Паническо разстройство - 60

• 55 914
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
Kak razbirate ce edno lekarstvo e podhodyasto za vas za 1 godina probvahme s Moya lekar duxet,atarax,hedonin,linefor ne se pocuvstvah ok.Kolko vreme tryabva za da razberem Dali e naseto lekarstvo
Дуксет и дулсевия са едно и също. За мен, ако едно лекарство помага, то ефекта му усещаш бързо, и от първия ден не ти е много подтиснато от него, лошо. Лекарства, които лекарите ми казаха да ги приемам повече време, за да подействат, а ми е било лошо от тях, гадило ми се - те не ми помогнаха и с пиенето им 2 месеци. Атаракс ми подейства лошо. Аз го приемах вечер за сън пак с клонарекс. На другия ден била съм много отпусната, размазана и т.н. и го оставих. При мен основно са панически атаки и безсъние. Трябва време, за да ти подберат лекарства.
dosta izmorenka se cuvstvam vece 1godjna mina v tursene sega sum zipraleks I clonareks da vidim

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 14:56 от Belgin Mehmedova 660965

# 481
В сайта на Фрамар можеш да провериш действието на различни лекарства едно с  друго, как си влияят.

# 482
Zdraveyte imal li e nyakoy ot vas symptoms Kato svetovurtej I toplina posle po zyaloto tyalo I slabost posle po krakata.Tova spored vas moje li da se dulji na clonareks,zipraleks ili si e ot moeto sustoyanie

Звучи ми като проблеми с периферната нервна система, а причината може да е от Множествена склероза до Ниски стойности на витамини.

# 483
Zdraveyte imal li e nyakoy ot vas symptoms Kato svetovurtej I toplina posle po zyaloto tyalo I slabost posle po krakata.Tova spored vas moje li da se dulji na clonareks,zipraleks ili si e ot moeto sustoyanie

Звучи ми като проблеми с периферната нервна система, а причината може да е от Множествена склероза до Ниски стойности на витамини.
bila sum mnogo puti pregledena ot nevrolog kazva ce nyama problem ,a za vitaminite koi spored vas tryabva da si vidya

# 484

bila sum mnogo puti pregledena ot nevrolog kazva ce nyama problem ,a za vitaminite koi spored vas tryabva da si vidya
Витамин В12 и витамин Д, слабост в мускулите често се получава, ако пиеш АД и рязко го намалиш или се опиташ да го спреш.

# 485

Витамин В12 и витамин Д, слабост в мускулите често се получава, ако пиеш АД и рязко го намалиш или се опиташ да го спреш.
ryazko smenihme AD ot duxet 60mg minahme na zipraleks

# 486
Belgin Mehmedova 660965, на мен помага дулсет, дулсевия....Трудно се подбира подходящ АД хем да ти помага, хем имаш по-малко странични действия....Ципралекс не ми помага. Есобел ми харесва, подхожда ми и помага, но всичко е с клонарекса в комбинация.

# 487
Belgin Mehmedova 660965, на мен помага дулсет, дулсевия....Трудно се подбира подходящ АД хем да ти помага, хем имаш по-малко странични действия....Ципралекс не ми помага. Есобел ми харесва, подхожда ми и помага, но всичко е с клонарекса в комбинация.
kolko vreme tryabva da mine za da usetya razlika 15 dena stava otkakto go pocnah

# 488
Може ли да препоръчате добър психиатър,който да работи онлайн? Декември месец един доктор,след разговор по телефона ми изписа бринтеликс и ремирта.Пих ги точно 3 дни и спрях,защото се чувствах ужасно от тях.Бях замаяна,виеше ми се свят,повръщах.Бях като парцал.Търся наистина добър доктор,който да ми помогне по схема,спиране и започване.Благодаря!

# 489
Много ли е трудно да се пише на кирилица?!

# 490
Много ли е трудно да се пише на кирилица?!
telefona ne mi e kupen ot bg nyama kirilitza sujalyavam

# 491
Може ли да препоръчате добър психиатър,който да работи онлайн?
Поносимостта към лекарствата зависи от  организма,не от лекаря.Три дни е доста кратък период за окончателно решение.
Който иска да пише на кирилица намира начин.Дори не се спазват и правилата за писане-препинателни знаци,главни букви и т.н.Иначе претенции големи,че и обвинения...Все пак сме в 21 век.Това за мен е неуважение към потребителите.Аз лично подминавам такива постове,не се тормозя да ги чета.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 21:02 от dt

# 492
Може ли да препоръчате добър психиатър,който да работи онлайн?
Поносимостта към лекарствата зависи от  организма,не от лекаря.
Който иска да пише на кирилица намира начин.Все пак сме в 21 век.Това за мен е неуважение към потребителите.Аз лично подминавам такива постове,не се тормозя да ги чета.
nedeyte togava ne mislya ce e neuvajenie mjslya ce sme tuka da si pomagame edin na drug no kakto navsyakude I tuka Hora zayadlivi

# 493
Въпрос относно Серотонинов синдром! Ще съм много благодарна ако Георги се включи с коментар!
Възможно ли е серотонинов синдром да се прояви в хода на лечението с SSRI, след месеци, а не както е описано по книгите в рамките на часове след приема на антидепресант?
Питам защото и с Ципралекс и сега със Золофт, след определено време прием се появиха едни и същи симптоми - ужасно силна нервност, тревожност, паника ( по-силни от първоначалното състояние). И с двата медикамента след спирането им, буквално от следващият ден ми олекна, и цялата тази хипер нервност изчезна!
Психиатъра няма обяснение за това, според него не би следвало да е от медикаментите.

# 494
Нещо друго допълнително приемано? Друго хапче, билка?

Общи условия

Активация на акаунт