Отговори
# 555
  • Бургас
Аз съм в потрес ....от реакции от диалози, от целия сценарий, който по отделно , а в същност с присъща последователнот Дъртото квазимодо и Ифакатица спретнаха! И още по - потресена от изпълнителите  Ферит и Суна! Чак ми беше гадно да гледам Да ми поразмине малко, може "друга песен да запея"! Joy

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 02:21 от Аniksi

# 556
Ферит какво каза на репортерите?

# 557
За първи път се отвратих от Ферит - от постъпката му , от изражението му , от самодоволството му.  Дано не се откажат от развода. И не искам никаква бременност. Да си се взема с Пело и да бъде щастлив.

# 558
Няма ли да се гътне миризливия дедец. Какъв коварен план измисли този дъртак.
И глупавият Ферит изпълнява. Къде му остана голямата любов. Целият корханов род е пропит от мерзост и лошотия. Отвратителни неморални личности.

# 559
  • Манчестър
Честно мноО злекс цялата работа,Сейрош да хваща през девет планини в десета и да се спасява.🙃

# 560
Как да не го хванеш и утрепеш тоя Феро...пак послуша дядо си, болни мозъци, докога, време е вече психиатрията да идва. Егати и притеснението на Суна, да не би сега дедето да я изгонил, да я изгони, по-болна и от сестра си. Сейран е с "най-здравия мозък".

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 17:51 от Ponky

# 561
Знаех си, че пак ще ми опънат нервите до краен предел Stuck Out Tongue Winking Eye

# 562
  • Манчестър
Ферит какво каза на репортерите?

С една дума,,Всичко е наред между тях,,🤐

# 563
За мен си е пълна извратенящина и перверзия виновниците/лошите/извършителите да отмащават на жертвата. Малко им се е случило още. Такива като тях трябва хубаво да ги приравнят със земята. Те с техните психически дефекти никога няма да се оправят с обич и добро намерение. Като усетят дъното или ще бъдат сринати или ще издрапат и ще се осъзнаят. До сега това не е било възможно и не се знае кой въобще ще може да излезе от тинята на злото в която всички се въргалят….те милите критика не са способни да приемат и я игнорират арогантно…сега само дето пред цял свят им излезоха част от кирливите ризи.

# 564

Спокойно ,каза Ферит...те били скарани и за да му причини болка Сейран говорила по ТВ-то.,но сега мило му поискала прошка и вечеряли.Каза още ,че вчера тя постъпила противно на това ,което всъщност е било.Питат го за какво са говорили ,а той...за водата ,за въздухаКаза още ,че от Мармарис със вертолет я довели до Истанбул щото била приета в университете и танцувала на плажа ..преди това в Мармарис...Каза още ,че майка му винаги е подържала Сейран и тя сега даже живее при нея....Питат го вие помирихте ли се ,а той...неееееее...Сейран му викала  хайде ,хайде...после това ние се разделихме ,но няма да останем врагове....
Сори ,ама съм без думи...

Есме каза много смислени думи на Зерин...нещо от сорта ,че това да биеш с ръце е същото да биеш и с думи....както я строи брат и да направи кафе...и после Есме направи сравнение м/у държанието на Сейран и това на Пелин...нещо от този сорт...

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 23:13 от Svet_sz

# 565
Сейран реши да бъде жената, която поема живота си сама с гордо вдигната глава... Ферит реши да бъде пионката на дядо си...
Евала на Ферит.. просто нямам думи..
Убеждавам се, че Ферит не е обичал истински Сейран... той не я заслужава...
Докато Сейран каза истини.. Ферит каза пълни лъжи...
Другата серия искам да започне с 5 години напред.. разведени Феро бей с рибата и бебето нещастен... но КОРХАН
А Сейран здраво стъпила на краката си, достойна, смела жена постигнала мечтите си!

# 566
  • Бургас
JoyJoyJoy Ха, ха....Събина се залива от смях при кадрите от фрагмана...."Гюнгер, да не би да си бил пиян, като си писал следващата серия?" Психиатри, шаманки, интригантки....всичко накуп ни сервираха, да измият и пред нас малко л...та дето ги натвориха!
Голям екшън ни очаква - война на световете!
Ха да са ни честити празничните дни!

# 567
Потрес….все едно друг сериал даваха!И спойлера….променят характерите на героите.Може и нов сценарист да има😂

# 568
Преводачката в руският сайт каза на шега за сериала и фрага, че сигурно сценариста е писал сценарият пиян.
Не е далеч много от истината. С всеки изминал епизод очакваме смислени неща, но те затъват повече и повече.
Дори стигнаха до там да използват услуги на шамани и врачки.
Смях  и глупост заедно.
Аникс, писали сме заедно.

# 569
Сигурно чистят злото от ялъто след Сейран Grinning
Хич не се ядосах аз, вече знаехме от спойлерите.
Нова жена влиза за Феро бей в 53 епизод, да му е честита Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт