Паническо разстройство - 60

• 56 344
  • 773
  •   2
Отговори
# 210
В тази тема има ли лекари които я следят. Възможно ли е да се появи трудно преглъщане от психично разтройство, преди бях лекуван с лекарства, но по преценка на психиатър ги спряхме, защото се чувствах добре вече. Но от около година се появи това трудно преглъщане на лекарства, течности, храната лесно я приемам, пуснах и тема ако някой има подобен проблем да обменим съвети.

# 211
Аз лично не съм усетила АД да влияе на шофирането. Може би при бензодиазепаните е друго. Въпреки че, според психиатърката при пиене на четвъртинка Клонарекс може да се шофира.

# 212
В тази тема има ли лекари които я следят. Възможно ли е да се появи трудно преглъщане от психично разтройство, преди бях лекуван с лекарства, но по преценка на психиатър ги спряхме, защото се чувствах добре вече. Но от около година се появи това трудно преглъщане на лекарства, течности, храната лесно я приемам, пуснах и тема ако някой има подобен проблем да обменим съвети.

В темите за ПР е имало хора с подобни оплаквания.

# 213
Георги, моля за отговор дали мога да пия Ашваганда вечер, при условие, че сутрин пия Серопрам и Флуанксол по 1 т.? Пия и Сибелиум и Бетасерк за замайване от вестиб.апарат.

# 214

В темите за ПР е имало хора с подобни оплаквания.
Ще пускам изледвания, ако всичко е наред е на нервна почва. Имам доста проблеми напоследък и може би затова ми е трудното преглъщане, иначе да споделя разговорите с хора ми се отразяват добре, преди работех но напуснах поради този проблем, ако нищо ми няма, отново се връщам на работа.

# 215
Ми аз да се похваля, паник атаки не съм имала от години, освен една тежка криза при смяна на лекарство. Вчера се върнах от лекар, правих си пълни изследвания от до, перфектни са. Пък който иска да търпи паниките и да пие мента, глог и валериан, негова си работа. Аз предпочитам да живея нормално с АД, отколкото никак без. Играла съм го билкарския филм, докато не цъфнах в спешното. То сигурно всички сме го играли преди да отидем на лекар. Сега си пия поддържаща доза и съм си ок.

JennyBG би ли споделила на какъв лекар беше и какви изследвания прави?

# 216
  • Швейцария
Пълен пакет Хематология, пълен пакет Клинична химия, Електролити (Калий, Натрий, Хлорид) + витамини, фолиева киселина, желязо, Quick, INR.
При личната.

# 217
И аз сутринта пуснах подробна ПКК. Не съм пускала, откакто съм на медикаменти. Надявам се всичко да е наред.
Пуснах си и д и б12.

# 218
  • Швейцария
Да се похвалиш после.

# 219
И всичко това ти го изписа личната Dizzy FaceDizzy Face. Искам и аз при нея!!:smiles:

# 220
Да се похвалиш после.

Хваля се, че всичко ми е наред и в норма. И пия АД, билкарят, представяш ли си?!

# 221
Здравейте отново,
Аз отново с моят Золофт - искам да споделя нещо което много ме притеснява! Две седмици след като започнах приема му ( пия го близо 2 месеца вече), започнах да получавам силна тревожност след комуникация с по-непознати за мен хора. Като се видя с някого, без това да ми е причинило каквато и да било емоция, и в последствие се започва обилно изпотяване, лека паника, треперене! И така вече 4-5 пъти ми се случва и то при случайни виждания с хора! Никога преди не съм изпитвала нищо подобно, не съм затворен или срамежлив човек, и за това го отдавам на Золофт, нищо че уж точно при такива проблеми се изписва. Според психиатъра не е от него, а според мен е - както ми докара зверско безсъние и треперене на ръцете, така смятам че ми влияе и на емоционалността, засилва някакви усещания! Вие как мислите, възможно ли е да е от него?

# 222
Хваля се, че всичко ми е наред и в норма. И пия АД, билкарят, представяш ли си?!
При ПКК няма какво толкова да се види.Какви са ти стойностите на Д и Б12?По скоро си пусни чернодробни,щитовидни,железен панел,гликиран хемоглобин,инсулин и кз.

# 223
Здравейте аз страдам от ГТР от 1 година пия duxet60mg clonareks1/4 от 0,5 mg.Лекаря ми добави Линефор 50 mg сутрин и вечер след което след месец да спра clonareksa.От 15 дена към включила вечерния Линефор сега предстои сутрешния да включа.Duxet+clonareks+Ljnefor не са ли много според вас за сутрин няма ли да ми е сънливо много през деня.Чудя се дали да не махна сутрешния clonareks .Или да изчакам месец?Вие как мислите

# 224
При ПКК няма какво толкова да се види.Какви са ти стойностите на Д и Б12?По скоро си пусни чернодробни,щитовидни,железен панел,гликиран хемоглобин,инсулин и кз.

Чернодробните са ми наред, КЗ също, Хемоглобин и той в норма. Д-то винаги ми е било дефицит , сега също. Приемам таблетки,но явно не се усвояват. Б12 лятото ми беше над 500, сега е паднало на 309. Възможно ли е да е от АД?

Общи условия

Активация на акаунт