Паническо разстройство - 60

• 56 337
  • 773
  •   1
Отговори
# 150
Стрезам и триптозин работят ли за Депресия или по - скоро успокояват тревога?

# 151
Здравейте.
Някой приемал ли е Стрезам, и ако да, има ли ефект върху лека тревожност. То по-скоро е еуфория, тъй като ми предстои сватба през пролетта. Но за съжаление, както знаете бъгнатият мозък не разчличава емоцията, и у мен се надига тревожност, и има леки физически симптоми. Не искам да се връщам към ад, наскоро ги спрях. Но четох за стрезам, и се чудя. Дори пси ми го беше споменал, ако се притеснявам от спирането на ад. Благодаря предварително!
И аз го пия от 01.11.23г. Вярвам, че успокоената ми НС донякъде се дължи на и на него, освен Тритикото. Лек препарат е и трябва натрупване. От онзи ден си взех и тинктура пасифлора.

# 152
Гледам,че в Рамус са пуснали пакет "Депресия" - ПКК, TSH, vit.D, GGT и магнезий. Чудя се дали да не си го пусна утре, но се чудя и АД колко биха повлияли върху показателите. П

# 153
Какво е ggt

# 154
Маркер за увреждане на черен дроб, жлъчни пътища, който сам по себе си според мен не би бил много показателен.

# 155
Здравейте! Вчера разбрах нещо интересно и ефикасно. Може би, някои от вас го знаят, но реших да споделя. Едрата сол се счита като натурален антидепресант. Помага с борбата с  депресията и тревожността. Също помага за кръвното налягане и много други неща, но може да потърсите и прочетете, ако имате интерес. Аз слагам 4 или 5 зрънца в 30 грама вода и като се разтвори я пия. Казаха ми, че ефекта се усещал след седмица прием.

# 156
Гледам,че в Рамус са пуснали пакет "Депресия" - ПКК, TSH, vit.D, GGT и магнезий. Чудя се дали да не си го пусна утре, но се чудя и АД колко биха повлияли върху показателите. П
За мен този пакет няма никакъв смисъл.Ако толкова искаш да се бодеш по- добре си пусни пакета Д3+Б12(също на промоция)и целия пакет щитовидни(TSH,ft3,ft4,TAT,MAT).Чернодробните обикновено вървят ГГТ,АСАТ и АЛАТ.

# 157
Здравейте.
Някой приемал ли е Стрезам, и ако да, има ли ефект върху лека тревожност. То по-скоро е еуфория, тъй като ми предстои сватба през пролетта. Но за съжаление, както знаете бъгнатият мозък не разчличава емоцията, и у мен се надига тревожност, и има леки физически симптоми. Не искам да се връщам към ад, наскоро ги спрях. Но четох за стрезам, и се чудя. Дори пси ми го беше споменал, ако се притеснявам от спирането на ад. Благодаря предварително!
И аз го пия от 01.11.23г. Вярвам, че успокоената ми НС донякъде се дължи на и на него, освен Тритикото. Лек препарат е и трябва натрупване. От онзи ден си взех и тинктура пасифлора.
Лек лек, колко да е лек Стрезама, като се пие до 3 месеца. Сериозно тежък е за черния дроб. Иначе работи, и не е добавка Simple Smile

На въпроса кой се е излекувал, аз съм се излекувал, но без АД не става. И преди съм описвал, смених 4 докато намеря правилния. Но смених и начина на живот. Сега е още по динамичен, но в друга насока просто. Така че медикаменти, терапия, хранителна хигиена и спорт! Там е ключа!

П.С. При мен основната промяна започна с много водка, и продължи година и половина яко, всеки ден почти по бутилка. Когато усетих , че вече нямам нужда просто спрях. Но си тренирах все пак и следвах нисковъглехидратен режим. Вече 2 години станаха без хапчета, алкохол и паничвски прояви. От време на време мозъка си напомня кво е било с някакво неприятно усещане, но това се свиква, а и може да е от всичко. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ МОЯ МЕТОД, НО ПРИ МЕН ТОВА РЕШИ ПРОБЛЕМА!

# 158
Напоследък усещам след цигара да ми се вие свят. Да, знам че са вредни, особено при нас, но нямам воля и желание да ги спра.
Интересува ме колко от вас пушат и как ви действат цигарите.
Имам и шипове на врата. Дали имат връзка.

# 159
Георгий, а по кое време бяха АД преди периода с водката или след?

# 160
Георгий, бутилка водка в комбинация с АД ли? Аз със страх пия една чаша вино два пъти в седмицата..
На теб кой АД ти повлия най-добре?

# 161
Здравейте.
Лек лек, колко да е лек Стрезама, като се пие до 3 месеца. Сериозно тежък е за черния дроб. Иначе работи, и не е добавка Simple Smile

На въпроса кой се е излекувал, аз съм се излекувал, но без АД не става. И преди съм описвал, смених 4 докато намеря правилния. Но смених и начина на живот. Сега е още по динамичен, но в друга насока просто. Така че медикаменти, терапия, хранителна хигиена и спорт! Там е ключа!

П.С. При мен основната промяна започна с много водка, и продължи година и половина яко, всеки ден почти по бутилка. Когато усетих , че вече нямам нужда просто спрях. Но си тренирах все пак и следвах нисковъглехидратен режим. Вече 2 години станаха без хапчета, алкохол и паничвски прояви. От време на време мозъка си напомня кво е било с някакво неприятно усещане, но това се свиква, а и може да е от всичко. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ МОЯ МЕТОД, НО ПРИ МЕН ТОВА РЕШИ ПРОБЛЕМА!
Казваш, че водката всъщност е била част от възстановяването?
Май ти беше споменал някъде, че виното не е препоръчително с прием на АД, дори и в минимални количества. Така ли е или бъркам източника?
На мен психиатъра ми каза, че няма проблем да пия бира, но да е качествена и малцова.

# 162
В онзи период не ми пукаше много, а и вече бях сменил 4 медикамента. Та жулех водка със золофт, че и бензо вечер понякога. За вино аз не съм казвал нищо, нямам спомен поне. Никога алкохол не е добре да се приема, независимо с хапчета или не. Затова казах, че моя пример не е добър, но при мен това беше излекуването. Правех се на тухла вечер. Всъщност в интерес на истината адекватен си бях, просто нервната система се тушираше. Но пък е спирала това, защото на другия ден е зле. И въртиш едно и също. Чаках момента да усети организма ми, че е здрав. Все пак и тренирах сериозно! И се и случи!

Добавям, че имах по 7-8 ПА на ден, тегави, по час и нагоре! Абсолютно бях неадекватен и буквално бутах деня. Спях по 2 часа на ден с месеци. Свалих над 30 килограма. Това в периода 2019-2020. И после вече нещата влезнаха в коловоз, по точно ги бутнах в коловоза.

# 163
Георгий, ти си свежия полъх и надеждата в този форум! Благодаря ти! Пия чаша вино в момента и си мисля: ама аз съм на АД редно ли е, не се ли самосаботирам, аз съм болен човек и т.н., докато прочета твой пост и тегля майна на всичко.

# 164
Георгий,напълно съгласна съм с Акето. Включвай се по - често макар и само за кураж за нас. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт