Отговори
# 540
Бреййй ,Пело набра инерция. Кой можел да и направи нещо на нея. Много насериозно се взе.
Това за мен си е план на Ферит. Прекалено ми е мек някак си.
Целия цирк Шанлъ се премести сега при Шехо. И Нюкет там и тя.  Опустя дома на Корхан. Simple Smile
Интересно ми е какво крие Шефика.

# 541
Подхвърлят ни подсказки за следващите епизоди сякаш в репликите на героите. 😁А Феро бей (Мерт😋) изглежда като бебенце в дома на Гюлгюн, все едно не е преживял една от най-тежките вечери в живота си.😁 Много е сладичък😁 Донесъл и куфар за Сейран - книги, рисунки и няколко дрехи .😏

Какви подсказки... 😁 понеже не разбирам много, много турски

# 542
  • София
Какво каза Ифакат на рибата?

# 543
Момичета хайде купувайте си кафе машина филипс ,щом Феро бей рекламира, толкова са ми сладки Сейран и Ферит 🍀

# 544
Какво каза Суна на Сейран?

# 545
Тази серия е със СейФер макар и скарани,могат да намерят консенсус. Това ми хареса.

# 546
Заради този сериал ще се хвана да науча езика…. Нито разговора на Суна и Сейран разбрах , нито Зерин и Есме…. А изглежда интересно 😃 ако някой каже на 2 на 3 ще съм благодарна ❤

# 547
Гюнгер май наистина е говорил с някои профили от Т или са взели да обръщат повече внимание на това, което се пише.
Чак Гюлгюн му държа сметка как така е оставил Сейран на пътя.

# 548
😂😂😂
Пак развод 😂
Ферит добре я врътна 😂🤦😂

# 549
Какво каза ферит????

# 550
Шок и ужас .... вече не виждам как ще оправят нещата между Сейфер...... Ферит прекали...

# 551
Ужассссссссс...Ферит направи огромна грешкаааааа....дъртия как само го манипулира...а пък Ифакат май подкова Сунааааааа....без думи съм....

# 552
Еее страшна гнъс е тоя Ферит честно и колко
 самодоволно гледа  нямам думи нека се Струполи Сейран пред
Камерите както след развода нали обичат паралели и да му кажат в болницата бременна е…То бива бива ама чак толкова ни леля, ни сестра, ни майка евала …

# 553
Не гледах цялата серия, защо се разведоха тези двамата? Ферит заради заплахите на дядката ли се разведе? А Сейран от инат... Боже, нищо ново под слънцето ...

# 554
Жалки , много жалки Суна и Ферит.  И двамата манипулирани. И двамата я предадоха  за кой ли път. И двамата заслужават съдбата си.

Общи условия

Активация на акаунт