Неф повредата не е в твоя телевизор. И при мен не ставаше.Иначе навсякъде влизах.
Много готини истории момичета. Нещо нямам настроение за разказване, а и е много дълга и трябва да обмисля как максимално да я съкратя, че да не ви отегча.
Иначе от 2-3дена ми е нещо свинско направо винско. Не знам от какво.Може и от времето, знам ли.
Поне като влизам и ви чета и много ме забавлявате и разсмивате. МНого сладки истории имате.
Засега издържам с лунуването.
Наде май доста ти се е събрало.Надявам се всичко да се оправи при вас.
.МАрти аз и давам белтък вече, но от скоро. Като питах педито и ми каза,че след 1годинка няма проблеми да и го давам. А и в детската кухня готвят със застройка и са двете. Бяха ми казали, че не се дава белтък на проблемните деца(направили алергия) поне до 2г.Но по-добре си питай вашия педиатър. Гледам, че няма реакция.Е не и го давам винаги, но знае ли човек. Естествено ти си решаваш. МНого неща педито ми е казвала, че може но аз не съм го правила. Така съм си преценила.
Друго не се сещам. Това е от мен. До скоро

. Викам "Абе тоя (сиреч мъжо) нямаше ли няква такава?" Едното момче вика " Ами има, ама аз съм му кажи речи най-добрия приятел и даже на мен трудно я дава, пък какво остава за тебе дето само на здравей-здрасти сте". Аз обаче леко нагло отидах и го питам - така и така трябва ми по-голяма кола за 3 дена до София да отида, пък аз ще ти оставя моята.... И той - Ами добре! Целия рокерски бар замръзна и замлъкна
Секирата (прякора на мъжа ми) си дава колата на непозната жена
, ама го прие стоически - без реплики, упреци и т.н за което му бях много благодарна. Чувствах се ужасно и без това
Както и да е, с гаджето се скарахме след няколко дни и се разделихме. А с Данчо (мъжа ми) се видяхме няколко пъти да се разберем за ремонта на колата и си допаднахме. Заведе ме на разходка из гората с мотора и в края на 4я месец гаджалък вече бях бременна, след още 5 месеца вече бяхме семейство 

. Много сериозно се замислям за започване на работа, че да съм като нормалните хора...чувствам се затъпяла от това еднообразно ежедневие, срещи само с майки и разговори за бебета, ядене, памперси...
,...аз също го чакам тоя момент с нетърпение...само бършеме подовете по магазините докато се изправиме..ужас.
.

!
цялата гореше.Станах и веднага дадох сиропче за спадане на температурата и после голяма игра падна до сутринта после заспа и поспа малко.Нещо е много крива температурата и спадна днес няма,съмнявам се че може да е от зъбките,защото е усмихната, играе и на моменти преревава и е както казах крива чак не се изтрайва като се разкриви.А аз съм с ужасно главоболие,но въпреки всичко не пропускам възможността да ви посетя
.После разбрах,че си има гадже и дори си сложил нейна снимка на бюрото.Ами приех нещата такива каквито са
.Работата му обаче изискваше много често да идва на нашия етаж.И на 3.08.2001 за мое най-голямо учудване
).
.
.
.
. Затъпява се. Ама гледам да го компенсирам в къщи като си чета различна литература(вкл. и свързана с работата ми) в нета. А и да общувам и с други хора вечерно време. Въпроса е да не са МАМИ само
., че да не се подхващат тези теми.
.