ДЕКЕМВРИйска любов съм аз голяма, Валентинката за тати и за мама

• 17 734
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,майчета!
В този ранен час отново съм сред вас!Надявам се вече по-често да се включвам във форума и да се опозная по-добре с майките с които не се познавам от предродилния ни период.
Влизайки в наща темичка виждам толкова много сладки ,детски личица и хубави майки и връщайки се назад във времето когато чакахме коя първа ще роди и стискахме палци всичко да мине леко и успешно ,си мисля че всички притеснения и болки са си заслужавали/не се учудвайте на думите ми,поради дългото ми отсъствие съм пропуснала много моменти за това правя тази съспоставака с предишните ни страхове и сегашните вълнения/.
Виждам ,че някой от вас сериозно се замислят за второ бебче,според мен поне две дечица трябва да има в семейството ,за да е пълно щастието.За тези ,които не знаят разликата на синовете ми е 11 години ,поне аз съм доволна от тази разлика ,защото получавам истинко разбиране и подкрепа,но скоро имахме много комична ситуация поне за мен.Най-неочаквано ми се появи невероятен апетит ,такъв какъвто изпитвах единствено когато бях бременна с Влад и познайте каква паника обхвана големите ми мъже ,мъжа ми каза че ако има две черти Ванко е невинен този път ,а Спаси обеща че ако съм бременна ще се наложи да си събере раницата и да се пренесе при баба му .Притесненията им бяха толкова реални ,че дори ми купиха тест за бременност ,който за всеобща радост се оказа отрицателен .Причината не е ,че няма да се справим с още един бебелан ,просто този малкия калпазан се оказа голям калпазан и всички сме готови да се изнесем на палатка вече.Но майките ,който имат добри дечица ,подкрепа и разбиране от страна на близките няма от какво да се притесняват.
 От мен лека нощ и хубав почивен ден!  love001

# 91
  • Добрич
Добро утро, на всички!

При нас е една зимна приказка.... Laughing Подарявам на всички, който им липсва топлото лято ето това -

Стели, радвам се, че се отби, а ако по-често го правиш ще е прекрасно! Забелязвам, че малко или много настроението и емоциите ти са в "релси", което е повече от добре! Само така, мила!  Peace Hug

Пожелавам ви хубав и сладък неделен ден - Hug  bouquet

# 92
Добра утро . Напоследък нямам време да пиша, а само набързо ви чета. Дара беше болна, някаква странна температура - само 2дни, но пък хрема от 9 дена. Докито каза, че не е грип и гърлото и гърдите са и чисти, дали не е от зъбите?....
Много забавни истории момичета. Моято ще ви я разкажа по натам когато имам повече време.
Мише страхотна история и за пореден път се доказа, че на човек каквото му е писано не може да избяга. Честита ти племеничка, кога беше като ми каза, че снаха ти е бременна и ще ходите на сватба - колко бързо минаво времето.
Относно въпроса за второ дете, за сега съм пас, мъжа ми се натиска и той, ама не мога толкова скоро, нервите ми няма да издържат, а и това безсъние още ме мъчи ужасно, тези зъби докато избият ще се побъркам  #Crazy
Ами това е засега, отивам да давам осцилококциум на "малкия" звяр  Mr. Green

# 93
Добро утро от мен  Hug
Ивка още спинка защото снощи пак бесня до 12 часа и сега си наваксва...аз се възползвам от това и викам да седна да попиша  Peace
Марти честито ви зъбче  Hug Heart Eyes
Веси вие как сте бе скъпа...как е зетя  Hug
 lovekissМомичета вчера си разглеждах снимките на компютъра от времето когато бях млада smile3532 и руса стигнах до извода че много съм се застарила Grinning
Ето вижте...
2004г. на гости на родителите ми......http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2112935
                                                              http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2112936
                                                              http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2112937
 14 февруари 2006г. Бал на младоженците......http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2112938
                                                                             http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2112939

Последните снимки са с по лошо качество ама ги снимах от снимка  Peace
Защо не покожете и другите как сте изглеждали преди  Hug
Хайде за сега чао  Hug

# 94
Здравейте  Hug

Малеееее много вълнуващи истории сте имали всичките  Peace  Hug А определено Весито ме уби с двамата братя  Laughing Какво нещо е съдбата  Wink

Хайде и аз да разкажа за нашето запознанство,че откакто чета вашите ми става едно хубаво  и все се сещам как срещнах моето мъжле.....
И така,беше лятото на 2002г.,тъкмо завърших училище и реших да си търся работа.За мой голям късмет ме одобриха още на първото интервю и така започнах на една бензиностанция.Няма да забравя как още на първата ми смяна Неделчо(и той работеше там) дойде при мен и ми каза"хайде новата колежка да ми направи едно кафе",а погледа му беше някак си закачлив  Wink Аз се притесних,а колежката каза да не му обръщам внимание защото бил женкар и щял да се опита да ме свали.В последствие разбрах че е права и реших да не му обръщам никакво внимание  Peace Тогава аз си имах сериозен приятел и той сериозна приятелка.Но не знам защо(е вече знам) много често погледите ни се срещаха,разменяхме си усмивки,уж случайно все обядвахме заедно и т.н .Всичко това продължаваше вече 3 месеца и аз осъзнавах че все мисля за него,когато си представях бъдещето го виждах с него  Laughing А той естесвено още от първият миг в който ме видя не спря да ме сваля,то не бяха любовни бележки в шкафчето ми,то не бяха въздушни целувки...Все ходеше след мен и ми викаше"принцесо хайде излез с мен",а аз НЕ и НЕ.И така на една нощна смяна ме целуна,а след два дни ми заяви че е лудо влюбен в мен(не е каприз)и иска да е с мен завинаги.Аз пак не вярвам,а все мечтая за него  Crazy Така минаха още няколко месеца и осъзнах че не мога да се боря с чувствата си и ще съм с него,пък да става каквото ще.Разделихме се с гаджетата си и се отдадохме на една луда любов,която продължава и до днес  Mr. Green

Слънчева Ели,благодаря за тортичката и за лятната снимка  Heart Eyes
Стели,найстина звучиш по-добре  Hug Целувки на двете тимомченца   Heart Eyes
Наде,стискам палци да се оправяте вече  Praynig
Габи,бързо оздравяване и на теб  Hug

После ако ми остане време пак ще се включа  Peace
Приятен ден   bouquet

# 95
добро утро и от мен
аз от доста време май не съм влизала в темичката, ама вечер докато ви прочета и вече ми се е доспало и ме е домързяло да пиша  Embarassed
ние сме добре , Мирелата си се гледат с баба си през седмицата учат се да ходат , да сяда на гърне и така, а вечер с нас в къщи само се лигави и се налага абе страшна работа
Мишелинче честито бебче да ви е живичко и здравичко
айде и аз да разкажа нашта историйка- запознахме се с татито на мойта работа, той идваше при една колежка, но много си ме харесал като ме видял. Аз обаче изобщо не му обръщах внимание , имах си едно гадже тогава с което се разделяхме и главата все ми беше там. Та мина се известно време и той почна да ме заговаря , след ден два ми поиска телефона и да пием кафе. Аз обаче бях много дръпната, но след едно месечно преследване се съгласих да излезнем. И така общо взето станаха нещата. Бяхме заедно 3-4 месеца и аз заминах в германия, но с ясното съзнание че изобщо няма да оставам там и наистина върнах се. След това лятото пак заминах и ми беше много тъжно , всеки ден се чувахме по телефона, но знаех че няма да излезе нищо ако си останем само на телефонна любов.И в един прекрасен ден той ми се обади и каза другиден пристигам при теб ще ме чакаш ли. Така си заживяхме там заедно и бяхме а и продължаваме да сме много щастливи заедно. Ами това е в кратък вариант нашта историйка
сега отивам да се правя на домакиня, после пак ще надникна
приятен ден пожелавам на всички  Hug

# 96

гледа ли филма на Ал Гор...

Хехе, браво на Ал Гор и на политиката на САЩ! Хайде да облъчваме и да караме хората сами да се оправят и да носят отговорност 

Мимиска... ти пък колко политически се набърка  Peace , ...........................

Еееее, Вики  Hug, ти пък защо така лично го прие!  Peace  Мимиска затова ни е отрезвителят, за да ни предлага различни гледни точки!  Peace
А моето лично мнение е, че истината е някъде по средата....  Peace

# 97
  • В центъра на Вселената...
Hello,
Как сте момичета  Peace
Неделя, винаги ми въздейства някак тягостно  Thinking
Мишелин, как сте бе мацо, как е снахата.Прати снимка Нефи да я види  Mr. Green
Къдрокоске- благодаря за слънчогледите.Обожавам ги!При нас сняг няма.
Вчера бях на фризьор-пълна промяна на косата.После се отдадох на харчене на пари  Crazy
Айде,че вече се чудя какво да пиша  Peace

# 98
Ето ме и мен-нас....
Ивко е пръснал навсякъде и си играе,а мама пие кафе пред компа!
И като казах кафе,май днес никой не е черпал...Аз ще го направя:
И чайче за болничките:
Сега да ви кажа,че съм много щастлива-имаме сняг!Показах на Ивко от прозореца и отначало гледа малко старнно,че всичко е бяло,но после взе да му се кефи!
Да не чуе дявола сме здрави,но аз профилактично давам витамин С.
Нефи,ЧЕСТИТА ПРИЧЕСКА и да ни я покажеш!
Мая много хубаво разказче!  Peace
Гале,и твоето много ми хареса....женкар,а? Simple Smile
Ели,много хубави слънчогледи,наистина ми напомнят за лятото...А аз искам да те попитам,лаптопа на Бобо от Добрич ли е и свири ли като се натисне клавиатурата?много ми хареса и искам да взема и на Ивко! Peace
Мими,зетя е добре,пръснал е навсякъде,дано Ивка го научи да не пръска толкова и да прибира малко...Преди малко се удари и сега го гушкам...Праща целувки на Ивка!
А вие с мъжо сте много хубава двойка-много ми харесвате на снимките! : Peace
Марти,честито зъбче!  bouquet
Наде,прегръщам те силно и дано скоро всичко свърши и си починеш малко,че много ти дойде... Hug
Ние с нетърпение чакаме тати да си дойде,че да излезем малко...
Ивко има нови "номера"-прави МУУУ като кравичката,прави като магарето,писито,патето...показва къде има Цици... Simple Smile
Днес следобед ще се правя на готвач...да видим ще имаме ли вечеря или ще стоим гладни...   chef
Сега ставам,че ме дърпат да играем с камиона...  ooooh!
Ще следя темата и ще взимам участие!
Лек ден и нацелувайте мъниците от нас...

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 12:53 от vesenceto_85

# 99
  • Бг-мама
Ето и моя разказ:
Беше лятото на 1997 г. ( мале, колко отдавна звучи) , когато един прекрасен слънчев ден бяхме на разходка  с моя приятелко и по центъра на колосалния ни град вървеше едно момче.Погледнах го и често казано не бях виждала нещо по красиво в живота си.Попитах моята приятелко кой е и тя ми каза -споменавайки имената му. Славата му не беше никък добра т.е носеше се като плейбоя на града за който имаха значение само бройките...................
Повече не съм го мислила до деня в който ,бяхме поканени на имен ден на гаджето на наша приятелка.Аз по това време си имах приятел с който излизахме отдавна . С тогавашния ми приятел бяхме на дискотека в другия квартал ,а моите приятелки на именния ден е да ама аз знаех че и въпросния господин е там и нещо ме човъркаше да отида .Казах на приятеля ми ,че не ми се стои там и се прибрах в нашия квартал или по точно отидох на именния ден .Влезнах аз , седнах приостаналите и почнахме мохабет , хапване пийване ,танци и всичко присъщо за купон.Ванката вече начерпен дойде при мен и седна да си приказваме ,боже колко красив беше ......................
От приказка на приказка започна да ме целува и често казано въобще не възразих  Embarassed
Същата вечер негов приятел и мой близък дойде при мен и ми каза да не взема да се влюбя , защоот нали съм знаела как процедира ванката с дамите  Rolling Eyes
Да ама на сърцето си не можех да заповядам да не го обича -вярвайте ми обичах го още от първата минута в която го видях!!!!!
На другия ден си мислех ,че той вече не ме помни  и че всичко  ебило мимолетно ....
За мое най-голяма  радост той си ме помнеше  Mr. Green
На другата седмица в петък пак излезнахме с приятелки  на дискотека и той дойде при мен и започна да си ме прегръща и целува все едно сме си били винаги заедно.Във въпросната нощ старата ми връзка приключи и започна нещо много красиво което продължава вече 10 години и има като резултат две прекрасни създания които вие познавате!!!Връзката ин естестево е имала и падения но никога раздели , живяхме известно време заедно докато бях студентка и именно тогава забременях -дете много желано и много чакано  ,защото правехме опити повече от година !!!
Когато започна връзката ни с Иван бях на 16 години и това беше първия ми мъж в живота и най вероятно ще си остане единствения -това е нещо с което се гордея и не съм се срамувала никога!!!
Не е като сапунена опера , но това си е моята история и винаги ми става много мило когато се връщам назад във времето и си спомнят за отминалите моменти и всичко красиво което сме преживяли и надявам се да преживяваме винаги!!!
  bouquet  bouquet

# 100
Зечи,много готина историйка! Peace
И "бройкаджиите" се влюбват,знам го от опит...аз имах връзка с такъв,който и още като ме види му се преобръща нещо вътре,но в нея връзка нещата бяха много объркани за мен и предпочетох да сложа край,за да не страдам някой ден!
Но аз си го познавам много добре и знам,че той няма да ме забрави!
И още и още ми звъни,но вече сме само познати! Wink

# 101
Хм, Зечи, викаш бройкаджия бил, а! Еееех, какво нещо е живота - един ден си бройкаджия, на другия - дундуриш децата! Мога само да кажа - евала, мацко, добре си го опитомила! Peace

# 102
  • Бг-мама
Ех, Елс ще ме съсипеш с тез твоите аватари !!!!
ФАРАОНА е Божествен!!!!!!!

# 103
Аууу какви хубави разкази...много хубаво ми стана по сутрешно му!
Зече ...ама не съм очаквала че си толкова влюбчива и романтична,браво видях една друга страна от тебе с този разказ. Heart Eyes
Галакси по разказа ти личи че сте все още лудо влюбени с мъжлето! Heart Eyes
мамамая...и аз като тебе имах период на тежка раздяла с половинката...той в чужбина аз в БГ...много тъжни моменти.

Стела...здравй,ама и ти значи си имала бременни притеснения като половината от нас миналия месец,еми то по тези празници така се залисва човек Wink,пусни нова снимка на малчо да го видиме колко е пораснал., браво че мъжете ти се грижат за тебе.

ивкамими...дъщеря ти ти е одрала кожата да знаеш,иначе си си същата сладурана и преди и сега.

къдрокоске ...снощи най накрая взех че го изгледах този филм...много гадни сцени имаше наистина там с детенцето  Cry,иначе си е типично в БГ стил филма...но дава страна на тези събития които аз лично не съм видяла тъй като съм живяла само в София .Наистина и 2те страни са били жертви в тази ситуация Sad.

елси...Що бе нямам нищо против други мнения...не го приемам лично и аз си излагам моето! Иначе не оспорвам титлата на мимиска! Peace
Стени на автара верно като фараон...голям сладур! Heart Eyes

# 104
  • Бг-мама
Вики , ти кво  си мислиш мила ,че съм вулгарна съчма  Mr. Green
Аз така прикривам крехкото в мен.. А за протокола съм страхотна романтичка и рева и се изнежвам на сцени от филми ,ма не съм попаднала на романтичен мъж...За това ви завиждам благородно на вас със Дан !!!!!! Пожелавам ви романтиката никога да не угасва и да ви подържа винаги така живи и влюбени Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт