Паническо разстройство - 60

• 56 023
  • 773
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте отново на всички, и за много години! Искам да попитам какви са "уврежданията" при повечето след прием на АД? При мен се появи май нещо като начална ИР, и парадонтоза, с отдръпване на венци, и кървене плюс кариеси (имайки в предвид че преди това съм бил с идеално здрави зъби, и нисък гликемичен индекс...

# 301
Могат да бъдат различни.По-добре да не изброявам,че...Провери и чернодробните показатели.Проблемите там и ИР водят до  други "красоти".

# 302
ИР е водещ проблем при повечето АД. Но това постоянно се проучва, защото връзката е косвена. Смята се, че пациентите просто се успокояват и започват да се хранят повече нездравословно. Принципно единствено доказано е проблемите с либидото като връзка пряко.

# 303
Това с температурата за пръв път го чувам. По-скоро някой вирус да е.
Относно либидото на мен пък точно обратното ми се случи след прием на АД - пооправих се в това отношение.
Магнитно бури нз ама цикъл всеки път ме съсипва. Увеличава ми тревожността, а за бонус имам и менструална мигрена..
Вчера ходих при друг дерматолог за обривите. Сигурна е,че са от дървеници.  Аз такова чудо не намирам вкъщи.

# 304
Могат да бъдат различни.По-добре да не изброявам,че...Провери и чернодробните показатели.Проблемите там и ИР водят до  други "красоти".

Ок са, но пък другото което е че е омазнен, никога преди не е бил...Да не кажа и че червата ми се повредиха, също

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 08:42 от jomi

# 305
Това с температурата за пръв път го чувам. По-скоро някой вирус да е.
Относно либидото на мен пък точно обратното ми се случи след прием на АД - пооправих се в това отношение.
Магнитно бури нз ама цикъл всеки път ме съсипва. Увеличава ми тревожността, а за бонус имам и менструална мигрена..
Вчера ходих при друг дерматолог за обривите. Сигурна е,че са от дървеници.  Аз такова чудо не намирам вкъщи.
Казах проблеми, не повишение или понижение. Всеки сам си преценя, за някой проблема е за други решението и обратното Simple Smile

# 306
E OK, не оспорвам Wink Казвам какво се е случило при мен.

# 307
Как дианксит четвъртинка? То е ужасно малко хапченце?

# 308
Zdraveyte na vsicki ! Imam nujda ot vaseto mnenie ,predi 10 godini stradah ot hipohondriya togava pih zipraleks koyto go pih 5 godini 10mg sled tova 5 godini 5 milligrams. Sastoyanieto mi se vlosi Kacih pak na 10 mg i se stabilizirah do smurtta na baba mi ,vsicko se vurna pak obratno ,psihiatura mi izpisa duxet 60mg koyto vece go piya Edna godina bez osoben rezultat ,neznam zasto durji tolkova da ne go smenyame.Vie kak bihte postupili na moe myasto cudya se vece Dali da ne se vurna kum zipraleksa

# 309
Zdraveyte na vsicki ! Imam nujda ot vaseto mnenie ,predi 10 godini stradah ot hipohondriya togava pih zipraleks koyto go pih 5 godini 10mg sled tova 5 godini 5 milligrams. Sastoyanieto mi se vlosi Kacih pak na 10 mg i se stabilizirah do smurtta na baba mi ,vsicko se vurna pak obratno ,psihiatura mi izpisa duxet 60mg koyto vece go piya Edna godina bez osoben rezultat ,neznam zasto durji tolkova da ne go smenyame.Vie kak bihte postupili na moe myasto cudya se vece Dali da ne se vurna kum zipraleksa
Сменете доктора, щом не се чувствате добре и нямате подобрение.

# 310
Сменете лекаря. Не си правете експерименти да се самолекувате.

Иначе по моя казус с обривите - доказани дървеници са за съжаление. Започваме борба вкъщи..
А тези обриви беше една от причините да спра Сероксата. Но не съжалявам де, от него много ми се спеше..

# 311
Da mi preporucate za plovdiv,v momenta sum pri Markov

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 12:07 от Belgin Mehmedova 660965

# 312
Моля за помощ! Моля, кажете ми какво е това, от два дни имам силно замайване, много силна тревожност, много плача, състоянието ми се утежнява, че си докарах и бруксизъм и всичко ме боли в главата. Не ми прилича на ПА, много часове продължава. Не съм намаляла или сменяла лекарства. Много ми е зле, все едно ПА,  но с по-нисък интензитет и много часове. Възможно ли е да е нервен срив или друго?!

# 313
AZ imam takiva sustoyaniya .Tova e ot trevijnostta.

# 314
И аз мисля, че е от тревожността. И аз бях така с часове замаяна, стягане в тила, главоболие, повишаване на кръвното налягане. Не знам дали би ти помогнало, но пробвай да си помогнеш с Невростаб или Леваксан, билкови са, първото е комбинация от Валериан, Пасифлора и Глог, а второто е лавандула .

Общи условия

Активация на акаунт