Отговори
# 630
Усилено се говори, че Ханде ще влиза в сериала, че чак ще били голяма любов с Ферит.. 😁

# 631
Добро утро.
Снощи като гледах, останах с впечатление, че Ферит визира дядо си, относно лъва, който ще е безмилостен към газелата.

Ако ще вкарват нова голяма любов за Ферит, че и за Сейран, да казват, та да си решаваме дали да продължаваме да гледаме.

Какво му беше хубавото на фрага? Аз не успях да схвана?

# 632
Сташа, нещо Халис не ми се връзва с образа на газела, ама знае ли човек Grinning

Гледай, гледай майките какви деца раждат. И виж детето, което ти си родила. Яйцето ти не става, скъпа моя.

https://pbs.twimg.com/media/GCjTIdiX0AAKv7x?format=jpg&name=small

Корханови с пластмасови чаши ли са Grinning Така и не разбрах какъв беше този жалък изблик Rolling Eyes

https://twitter.com/sarahmacss/status/1740861840228536783

# 633
Аз реших, че лъвът е Халис, а Сейран газелата 😁 толкова съм разбрала.

# 634
Рейтинга

# 635
Сташа, правилно си разбрала. В колата, докато пътуваха към кафенето за срещата със Суна, това каза на Сейран. Еве, Ферит буквално предупреди, че Халис (лъвът) няма да я пусне да ѝ се размине (газелата). В края на разговора с журналистите Сейран просто си спомни думите му.

# 636
Ферит наистина ги върти на дядо си.
"още по-лош ще бъда ЗА ТЕБ" не "срещу теб" 😂
Не се знае и дали документите за развода изобщо ще стигнат до съда. 😂
В крайна сметка Дъртия му каза да спре да е пионка. Сега да си търпи последиците. 😂

Това с Пъръл и Кая за да ревнува Суна ли го измислиха? 😂

# 637
  • София
Какви мъже и жени ще вкарват? Нали вкараха жена в началото на сезона, видяхме я. Нали и момче се появи преди 2-3 серии за Сейран, и него го видяхме.
Има главна двойка, другото са подробности...

# 638
Мистери, Сташа, прави сте. Сега ходих да гледам сцената в колата. Явно съм я пропуснала снощи Grinning

# 639
  • Бургас
Добро утрооо!
Има ли още СейФерки? Или поставяме началото на фемини клуб...
След този Ферит, който Гюнгер ни сервира като новогодишен подарък, дали  ще простим на "ранения, гладен лъв, който няма да пожали за нищо на света, безобидната газела пред него, няма да прояви милосърдие и ще отмъсти!"
Тези думи изречени от Ферит с еднаква сила важат и за него, макар. че визираше Халис. И дори да ни заяви, че вече не е играчка, а той измисля играта, трудно ми е да приема жестокостта на която подложи Сейтран....или ще кажете - да свиква, това я чака от "лъва", ако Ферит не е наблизо...
Преосмислих поведението му...наистина утрото е по-мъдро от вечерта...но клетвата в паметта на брат му, не ми дава мира...Да замесиш и загиналия си брат в "мръсната" игра, която започваш? Последвалата ярост в стаята, изгонването на Пелин - всичко показваше безсилието му пред ултиматума на Халис, но играта която той измисли, е достойна за великия Корхан!
Единствено подхвърлената халка и след това взимането от земята, мааалко ме успокоява, че ако това е кулминацията от негова страна, следва още по-впечатляваща развръзка. И пак - не ми е ясно как се прощава всичко това.....ще кажете - като на кино

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 09:39 от Аniksi

# 640
  • Яко в Матрицата...
Думите на Ферит в колата за дядо му бяха много добри. Ако имам време ще ви ги преведа.

Изгледах серията, като скипнах дедето, а и някои други герои. Просто ми се повдига като го видя/чуя тоя дъртофелник, а тъкмо се възстанових от грипа Joy

Рейтингът е добър, имаха късмет с мача нашите, но да не разчитат, че ще е все така.

Аniksi, след тази серия съм твърдо отбор СейФер Wink

Ха, за пръв път виждам такова нещо - същия % в тотала и за Шертбета...

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 09:39 от Reni 🧿

# 641
Рени, аз ще нахалствам малко. Ако имаш възможност, да преведеш и думите на Есме към Зерин.
Чак я накара и сълза да пусне.

# 642
  • Яко в Матрицата...
Сташа, то аз се разплаках на тоя монолог, не знам какво сърце трябва да имаш, за да не се разчустваш…

# 643
  • София
С какво впечатление останахте относно рибата? Аз още не съм гледала с превод сцените й, но снощи имах чувството, че се опитват да покажат, че бебе няма.

# 644
С какво впечатление останахте относно рибата? Аз още не съм гледала с превод сцените й, но снощи имах чувството, че се опитват да покажат, че бебе няма.

Как така бебе няма? 😁 нещо май вчера съм пропуснала а уж от начало до край я гледах.. ама то където разбрала, където не разбрала...

Общи условия

Активация на акаунт