ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПАЗНУВАЩИТЕ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Бела-Дани!Ееееееееееех кави забавни разказчета !!!!
Много ме развеселиха
То моето хич не е за разказване, щото е цял роман, пък и е от старите ленти, демек -пенсионерско
mishelin ама много сте пораснали
ПУ-ПУ!slaveto иииии пък ти, що се впрягаш така, много важно.....СЪДЪРЖАНИЕТО СЕ ГЛЕДА, НЕ ТОЛКОЗ ПРАВОПИСА!!!!
Марти за белтъка и аз знам, че някъде след 1.5 год се дава. Как е Дани сега? Дано се е успокоил

Оф, яко ми се спи и едвм гледам. Утре пак ще пиша.
И накрая да не забравя : БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА КОМПЛИМЕНТИТЕ ПО НАШ АДРЕС!!! Много сте мили всички и понеже ви обичкам сииииииииииииииииилно ви прегръщам

Лека и спокойна нощ
), ама то вчера, колкото пъти рекох да се включа и толкова пъти едни рецепти хвърчат, и аз се покривам да не ме уцели някоя, та да вземе да ме прихване нещо и да запретна ръкави да творя сладкиши...
. Естествено последва отмъщение. И му проговорих чак накрая на десети клас. През цялото това време и аз, и той съответно, не си губихме времето. За някои от моите връзки чак не ща да си спомням. И стигаме до подготовката за абитуриентския бал. И двамата бяхме в групата на организаторите, по-точно движехме нещата с екскурзията след него. И така взе да се заформя пак нещо между нас, от което аз много съзнателно бягах, защото онова с тенекията си ми държеше влага. Но какво да се направи - съдба, от нея не можеш да избягаш, и нещата се получиха. После обаче аз отидох студентка, след време и той, връзката ни имаше своите спадове и върхове, явно всеки от нас трябваше да изживее и по още нещо... и така до 2002, когато на 5 октомври получих предложение за брак, гарнирано с пръстен (е, не с диамант, ама как да е
Венци пак е в болница, така ли?
Дано днес сме отново активни и форума позволи това. 
Много ще ми е мъчно...