съм спестила и се надявам да не ви е било досадно, докато сте го чели.
По-късно може и снимки да кача. Simple Smile

# 118
  • София
Здравейте Hug.
Тук сме,ама от 3 часа чак сега успявам да вляза в bg mamma  #Cussing out.Съвсем се збъгави сайта Sad.
Сутринта бяхме на ваксина против шарките,заушка и червен вятър.И лекарката много ме учуди като каза,че реакция от ваксината може да се появи след 10-12 дни #Crazy.Иначе човека на килограми не е мръднал,но вече е 84 см.В края на март сме на втория прием.
IVKA&MIMI,страхотна мацка си на всичките снимки smile3521.
Мишелин,много са сладки дечковците Heart Eyes.
Мимиска,браво за избора на Надето.Нека това което я влече към това да се насочи (ех,прозвочах като 60 годишна баба Mr. Green).
За следващо бебе,ами аз няма много какво да кажа Mr. Green.Идеята ни беше да започнем опити за второ някъде пролетта,но както знаете плановете ни се промениха.Родителите ни още не знаят и естествено само ни подпитват кога ще правим второто,но живот и здраве април месец ще ги зарадваме Grinning (ще си ходим за Великден).
Разказите на всички (няма да ви споменавам поименно,за да не пропусна някое мамче) са много хубави и трогателни.Пожелавам ви поне още 100 години да бъдете заедно с половинките си.

# 119
  • Бургас
Ели, Веси, благодаря за пожеланията и да ви се връщат!

Боби като нищо ще проговори, покрай моята хубостница!  Laughing
Компютъра наистина е много хубав, дано не го потроши, докато дойде време да му ползва функциите.

Общи условия

Активация на акаунт