ДЕКЕМВРИйска любов съм аз голяма, Валентинката за тати и за мама

• 17 887
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • СОФИЯ
Здравейте и от нас.
Неф повредата не е в твоя телевизор. И при мен не ставаше.Иначе навсякъде влизах.
Много готини истории момичета. Нещо нямам настроение за разказване, а и е много дълга и трябва да обмисля как максимално да я съкратя, че да не ви отегча.
Иначе от 2-3дена ми е нещо свинско направо винско. Не знам от какво.Може и от времето, знам ли.
Поне като влизам и ви чета и много ме забавлявате и разсмивате. МНого сладки истории имате. thumbsup
Засега издържам с лунуването.
Наде май доста ти се е събрало.Надявам се всичко да се оправи при вас. Praynig Praynig Praynig.
МАрти аз и давам белтък вече, но от скоро. Като питах педито и ми каза,че след 1годинка няма проблеми да и го давам. А и в детската кухня готвят със застройка и са двете. Бяха ми казали, че не се дава белтък на проблемните деца(направили алергия) поне до 2г.Но по-добре си питай вашия педиатър. Гледам, че няма реакция.Е не и го давам винаги, но знае ли човек. Естествено ти си решаваш. МНого неща педито ми е казвала, че може но аз не съм го правила. Така съм си преценила.
Друго не се сещам. Това е от мен. До скоро

# 76
  • Варна
Благодаря за топлото посрещане и се радвам, че не сте ни забравили  Hug
Днес се роди племенничката ми Антония - цели 3,200 кг Laughing

Айде и аз да ви разкажа за мъжо : Познавахме се само визуално, но даже името му не знаех. Трябваше ми удобна за дълъг път кола, за да отида до София да прибера тогавашния си приятел от летището (прибираше се от рейс) и малко по работа. Питах двама приятели кой има по-голяма кола, а те вдигат рамене  newsm78. Викам "Абе тоя (сиреч мъжо) нямаше ли няква такава?" Едното момче вика " Ами има, ама аз съм му кажи речи най-добрия приятел и даже на мен трудно я дава, пък какво остава за тебе дето само на здравей-здрасти сте". Аз обаче леко нагло отидах и го питам - така и така трябва ми по-голяма кола за 3 дена до София да отида, пък аз ще ти оставя моята.... И той - Ами добре! Целия рокерски бар замръзна и замлъкна  #Crazy Секирата (прякора на мъжа ми) си дава колата на непозната жена  #Crazy #Crazy #Crazy
 И така - взех колата, отидох до София, 3 дена си карах без проблем и вечерта на 3тия ден отивам да си прибера гаджето. Колата спряна на равно - проверявам вода, масло както си му е реда. Посрещам гаджето и тръгваме към Варна. Малко преди гр. Правец колата започна да пуши и спря  Shocked Оказа се, че радиатора се пукнал, цялата вода изтекла и целия двигател тотално спечен и извън строя. Прибрахме се до Варна с пътна помощ и кола в абсолютно издухано състояние  Embarassed Горкия като му видях физиономията и ми се доплака Cry, ама го прие стоически - без реплики, упреци и т.н за което му бях много благодарна. Чувствах се ужасно и без това  Sick  Както и да е, с гаджето се скарахме след няколко дни и се разделихме. А с Данчо (мъжа ми) се видяхме няколко пъти да се разберем за ремонта на колата и си допаднахме. Заведе ме на разходка из гората с мотора и в края на 4я месец гаджалък  вече бях бременна, след още 5 месеца вече бяхме семейство  Mr. Green

# 77
браво на мишелин за историята и бременността и семейството и изобщо сладките мишки:)

славе, много смешно - ама щом са те харесали увита и уплашена, всичко е наред!

жани, миличка, аз съм в ултра гнусно настроение напоследък също...мен много ми действа луната. днес понеже сме и тримата у нас и не мога да си намеря място, много ми е едно такова наежено и го карам на плодове, не на чист глад. в интерес на истината и това е много добре - изчиства ми се храносмилането със сигурност. в последните месеци бях започнала доста сиренца да ям и много малко салата, а нормално ядем салата всяка вечер. също така имам светлинна недостатъчност всяка зима, това ме прави много гадна. тази година забравих да пия жълт кантарион. другото е, че по принцип сме навън с рада поне 3-4 часа дневно, а напоследък не се събира и един час. само си седя на задника и набивам. кофти.

някой чете ли за доклада от париж - за глобалното затопляне и че хората сме основния фактор...кофти. иска ми се децата ни да растат в чист свят и хармония с природата, а какво има около нас - мърсотия и бетон.

наде, ако имаш възможност седни на тихичко самичка и просто дишай дълбоко 10 минути. представи си възможно най-добрия сценарий за болните и им пожелай мислено здраве. не си мисли изобщо за влошаване! целувки!

# 78
Благодаря на всички за честитките и милите пожелания Hug

Белла Честит Рожден Ден на патерица!  bouquet

Историите ви са дойстойни за екранизация Wink

Хотмаме явно заради зодията и при нас аз поех нещата в свои ръце, но сега нямам нещо настроение да описвам...
Вие каква комбина сте? Ние-стрелец и овен. Mr. Green

Наде от сърце ти желая да не падаш духом, и любимите ти мъже да оздравяват вече Hug
Успех на изпитите, напук на всички проблеми да ги взимаш с отличен!/е, не е задължително разбира се Wink/

Ivka&Mimi това са вторите зъбки, не кучешките /те са трети/ и при нашия син така се появиха първо 2-ите горни и веднага след тях първите и растат успоредно.

И на нас от луната ни иде да вием Mr. Green. Бебо снощи се събужда сумати пъти, а в 4ч сутринта реши и че ще играе..поне час и нещо се мъчих да го приспя.
А днес си живеех цял ден с илюзията че е сряда newsm78, изкукуригваааам Crazy. Много сериозно се замислям за започване на работа, че да съм като нормалните хора...чувствам се затъпяла от това еднообразно ежедневие, срещи само с майки и разговори за бебета, ядене, памперси...
Има ли и други в тоз отбор? Rolling Eyes

# 79
Охх и на мене днес ми е едно криво ..мани.Незнам от кво...тоест знам де ...ама не е кой знае какво та просто ми е странно защо ми  е толкова нервно newsm78.Отложихме прощъпулника та съм си пак на форумско разположение  Laughing..Ние докато го направиме тоя прощъпулник..Елла ще почне да скача  та ще правиме проскачулник май  хахахихи.

Весенце...браво на малкия че се изправя вече сам Heart Eyes,...аз също го чакам тоя момент с нетърпение...само бършеме подовете по магазините докато се изправиме..ужас.
Всъщност ако някой ми каже дали сама да я оставя да си намери начин или аз да и покажа как ще съм много благодарна!

Всичките истории са просто страхотни:
Елси мислите ли някой ден да подписвате или така ще си живеете?
Весенце много интересно как са се завъртяли нещата при тебе,каквото и да си избрала все една и съща рода щеше да имаш Laughing.
къдрокоске ама и ти като мене много железно си го давала...само така,трябва да се помъчат малко айде дееее Wink
хотмаме а ти ме уби с твоята историйка но е точно в твой стил...Иво сигурно много се е пъчил щом и женски бой е щяло да има  Laughing

МТВ незнам за хотмамето но ние с Дан сме овен и стрелец...страшно си пасваме...но то там в астрологията е малко по сложно щото има и аксценденти и т.н...

Абе мацки мойто мъж нещо много почна да подмята за 2ро ...уж се шегува....а и нашите само ми дуднат ...айде давай сега докато още и Елла е малка та да отраснели заедно ...бла бла бла....Права е моята приятелка за дудненето...тя понеже роди 1 година преди мене и понеже нашите майки все ни дуднеха да забременяваме и тя ми каза че и след 1во пак си дуднат ..искат 2ро...и ето и майка почна да ми ги говори тея...и ваште ли са така?!!Няма угодия Ей!Абе никой не слушам аз де...когато аз си реша...ако изобщо... newsm78

Айде утре ще напиша историйката че днес нещо и аз не съм на кеф.

хотмаме...кво става с детската градина....ще стане ли... и колко ти искат?
Шмелата.... вчера гледай в кой магазин се наби и няма излизане  Laughing За мамите в БГ това е Victoria's secret един от най големите магазини за дамско бельо!

Иначе ето още снимчици от подвизите на Елла Шмела,за 1ви път я качихме на въртележка и аз помислих че ще ревне ама не....голям кеф и беше викам на Дан айдееее почна се..тука в моловете ги има такива въртележки колкото искаш и като си с дете няма отърване.
СНИМКИ

Отивам да гледам сериали и да  вечерям че си правих пълнени чушки ама от тея големите,аз също съм на "диета" ама здравословна..в смисъл не гладувам ама хич, че немога .... но измервам мазнини и протеини на всяко хранене...свалих 3 пауна за 3 дена newsm44.

ПС.Оххх забравих да кажа на хотмама че съм много уплашена с глобалното ..гледа ли филма на Ал Гор...аз съм предприела всякакви мерки които зависят от мен като човек на тази земя ...дано всички направят по нещо че нашите деца внуци и правнуци са много застрашени. Praynig Praynig Praynig Praynig Планетата е болна и има температура хорааа.....не е шега работа ето един линк в който може да научите какво бихте могли да направите вие в къщи
http://www.climatecrisis.net/takeaction/whatyoucando/

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 04:53 от victoria

# 80
  • София
Добро съботно утро!!!
 Hug

гледа ли филма на Ал Гор...

Хехе, браво на Ал Гор и на политиката на САЩ! Хайде да облъчваме и да караме хората сами да се оправят и да носят отговорност (което само по себе си е прекрасно начинание, разбира се), но договорът от Киото ще мине и без подписа на САЩ - страната с вероятно най-сериозния принос в замърсяването на околната среда. Така се прави!  newsm10

А ето и един друг линк, в който пък се казва, че не хората са причинителят на глобалното затопляне и че се бърка причината със следствието: ЛИНК. Не казвам, че на хората трябва да им е все едно, напротив! Но както и в много други области, и тук човекът просто се е надценил.    smile3521

# 81
Привет и от мен!
НА ВИктор кашлицата му мина и татито ни вече се оправя. Сега аз съм болна. Боли ме гърлото и нямам глас.
Наде, дано скоро всички се оправите  Praynig. Успех на всички изпити  Hug
Вики, голяма сладурана е малката Елла  Hug
Да ви разкажа и аз моята история, че кой знае кога пак ще успея да вляза във форума.
НИе бяхме колеги. Честно казано, тогава дори ми беше антипатичен. Гледах да нямам много вземане даване с него. Говорехме само за служебни работи. НА 20-ти септември(2004) шефката ни имаше рожден ден и ни събра персонала да ни почерпи. Е, аз добре се почерпих  Embarassed. НАкрая си тръгнахме с въпростният господин заедно. Решихме, че ще се прибираме пеша и той искаше да ме изпрати. По пътя завързахме едни горещи теми, заприказвахме се и се оказа, че вече бяхме стигнали до нас, а още имахме да си говорим. Затова решихме да отидем някъде да пием кафе и да си приказваме. Оказа се, че този човек е доста по-симпатичен, отколкото си мислех. И така улисани в разговори посрещнахме утрото. Оказа се, че е време да се връщаме на работа. Така започнахме да излизаме всяка вечер след работа. Януари месец вече имах предложение за женитба и пръстен на ръката и разбира се, отговор 'ДА'. Съвсем скоро започна да се говори за дете, при което аз се панирах. Все пак бях на 22 и животът беше пред мен. Но бях толкова сигурна, че това е МЪЖЪТ, че не ми трябваше много да ме убеждава. Така март месец разбрах, че съм бременна, а през май се оженихме.
И един любопитен факт - аз се казвам Гергана, а мъжът ми е Георги и се оженихме на Гергьовден. Така животът ми се обърна на 180 градуса само за няколко месеца.
Това е от мен за днес. Приятен ден!

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 12:35 от gabby

# 82
Айде и аз да се разпиша...
Вчера форума ми не се зареждаше и неможах да ви прочета и попиша,но днес го правя! Simple Smile
Ние сме добре,времето е хубаво и бяхме сутринта на разходка и сега Ивко спи.
Да не чуе дявола сме здрави!Дано вече не се разболяват малките душички!!!
Габи,радвам се,че са добре тати и Виктор,а ти се лекувай и оправяй бързо!Хареса ми разказчето ти !
Вики,незнам мила,аз нищо не съм правила,за да се изправи,просто както беше седнал се изправи и тръгна към леглото!И аз останах в шах...А по въпроса за второ-аз за сега не искам!А с брат ми имаме 10 месеца и 1 ден разлика и затова майка ми казва ако искам второ да изчакам малко Ивко да порасне!Елла е много много сладка на снимките! Simple Smile
МТВ,не си сама,и аз с компанията майки говорим само за ДЕЦА!
Хотмаме,защо си в такова настроение?Как е ХотРада?
Мишелинка-ЧЕСТИТО ПЛЕМЕННИЧЕ!Да е живо и здраво!
Мими,как е снахата?Споко и Ивко е инат-ще си паснат!!!
Пак ми е смотан нета и дано си побликувам поста,че ще се изям...
По-късно ще се включа пак!

# 83

Хехе, браво на Ал Гор и на политиката на САЩ! Хайде да облъчваме и да караме хората сами да се оправят и да носят отговорност (което само по себе си е прекрасно начинание, разбира се), но договорът от Киото ще мине и без подписа на САЩ - страната с вероятно най-сериозния принос в замърсяването на околната среда. Така се прави!  newsm10

...Не казвам, че на хората трябва да им е все едно, напротив! Но както и в много други области, и тук човекът просто се е надценил.    smile3521

За кой ли път да кажа - колко заслужена титла  Мисис Отрезвител!  Peace

# 84
Zdraveite i ot men  Hug
Neznam kakvo e stanalo ama ne mi raboti Kredora, be xora  newsm78
Sega mi se nalaga taka da pi6a ooooh!
Vesi snaxata e ei tuka i mi vzima akala  Laughing....celuvki na vas ot nas  bouquet
MTV blagodarq za razqsnqvaneto otnosno zabite  Hug
Xaide tova ot men... dano po kasno ili utre da imam kirilica  Thinking Hug

# 85
Здравейте и от мен Stop!
Аз да ви се оплача тази нощ Ивка се събуди в 3.30часа с температура Ill цялата гореше.Станах и веднага дадох сиропче за спадане на температурата и после голяма игра падна до сутринта после заспа и поспа малко.Нещо е много крива температурата и спадна днес няма,съмнявам се че може да е от зъбките,защото е усмихната, играе и на моменти преревава и е както казах крива чак не се изтрайва като се разкриви.А аз съм с ужасно главоболие,но въпреки всичко не пропускам възможността да ви посетя Hug.
Пожелавам на всички мами спокоени и безгрижни събота и неделя!
 newsm51

# 86
  • София
Здравейте Hug.
Дани вече си има 5-то зъбче,а 6-тото се смили над нас и ни остави две вечери да поспим по 11 часа newsm44.
Сега имам време и ще разкажа как се запознахме.
Постъпихме с Ники по едно и също време на работа и тогава официално се запознахме.На мен не ми направи никакво впечатление Embarassed.Точно по това време слагах край на една дълга (5 год.) изпълнена с много надежда и мъка връзка ooooh! и бях решила да не се занимавам с никакви мъже в близко бъдеще.И так работехме си с него,но нямаше мераци нито от негова,нито от моя страна.В един прекрасен слънчев ден обаче той слезе на нашия етаж да си направи кафе и точно тогава нещо се обърна в мен.Зарязах всичко и го наблюдавах през цялото време докато правеше кафето.След няколко дни се засякохме на стълбите и аз съвсем спонтанно и неочаквано за мен му казах "днес си много хубав",а той само се усмихна и нищо не каза Close.После разбрах,че си има гадже и дори си сложил нейна снимка на бюрото.Ами приех нещата такива каквито са Sad.Работата му обаче изискваше много често да идва на нашия етаж.И на 3.08.2001 за мое най-голямо учудване #Crazy той ме покани на пицария.От там натаък нашите отношения не бяха само служебни,а нещо повече Mr. Green.Ходихме една година и в един момент той ми заяви,че връзката ни се е изчерпала и,че трябва да сложим край.Ами след като това беше неговото желание,сложихме точка на личните ни отношения Cry.Един месец по-късно имах РД,но бях решила да го празнувам в петъка в клуб,сприятели,пиене и т.н.На самия РД получавам SMS от непознат номер: "Марти,ще те чакам пред Съдебната палата в 19 часа".Доста се двоумях дали да отида,но любопитството надделя.Отивайки там Ники ме чакаше с голям букет червени гербери.Извини ми се за всичко,което беше казал и направил.Беше запазил маса в един ресторант.След това ме изпрати до нас и ми заяви,че е много уморен и не можел да се прибере до тях (живеехме на 300 метра един от друг Mr. Green).След този ден решихме да живеем заедно.На 1.01.2004 получих най-желания за една жена подарък-годежен пръстен,а пет месеца по-късно беше и нашата сватба.
Ами това е нашата история.
Сега отивам да правя закуска на детето.
По-късно ще се вляза пак (ако форума не се збъгави отново #Cussing out).
Чао засега  bouquet.

# 87

Хехе, браво на Ал Гор и на политиката на САЩ! Хайде да облъчваме и да караме хората сами да се оправят и да носят отговорност 

Мимиска... ти пък колко политически се набърка  Peace , гледала ли си филма ?!! Ал Горе не е в правителството на САЩ отдавна...само името му е останало...той не защитава правителството на САЩ а  само се опитва да ни отвори очите и да даде някакви решения на проблема ,подканя ни нас хората да научим повече, да станем политически заинтересовани,да пестим енергията,намалим замърсяването, да засаждаме дръвчета....Не е казал че това е достатъчно, но поне това може да се направи веднага...щото ако чакаме разнитими Киото протоколи...може и да е късно.
По повод линка който си дала...еми хубаво и слънцето да е виновно...кво да седим и да се чешаме по главате ли...така или иначе нищо не можем да направим по въпроса ...ами ако тези които казват това не са прави и наистина е замърсяването??? Докато не излезне единодушна версия и не се постави диагноза на планетата аз поне смятам да правя нещо!
Всеки има право на избор дали да  вярва че вината в затоплянето е в нас хората или не но аз смятам че дори и да НЕ е в нас вината мерките които трябва да вземем като хора така или иначе в никакъв случай няма да ни навредят.  Peace

# 88
  • СОФИЯ

Здравейте и от нас,
Марти честито 5 зъбче. А за шестото да не го усетите. smile3503
Много сладка историйка.  LaughingС перипети, но с хепи енд най-важното.
Славе хубаво е, че вече нямате Т, но все пак я наблюдавай. Може и да не е от зъбите.А за твойта главичка пийни една ракийка и ще ти мине  newsm48.
Вики с мъж ми говорили сме си за 2-ро, но и двамата сме категорично на мнение, че Андреа поне трябва да е на 3-4 год. Още едно като нея просто ще има  да гърмя и стрелям #2gunfire.
Така, че ще изчакаме. Слава богу никой не ни се е месил и не ни е тутнал на главата за каквото и да било до сега.
Mishelin честита племеничка.Жива и здрава  smile3525.
А сега мъж ти дава ли ти колата Laughing
MTV споко. Горе долу май всеки, който не е започнал работа е в този отбор. Само срещи с мами, разговори за бебета,памерси, пюрета, насрани дупета  Joy. Затъпява се. Ама гледам да го компенсирам в къщи като си чета различна литература(вкл. и свързана с работата ми) в нета. А и да общувам и с други хора вечерно време. Въпроса е да не са МАМИ само Sunglasses., че да не се подхващат тези теми.
На мен ми е доста добре. ОТ 4-5месеца са ме подхванали да се връщам на работа, ама аз сега си давам пас.Не ми се работи. Sad. Искам да си се занимавам с моя бонбон. А и едва ли някой по-добре ще ми я гледа. Е ако е глезена да знам, че аз съм си я направила, а не някой друг  smile3513.
Малка е още за ясла. Искам поне да стане на 1г. и половина. От септември определено ще сме на ясла иска - неиска. Няма мърдане.
Това е от нас. Лека вечер.  Simple Smile

# 89
  • Добрич
Един късен привет и от мен!  Hug
Днес целият ден бяхме на гости у нашите и ни беше суперско на всички! Борис обгърнат с още повече внимание, а ние с Насито лекичко си починахме.  Laughing Друго си е като има кой да ти занимава детето, дори и да не сме излезли на ръзходка сами.  Peace Wink
Вики и Мимиска, не съм запозната много по този въпрос, но от това, което съм чула и прочела съм на мнение, че ние - човеците сме си виновни за глобалното затопляне и определено има на какво да се научим.
Мишелинче, много се смях с вашата история.  Joy Ама, егати късмета, значи.... Crazy  Wink Hug Честито ви ново бебе! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!  Peace
Марти, много ми хареса и вашата история! Има си уникалност!  Peace Hug Честито зъбчета на Дани!   bouquet
Славето, как е малката Ивайла?
MTV, и при мен е същия случай, но и аз гледам да компенсирам като през свободното време чета различна от бебешката литература!  Laughing
Виксън, по въпроса с бебоците. Наско и той все ми повтаря, че ще е хубаво да си имаме още едно бебонце, ама на мен сега точно хич не ми се мисли за това. Няма да мога да се справя психически. Нервичките ми малко ми играят лоши номера, та ми се иска когато Борис стане на 4-5-6 години тогава да мислим за второ.  Mr. Green
В момента не мисля и аз за работа и би било много добре да си го гледам до 3 годинки и да го дадем направо на градина, но дали ще се получи точно така... Laughing
Май и друго исках да пиша, но нещо забравих.  Mr. Green

Хайде лека вечер и

Общи условия

Активация на акаунт