Паническо разстройство - 60

• 55 821
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
Не, абсолютно нищо друго.
Ципралекса беше в дозировка 15 мг ( таблетка и 1/2),почти 6 годишен прием.
Золофт 50 мг.( 1 таблетка) + 75 мг Тритико вечер заради кошмарното безсъние от Золофт
С Хашимото съм и приемам Л-тироксин

# 496
Не, абсолютно нищо друго.
Ципралекса беше в дозировка 15 мг ( таблетка и 1/2),почти 6 годишен прием.
Золофт 50 мг.( 1 таблетка) + 75 мг Тритико вечер заради кошмарното безсъние от Золофт
С Хашимото съм и приемам Л-тироксин
spored men prosto zoloft ne e vaseto lekarstvo,sled 10 godini zipraleks po 0,5mg nestata se vlosiha I pri men ,lekarya resi da go smeni s duxet 60mg,I stana oste po zle kakto pri vas bezsunie treperene .Sega pak sum na zipraleks no oste MN rano da kaja nesto

# 497
Интересно ми е има ли сред нас тук човек ,който е отключил екстрасистоли и след лечение при психиатър са изчезнали? Аз съм на Деанксит от може би месец почти заради яка тревожност и ПА и добре се чувствам. Нямам вече ПА и не съм така тревожна,наспивам се страхотно преди не можех да спя дълбоко. Та ,като го започнах нямах есктрасистоли няколко дни,обаче малко след това пак се започна. Леки са обаче са си там и на често. Забелязвам ,че при някакво вълнение се засилват дали ще е от радост или страх без значение,но така и не изчезват. Дала съм си още малко време. Да спомена ,че го пия по 1 сутрин.

# 498
Интересно ми е има ли сред нас тук човек ,който е отключил екстрасистоли и след лечение при психиатър са изчезнали? Аз съм на Деанксит от може би месец почти заради яка тревожност и ПА и добре се чувствам. Нямам вече ПА и не съм така тревожна,наспивам се страхотно преди не можех да спя дълбоко. Та ,като го започнах нямах есктрасистоли няколко дни,обаче малко след това пак се започна. Леки са обаче са си там и на често. Забелязвам ,че при някакво вълнение се засилват дали ще е от радост или страх без значение,но така и не изчезват. Дала съм си още малко време. Да спомена ,че го пия по 1 сутрин.
да попитам, от първото хапче ли още усетихте ефекта от деанксита ?

# 499
да попитам, от първото хапче ли още усетихте ефекта от деанксита ?
Да,усетих като леко ми се доспа. Втория ден ме обвзе малко паника за някакви секунди и после не съм имала проблем. Усещах кога започва действието му след около 40 Мин след приема. Много ме беше страх да го започна междодругото защото си мислех ,че ще ми стане зле. След няколко дни вече нямах лиши мисли и ходех спокойно навън извеждах малкия и влизах в магазини. Това ми беше проблема плюс екстраситолите ,които ограничават много ежедневието ми.

# 500
а след първото хапче мина ли сънливостта, питам, защото и мен като вас ме е страх да го започна, а ги имам пред мен хапчетата буквално ?

# 501
При мен не е толкова силно изразена сънливостта мога и да не спя на обяд мога и да спя. Но спя ли 2 ч с малкия не се събуждам. Преди имах проблем и легна уж с него за малко ,че нощта пак не е спал само се унеса и се събуждам и край. А,сега спя като бебе 😄 Та аз съм много доволна. Мисля даже да включа и второто на ден да видя Тея екстрасистоли ще се махнат ли.

# 502
При мен не е толкова силно изразена сънливостта мога и да не спя на обяд мога и да спя. Но спя ли 2 ч с малкия не се събуждам. Преди имах проблем и легна уж с него за малко ,че нощта пак не е спал само се унеса и се събуждам и край. А,сега спя като бебе 😄 Та аз съм много доволна. Мисля даже да включа и второто на ден да видя Тея екстрасистоли ще се махнат ли.
за екстрасистоли може да изпробвате магнерич 500, това е магнезиев цитрат, действа много добре

# 503
за екстрасистоли може да изпробвате магнерич 500, това е магнезиев цитрат, действа много добре
Пия магнерот от няколко месеца,пиех и калии ,но го спрях да го изследвам,пия и Абана на Хималая. Еми имм си ги

# 504
Здравейте! От доста време не бях имала панически и тревожни прояви. До края на миналата седмица, когато се разболях от вирус - 4 дни температура и всички екстри, лежане вкъщи, болничен и скука. Накрая пуснах изследвания и като видях резултатите се почна една постоянна тревожност и много силна хипохондрия. Причината е, че ми излезе белтък в урината и започна четене/поставяне на страшни диагнози...Сега съм в нещо средно между депресия и много силна постоянна тревожност. Обикновено точно здравословни проблеми провокират тези ми състояния. Пия си антидепресантите, но в такива случаи не помагат. Приемам всякакви съвети как да изляза от тази криза...

# 505
Какво пиете и колко време?

# 506
Еутирокс 10 мг и флуанксол 1 таблетка - 2 години вече

# 507
Ами може да ви е свързано с ендокринното заболяване, или с много друго неща. Така като ви тръгне хипохондрията веднага отивате на лекар вместо да четете. Мен само това ме спасява. Не знам кой ви е пуснал тези, но се свържете да му дадете резултати и той да каже. Ако вече не може и той да ви успокои и се задълбочава тревогата вероятно вашите хапчета трябва да се сменят или допълнят.

# 508
Серотонинов синдром до седмица максимум се проявява. Но да не забравяме, че такава диагноза е много рядко срещана и почти не се случва!

# 509
Здравейте! От доста време не бях имала панически и тревожни прояви. До края на миналата седмица, когато се разболях от вирус - 4 дни температура и всички екстри, лежане вкъщи, болничен и скука. Накрая пуснах изследвания и като видях резултатите се почна една постоянна тревожност и много силна хипохондрия. Причината е, че ми излезе белтък в урината и започна четене/поставяне на страшни диагнози...Сега съм в нещо средно между депресия и много силна постоянна тревожност. Обикновено точно здравословни проблеми провокират тези ми състояния. Пия си антидепресантите, но в такива случаи не помагат. Приемам всякакви съвети как да изляза от тази криза...

работите ли, спортувате ли, имате ли някакво хоби, изобщо нещо, което да ви откъсва от тези мисли ?

Общи условия

Активация на акаунт