Отговори
# 570
  • Ямбол
Момичета аз съм отново в потрес от епизода...Какво се оказа Феритчо 2 пъти заплю Сейран оттам се подаде на лъжливите сълзи на деди и отмъщава заради него пълна тъпотия.Всичкото един голям фарс излезе.Скумрията пък се взе и тя за господарка на имението,както си седеше и тя започна да се прави на голямата работа  нали носила внука на Халис...ей малко и беше скубането от Сина...Ифакат о урна гръб на Орхан...Ферит се премести при маминка ( приличаше на изоставено коте да го съжали човек с този куц крак,а пък в главата жив дявол)Този пък Кязъм какво лекенце ей значи то бива бива ама накъде повече незнам почуди се къде да отиде да живее.Уж големия Ага пък той един смотаняк пълен.Добре,че не е жена,че който му свирне тръгва веднага. 🤷 Сейран ми хареса въпреки всичко пак се опита да помогне на Ферит с рисунките дори му се извини.Пък той ей направо 🤐 .....Суна и тя една патка излезе накрая как може да се връзва на акъла на Ифакат и тя пачки раздава и тя много работила жената,че има излишни да даде на сестра си.Разочарована останах много...Най-много ми хареса как Гюлгюн подкрепи Сейран като истинска майка.Дори порица Ферит за отношението си към Сейран евала на жената.Тя му каза : " Недей постъпва със Сейран така както постъпи баща ти с мен".Де да бяха всички свекърви такива...Хубаво даде пръстена на Сейран след като подписаха документите за развода.Уж,че тя има приноса за създаването му и да остане в нея.Пък какво се оказа накрая камери камери- разказа как е танцувала на масата на почивката им..Унижи я публично,искаше да и върне жеста и как доволно наблюдаваше отстрани.Мисля си,че ще и стане лошо или ще припадне,пък може и ако пресича улицата да я блъсне кола и ето ви катастрофата.После Феритчо пак ще има да тича след нея ,нейсе.Ще видим какво ще последва занапред 🍀🤞🤔

П.П - Хем знам какво ще стане от фраговете дори си сипах винцок да се подготвя и няма братче пак се ядосах много 🤷🙁

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 23:20 от roxy94

# 571
Ред е вече всички да се разприказват- Саджидето, Шефика, Султан...

# 572
А трейлъра е направо да се откажете да гледате сериала,пълна скука.

# 573
Дадоха ли фраг?

# 574
Е , Феро бей май пак няма да може  да "склони тая глава". Неговите отмъщения са много крайни. Първия път реши да се жени за Пелин , а сега  я изкара лъжкиня. Е как се обича такъв мъж , не ми е ясно.  Вече каквато и любов да ми покажат от  Ферит , няма да я приема за истина.  За да остане до деде , да остане  в къщата , да не остане без пари , предава любимия си човек. Отврат !
А Суна , ах Суна  , много  си меркантилна, момиче. Сейран ти го каза в очите  - теб те вълнуват богатството и статуса.
Кая е тъкмо за нея. И той злорадства - Ферит останал без нищо , вън от къщата , а той бил вътре. Ти да видиш голямата печалба !

# 575
# 576
Ферит Корхан лъсна с целия си блясък. Никак не ме изненада отмъщението му,реакцията и любовта към Деде.

# 577
Еве, коя нова жена влиза в 53 епизод? Неща съм пропуснала Frowning

# 578
Еве, коя нова жена влиза в 53 епизод? Неща съм пропуснала Frowning

Няква шаманка,дето каза Еве чистят злото от Сейран,ще се удавят в собствената си злоба. Няма думи вече ...

# 579
Според спойлерите, нова метреса. На кой му пука, Пельо да му мисли Grinning

# 580
На пръв поглед серията не прикючи приятно. Виждам много са възмутените от фрагмана за еп.53, на пръв поглед и това е нормално... На мен обаче ми направи впечатление думите на Ферит е края на фрагмана "този път не съм играчка, аз съставям играта". СЪЩО, при прегръдката с дядката, Ферит ПАК е със странен поглед... С други думи Ферит може да играе игра в "играта" на Халис. Халис нали искаше да опозори Сейран пред камерите, пред хората...както urazbulbeni писа, възможно е САМО Халис да е гледал на живо това интервю пред заведението (вместо то да е излъчено пред всички). Така хем Халис ще си е взел "отмъщението", хем Сейран ще остане някак незасегната..
Чакам с нетърпение еп.53 да видя как ще се де развият събитията.😏

# 581

Хахаха, верно ли, ай кво ще прави Деде...нека и да е бременна.

# 582

Ооо кой ще го гледа това вече????
Най ми е противно като пишат Ферит с такъв характер...мекотело... искам истински мъж бе.. кво е това 15годишно лапе...

# 583

Ама и Сейран щели да връщат. Онзи със заключения профил така писа и пак си изтри профила.
И други работи писа 😍

# 584
На пръв поглед серията не прикючи приятно. Виждам много са възмутените от фрагмана за еп.53, на пръв поглед и това е нормално... На мен обаче ми направи впечатление думите на Ферит е края на фрагмана "този път не съм играчка, аз съставям играта". При прегръдката с дядката Ферит ПАК е със странен поглед... С други думи Ферит може да играе игра в играта на Халис. Халис нали искаше да опозори Сейран пред камерите...както urazbulbeni писа, възможно ли е САМО Халис да е гледал това интервю пред заведението вместо то да е излъчено пред всички? Така хем Халис ще си е взел "отмъщението", хем Сейран ще остане някак незасегната..
Чакам с нетърпение еп.53 да видя как ще се де развият събитията.😏

Желязна логика, а дано!

Общи условия

Активация на акаунт