Отговори
# 615
Според мен пита Пъръл дали е казала на Пелин за тях.

# 616
А какво каза рибата на Суна, че я хвана за косата 😁

# 617
Сега,когато ми поотмина първоначалния шок от серията мисля,че май дори ми хареса….със сигурност(ако не изпортят нещата още следващия път) може това да се окаже начало на интересни сюжети….Едно е сигурно също,че чакам с интерес и следващата серия…Много ме забавляваше у Пелин,толкова е смешна горката…на мен ми се струва,че вече вика “Помощ”…И Сейран ми хареса…хубава и смела и честна…Ферит ми е загадка на тизи етап,но не ми харесва,че винаги най-много наранява Сейран и вече все по-смело….май се дразни,че е чак толкова независима и няма нужда от него

# 618
Момичета, чета рускините и някои от тях имат доста добри теории за случващото се. Първата е, че Ферит играе игра срещу деде, както и някои от нас предполагат. Но по интересното е другата теория , че Ферит поставяйки Сейран в това положение я предпазва от дедето, за да не й отмъщава повече. Като се замисля има резон в тези думи, но ще видим какво ще излезе. Blush
И последно шаманката трябвало да ходи в офиса на сценариста, а не в ялъто Blush

# 619
  • Бургас
Svet_sz и аз се заблудих първоначално, но на забавен кадър се вижда , че това е братовчедката /със спусната коса/ , а и въпроса му е към нея...

# 620
  • София
Аз само да се включа да напаша, че според мен bellie_ellie е права

Ферит играе игра.

# 621
  • Яко в Матрицата...
От цялата серия гледах как вуйчото се кефи на интервюто на Сейран, Пельо и Суна и фрага за следващата серия 🤣 Добър е… фрагът… Епизодът е бил пълен с ревящото деде 🤮🤮🤮 Хайде няма нужда да си губя времето с драмите Корханови и погубената им чест. Феро играе игра, дано да успее.

# 622
А финала е добър. Хилешия се дедак! Щастлив от унижението на едно дете. Как може 80 годишен човек да таи такава злоба в себе си ( знам, че е само екранен образ, но за жалост ги има и в реалния свят) остават му дни живот и вместо да се радва на оставащото си време се занимава с 19 годишно лапе . Вместо да прости за младоста, за грешките им ...той....Жалко, жалко!

# 623
Мкже да не гледаме Рибарче следващата седмица,защото почти всички сериали са отменени. Плюс това във фрага не дадоха  "нов епизод в петък " .  И не знам дали забелязахте,но почти целия епизод беше орязан от сцени,Емре така и не свири на китарата,да не говорим още колко неща бяха изрязани...

# 624
Прилагам и снимка на новият сценарист Çağrı Çam (странно име) включил се към Гюнгер:

Ха дано да е добър в писането 😜

Дано да имаме епизод другата седмица и да не е така, както Албена казва 😣 Ще се потисна иначе.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 01:48 от bellie_ellie

# 625
Здравейте!И аз мисля,че Ферит и Суна играят някаква игра,точно дедето да не навреди на Сейран и Гюлгюн.Пипин започна да не ме вълнува изобщо,особено след като Ферит я изгони от стаята и и каза,че ако има нужда от нея сам ще отиде!Но се прокрадва и друга мисъл в главата ми!Нали се чу,че Мерт ще напуска сериала.Сега,във втори сезон няма как да го напусне,защото все пак има договор!Виждате как Бучето я влачат заради пустия му договор!Но за трети сезон ако е отказал да подпише и наистина иска да напусне сериала?На всички им е ясно,че без него третия сезон е бегал!Та сега  зависи как ще продължи сериала може би от този договор!Ако Мерт подпише,ще го напишат като игра на Ферит,но ако откаже,ще ни накарат нас,зрителите да намразим Ферит и безболезнено да го изкарат!Вече сме настроени на тази вълна!Вече не искаме Сейфер,разочаровани сме от Ферит и искаме Сейран да бяга по-далеч!Така трети сезон ще се гледа голямата любов на Сейран с нов "колега"!Яко ни манипулират!Аз,лично,ще наблюдавам накъде вървят нещата и ако няма Сейфер,няма да гледам повече!Просто няма да има очарованието на сериала,а именно Сейфер!Този сериал беше за една любов,пръкнала се от нищото и да я завършат "безславно",без хепи енд,само и само да има 3-ти сезон и да си получават паричките,не благодаря!

# 626
  • София
Това, че някой от главните ще напуска го въртят през няколко дни.
Рано е да се говори за трети сезон още и едва ли развитието зависи от това.
Гледат рейтинга и преценяват какво да пишат.
Би трябвало да има епизод, защо иначе тази седмица снимаха в четвъртък и петък, които по принцип са им почивни. Че и фраг имаха материал да пуснат.

# 627
Това, че някой от главните ще напуска го въртят през няколко дни.
Рано е да се говори за трети сезон още и едва ли развитието зависи от това.
Гледат рейтинга и преценяват какво да пишат.
Би трябвало да има епизод, защо иначе тази седмица снимаха в четвъртък и петък, които по принцип са им почивни. Че и фраг имаха материал да пуснат.
Много ми се иска да е така!Дано не съм права!Но при положение,че 51-ви епизод не беше кой знае с какъв рейтинг и 52-ри го направиха с още по-гаден финал,а фрага не беше кой знае какво,не знам!Много по-лесно можеше да бъде вдигането на рейтинга!Все още се надявам на нещо,но коментарите след този епизод са огнен залп срещу Ферит и никаква подкрепа за Сейфер,вече се иска окончателна раздяла,а каква ще е ползата на сценаристите да влачат един главен герой,при положение,че са го изчерпали и феновете вече не го искат?

# 628
  • Яко в Матрицата...
Феро е много сладък, бее 😍🤣 Гледах го сега в къщата на Гюлгюн. Не знам как той ще издържи да е далеч от Сейро… Ама явно ще си заслужава жертвата.

# 629
Добро утро!
Имаше едни думи на Ферит накрая, не мога да намеря откъс с тях сега /когато остави Сейран пред журналистите/. Беше нещо от сорта, че бил гневен, гладен лъв и ще бъде безжалостен към газелата пред него. Няма да прояви милост.
Ако някой намери откъса, нека го пусне Grinning

Нагиш се спука да лае журналистите Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 08:29 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт