Паническо разстройство - 60

• 56 339
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
Тия дни си намерих амбулаторен лист от невролог отпреди 14 месеца. В него пише" държи си главата принудително изправена, с усилие". Смятайте до какво съм се докарала с психолог, йога и кантарион

# 196
Аке,как ти се отразява йогата?
Чудя се на нея или на пилатес да се спра.

# 197
Ходих на пилатес. Но аз имам мигрена и много се обостри и спрях. За тревожността за мен йогата си беше пълен кьорфишек, същото като  позитивни утвърждения, чайчета и накрая в психиатрия да ме закърпят.

# 198
Май ще си заложа на фитнеса 😀
Аз излязох от дупката иначе и си пия Бринтеликса. Не знам дали е възможно да подейства толкова бързо,но днес имах един спокоен и прекрасен ден въпреки депресарското време навън.

# 199
Здравейте, дами!
Момиче съм на 22,вече от около 8 месеца страдам от паник атаки вследствие на, които имам и повишена тревожност. Започнах да посещавам психолог,след като беше отхвърлен здравословен проблем. Имаше ефект, но за кратко. Започнах отново да посещавам лекари, защото физическите симптоми се засилиха и бях сигурна,че имам сърдечен проблем,но такъв нямаше. След това посетих психиатър и невролог и ми бяха изписани антидепресанти, за да се свалят нивата на адреналина. Вече приемам Есцетил от 3 месеца и се чувствам значително по-добре,но започнах да получавам внезапни пристъпи,дъха ми се секва за секунди и след малко това отминава. Притеснявам се да не е проблем със сърцето или нещо друго.Други физически симтоми са сърцебиене,задух и трептепе на мускулите в покой.
Какво е вашето мнение по темата?

Понеже от "скоро" сте така, като човек който вече почти 10г е в това състояние бих ви препоръчала да захвърли всички видове АД, да посещавате психолог и да пиете само мента глог и валериан при нужда, колкото и да е трудно. Повтаряйте си , че и вчера бяхте така и не стана "най-лошото" , така ще се потушават симптомите ...За мен е късно .Ако в началото имаше, кой да ми каже да не взимам тези боклуци и че от това не се умира..Никога нямаше да пия...Успех!!
И сега как я караш? С или без АД? Алкохол? Сънотворни? Бензо? Йога? Позитивни утвърждения? Психотерапия?

# 200
Honey, залагам на позитивни утвърждения и космическо чудо Grinning

# 201
  • София
Ей, хора, пийте си лекарствата!

# 202
Honey, залагам на позитивни утвърждения и космическо чудо Grinning
Най-вече на космическо, аз. Особено, като се свържа с небитието, онемяла и обезумяла от секси ПА и безумна дереализация. Тогава просто казвам "Експекто патруниум" с моята вълшебна пръчка и всичко се оправя!
П.П. Пръчката е изработена от мента, глог и валериана!
За поръчки - на лични!

# 203
Пиша ти за поръчка на лично 😀😀
Ох,че ме разсмя..🫶

# 204
ЕЕЕЕ! Къде са бурните защитници на АД, да се включат веднага! Тука има хора дето се лекуват с билки! Това е недопустимо! Тука имаше една госпожа дето пуца яко АД и пие кафе с извънземните. Да се включи веднага и да вкара тези билкари в правия път на химията!

# 205
Айде, шамана се появи отново.

# 206
ЕЕЕЕ! Къде са бурните защитници на АД, да се включат веднага! Тука има хора дето се лекуват с билки! Това е недопустимо! Тука имаше една госпожа дето пуца яко АД и пие кафе с извънземните. Да се включи веднага и да вкара тези билкари в правия път на химията!
Няма защитници, има медицина. Неглижирането на средно до тежко ГТР и разчитането на билки, йога и астрални проекции често води до сериозно влошаване и доста по сложно лечение. Също така и възможно развиване на алкохолизъм , допълнителни фобии и депресия! Тогава нещата вече са сериозни! По добре е хапче със странични ефекти, отколкото възможността да загубиш близки, партньор/и, работа и т.н. и да затънеш дълбоко. Човек с явно изразено влошаващо се ГТР, който не се лекува, е изключителна тежест и за себе си, и за близките си, както е и неефективен!

# 207
  • Швейцария
Ми аз да се похваля, паник атаки не съм имала от години, освен една тежка криза при смяна на лекарство. Вчера се върнах от лекар, правих си пълни изследвания от до, перфектни са. Пък който иска да търпи паниките и да пие мента, глог и валериан, негова си работа. Аз предпочитам да живея нормално с АД, отколкото никак без. Играла съм го билкарския филм, докато не цъфнах в спешното. То сигурно всички сме го играли преди да отидем на лекар. Сега си пия поддържаща доза и съм си ок.

# 208
Ми аз да се похваля, паник атаки не съм имала от години, освен една тежка криза при смяна на лекарство. Вчера се върнах от лекар, правих си пълни изследвания от до, перфектни са. Пък който иска да търпи паниките и да пие мента, глог и валериан, негова си работа. Аз предпочитам да живея нормално с АД, отколкото никак без. Играла съм го билкарския филм, докато не цъфнах в спешното. То сигурно всички сме го играли преди да отидем на лекар. Сега си пия поддържаща доза и съм си ок.
  А като пиете АД, кола карате ли?

# 209
  • Швейцария
Аз не шофирам по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт