Отговори
# 600
Садиджето пак нищо няма да каже, ще ни размотават поне още 2 епизода, като гледам скакво темпо се движим.
Добре, а тази Пъръл какво прави денонощно в ялъто? Дом няма.ли си? Да хване и да вземе тази скумрия и да изчезнат някъде, че вече не се издържа

# 601
Каквито игри и да играе Ферит , рязко ми падна в очите. Никакви оправдания повече за него. Дълго време се опитвах да го разбера , но не би !
В това дизи само Сейро ми остана гардже ! Дано издържи на напъна и да  не я напишат бременна , че няма отърване тогава нито  от деде нито от Ферит. Ще носи втория по ред наследник. Ще я отвлекат пак ,да живее пред погледа им.Голям смях !

# 602
Дичката, чакай, Феро сега започва да страда Sunglasses

# 603
Трея с руски субки...

https://turkrutv.tv/zimorodok-53-seriya.html

Много интересно...в трея Кая пита тази Пърл ли беше, дали е разказала за тях с Пелин....а рускините пишат, че детето на Пелин е от Кая най вероятно .

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 23:58 от Svet_sz

# 604
Не виждам къде е окото и зъбът /че и мен ме боли един Grinning/

Снежке, то ако зависеше от теб, Ферит отдавна щеше да е с нова жена Joy Добре, че не зависи Smirk

Да, точно така, не отричам. А с кого ще е, от никого от нас не зависи, освен от Гюнгер.

А за зъба - отиди на зъболекар, че много болят тия зъби. Ама на 2 януари, че сега сигурно почиват.

# 605
Интересно каква е интригата Кая- братовчедката на Пелин. Във фрага я пита не е казала на Пелин за връзката им.

# 606
Не знам как ще реагира майка му на това което направи на Сейран.
Той не се вслуша в думите и които му каза, да не постъпва като баща му спрямо нея.
Склонна съм да му вярвам/все още/, че е направил този репортаж само да угоди на дядо си.
Май не се излъчваше на живо както интервюто на Сейран.
Смела и безкомпромисна е Сейран и съм сигурна, че ще се излезе от блатото и тогава Ферит
ще бъде унизен пак от нея.
Направи ми впечатление във фрага репликата на Кая към П дали не е разказала за тях. Май имат общо.

# 607
  • Ямбол
Bolum 53 frag 1 Превод
Сейрян. : Как можа да направиш такова нещо.Това е чисто зло.
Ферит : Ще бъда много по- лош
" Направих всичко,което беше необходимо за теб " Ще покажа на света какъв съм.
Отсега нататък ще видиш много повече от мен.
Пърл : Ти и аз можем да бъдем булките на годината.
Кая : За какво си говорите?Не си споменала нищо за нас на Пелин нали?
Сейран : Това е истинския Ферит Корхан как ще опишете това.Какво чакате?
Журналистите : Лека вечер г-н Ферит
Врачката : Има проклятие в тази къща.
Ще изхвърля всички като вата.
Ифакат : Нека дойде.
Сатидже : Мисля,че ме помните.
Ферит : Казах ти,че не можеш да го направиш
няма да се справиш.
Сейран : Никога няма да те оставя да забравиш този момент Ферит Корхан.
Врачката: Чашата паднала на земята е определила пътя ти.Те ще изгорят,нищо не е свършило.Редът на дървата за огъня няма да свърши.Дори да има камъче ще бъде безполезно пред краката ти.
Сейран : Аз ще продължавам да се издигам като ви смачквам един по един Ферит.
Ферит : Направи най-доброто Ферит,този път не съм играч ,аз съм създателя на играта.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 00:54 от roxy94

# 608
Дичката, чакай, Феро сега започва да страда Sunglasses

Ще страда и още как Sunglasses
Ще се влачи по корем.....но да видим де , Може пък да реши да се ожени за скумрията и да е щастлив, знае ли човек какво употребил Гюнгер преди да напише сценария. Joy

# 609
  • Бургас
Трудно ще се спи след тоя "екшън" Stuck Out Tongue Winking Eye, но пък при поредното гледане на фрага / той ми стана по-интересен Joy/ има една реплика на Кая към братовчедката - "нали не си разказвала за нас на Пелин?" Опппа....нова интрига заформиха....И финала на фрага - погледа на Ферит след думите на Сейран.....
Каква ти игра, какви пет лева....Толкова омраза изразяваше, че се намери някой да му наруши добре изграденият животец!
Боже, Боже....къде отиде онова момче дето "стени" преодоля, до Антеп стигна куршум пое, само и само да е с любовта на живота си? Ако не знаех, че сменяха сценаристите, че психоложка е консултант и чичо Скруч -  продуцент, щях да помисля, че гледам различни дизита. Но...каквото и повече да кажа, положението е неспасяемо, така че от любопитство ще продължа да гледам дали ще успеят да ме спечелят отново за каузата СейФер!
За  мен тази серия си беше чиста заявка за 3-ти сезон....А гледащи, както изглежда - все ще се намират!

# 610
Май започват да се сбъдват думите на Сейран:

"Пиша своя собствена приказка, тя няма да свърши, докато не кажа, че е свършила" 

Време е Сейран да напише своя собствена приказка и тя ще я напише.
Правилно му подчерта да не забравя този момент.

# 611
Имали сме нов сценарист, защо никой не каза😂

# 612
Какво е писал новият сценарист?

# 613
Трудно ще се спи след тоя "екшън" Stuck Out Tongue Winking Eye, но пък при поредното гледане на фрага / той ми стана по-интересен Joy/ има една реплика на Кая към братовчедката - "нали не си разказвала за нас на Пелин?" Опппа....нова интрига заформиха....И финала на фрага - погледа на Ферит след думите на Сейран.....
Каква ти игра, какви пет лева....Толкова омраза изразяваше, че се намери някой да му наруши добре изграденият животец!
Боже, Боже....къде отиде онова момче дето "стени" преодоля, до Антеп стигна куршум пое, само и само да е с любовта на живота си? Ако не знаех, че сменяха сценаристите, че психоложка е консултант и чичо Скруч -  продуцент, щях да помисля, че гледам различни дизита. Но...каквото и повече да кажа, положението е неспасяемо, така че от любопитство ще продължа да гледам дали ще успеят да ме спечелят отново за каузата СейФер!
За  мен тази серия си беше чиста заявка за 3-ти сезон....А гледащи, както изглежда - все ще се намират!
И аз съм на това мнение. Въпреки всичко ще продължа да го гледам сериала, но не с такъв захлас по голямата любов, родила се в Антеп, както до сега.
Впрочем това е единственият сериал който гледам и който ми допадна.

# 614
... има една реплика на Кая към братовчедката - "нали не си разказвала за нас на Пелин?"

Bolum 53 frag 1 Превод

Кая : За какво си говорите?Не си споменала нищо относно нас нали Пелин?

Малко разминаване....Кая кого пита...братовчедката или Пелин...май братовчедката ,но много бързо се сменя кадъра и не се вижда ...а ...може и Пелин....
И по горе го писах...рускините смятат ,че Кая е баща на детето на Пелин.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт