Отговори
# 585
Според спойлерите, нова метреса. На кой му пука, Пельо да му мисли Grinning

Може ли някой спойлер...

# 586
Ами дори да е игра в играта /между другото и това писаха в спойлерите/, той използва Сейран в тази игра.
Ок, ще отмъсти на дядо си ли, на баща си ли, на Ифош ли... И после какво?
Ще плеснат с ръце със Сейран и ще се прегърнат?

# 587
Тази дето щяла да влиза, уж била бивша на Ферит и знаела много неща за Пелин. Не знам колко е достоверно.
И нов партньор за Сейран.
А другият казва, че Сейран се връща в имението.

# 588
Честно да ви кажа не знам вече каква логика да търся във всичко видяно!!! То вярно, че  този сериал е "очаквай неочакваното" , но чак пък толкова.... сценариста дали осъзнава, че закопава все повече ГГ... не виждам вече как ще ги сдобрят, но дори и да измислят нещо  някак си няма да ми е естествено  след всички глупостите които натвориха. А и как може Ферит, който уж много обича Сейран да направи това. Много ще се изкефя като разбере за хапчетата... да му видя тогава самодоволната физиономия.  Ей пак се нервирах, хем знаех какво ще стане.
Поне Суна хубаво проскуба госпожа Animal Fish
Това ме успокоява.
Жал ми е за Сейран и тя си има трески за дялане, но Ферит няма равен. Разглезен мърльо. Ако тя е направила 1 грешка, той колко направи? Но неговите не се броят нали е мъж, нали е Корхан.
Чак на себе си се чудя, защо се ядосвам на сериал. Гледам от самото начало и не знам защо си го причинявам всяка седмица, но по-лошото е че чакам следващата и съм първа пред компютъра Joy Joy

# 589
Ами дори да е игра в играта /между другото и това писаха в спойлерите/, той използва Сейран в тази игра.
Ок, ще отмъсти на дядо си ли, на баща си ли, на Ифош ли... И после какво?
Ще плеснат с ръце със Сейран и ще се прегърнат?
Да ,ще се оженят за трети път дори😃

# 590
Ако въобще се разведат.

# 591
Аз да питам... тия фрагмани кой ги сглобява така 😳😁
Хич не разбирам вече кой играе игри в игрите, кой е в играта кой не е...
Само едно знам... Ферит е мекотело.. той няма собствен характер..

Колко хубаво би било ако си живееха в такъв апартамент.. спокойствие, без интриги и клюки..

😍😍 кой ли я е нарисувал.. ако е Мерт браво

# 592
Еве, Това не знам, ама някакси няма ли да ви е сладко Ферит сам да ги нареди големите Корханови, голямата фамилия..😏 Мен лично би ме развълнувал такъв сюжет и затова и чакам да видя какво следва. Най-сетне се премина на екшън и има действия. 😏 Беше станало много мудно. 😁
А, и щом Феро си вдига пръстена от земята при все, че "всичко трябва да е свършило", значи че няма да баш свършило за него. 😉

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 23:47 от bellie_ellie

# 593
  • Бургас
На пръв поглед серията не прикючи приятно. Виждам много са възмутените от фрагмана за еп.53, на пръв поглед и това е нормално... На мен обаче ми направи впечатление думите на Ферит е края на фрагмана "този път не съм играчка, аз съставям играта". При прегръдката с дядката Ферит ПАК е със странен поглед... С други думи Ферит може да играе игра в играта на Халис. Халис нали искаше да опозори Сейран пред камерите...както urazbulbeni писа, възможно ли е САМО Халис да е гледал това интервю пред заведението вместо то да е излъчено пред всички? Така хем Халис ще си е взел "отмъщението", хем Сейран ще остане някак незасегната..
Чакам с нетърпение еп.53 да видя как ще се де развият събитията.😏
Да приемем, че не всичко е така, както изглежда....Но не се играе такава ярост, като на Ферит след интервюто, ако поне от части не изживяваш това....не може да ревеш като малко дете с дядо си, ако не те е страх от последствията да те изхвърли на улицата и да те лиши от средства. И най-вече - не може да нараняваш по този начин любимия човек....от който уж не можеше да се откажеш! А после.....ако някога има ПОСЛЕ!

# 594
На мен серията много ми хареса, фрагманът също - око за око, зъб за зъб. Сега е време и Пело да изхвърчи, щом е плела интриги и Ферит наистина да започне начисто. Защо не и с нова жена.

# 595
Ферит е "истински" Корхан......100% припокриване с деде ......
Деде е обичал /дали / много Хатуч , но за своето АЗ ........"продължава да я обича" и сега ...видно е ..... Само да повярваш....
Феро забрави за  обичта и голямата любов......по-добре без любов ,но Корхан ...отколкото с любов ,но без деде .....

# 596
Тая май ще я хванат болките...уж..
Садидже дали ще успее да каже нещо... ДАНО!

# 597
Аз на Феро бей дори не му се ядосах. Толкова си може момчето.
Сейран каза истината, Ферит наклевети жена си. Смятам, че има разлика.
Не виждам къде е окото и зъбът /че и мен ме боли един Grinning/

Снежке, то ако зависеше от теб, Ферит отдавна щеше да е с нова жена Joy Добре, че не зависи Smirk

# 598
Еххх.... Гюнгер,  Гюнгер....Какво направи с Ферит, какво направи с нас....Май истина ще излезе, че и ти не обичаш Сейфер😔😵‍💫
Няма да се откажа да гледам...Но пламъчето в мен угасна тая вечер...За първи път намразих Ферит...Дано успея да заспя, утре ще му мисля.
И фрага беше тъпотия. Не ми хареса. Много искам Ферит да страда, много да страда и плаче за Сейран.
Истински се ядосах 👿👿
Казах, че няма да простя на Ферит, ако избере деде пред Сейран.
Не знам как ще се оправи тая каша 🤕🤕🤯

# 599

Общи условия

Активация на акаунт