Отговори
# 660
Здравейте!

Нахлувам в темата със скорост, след снощната серия, за което се извинявам.
Скоро моя приятелка ми заговори за сериала, започна по БТВ Стори, загледах се и се отнесох.
Потърсих ви, намерих ви и ето ме тук да ви чета, но днес ми се прописа.
Изгледах преведените серии по време на болничен, изтекоха ми очите от гледане до 5 сутринта, по около 6 серии на ден. Влязох много вътре в този сериал, направо се поболях. Но стига съм писала за моите чувства.
Аз също съм за отбора СейФер.
Ферит познава доста добре, ако не и перфектно характера на Сейран. Според мен той започва наистина двойна игра. Мисля, че ще направи своя фирма, която ще стане много мощна и ще победи тази на дядо му, която се разпада. Сейран му трябва и като борбеност и като умения в рисуването. Изкуството ще ги сближи. Видяхме как той я накара да му поправи рисунка. Тази линия на техните умения в рисуването още не е развита достатъчно в сериала и се надявам това да се развие в бъдещите серии. Такова е моето разчитане за тяхното бъдеще.
Те са новото поколение във всичко. Обединяването на техните усилия може да направи чудеса и Ферит много добре разбира това. Сейран още не е наясно, но ще стане. За мен Ферит е голям стратег. Има добра душа.
Въпреки, че се лигави и се прави на дете, има много логична мисъл и е креативен. Запазил е дълбоко в сърцето си любовта си към Сейран и в удобен и подходящ момент ще я изкара навън.
Сейран също го пази и ще го пази в сърцето си, но гневът още я провокира да взема яростни решения, но сърцето й е добро и отзивчиво и  Ферит знае как да използва това.
Чакат ни вълнуващи моменти между тях. Това е моят оптимистичен прочит на това, което видях и мисля.
Още веднъж извинявайте за нахлуването в темата.

# 661
Гледам отново финала на епизода и  отново не вярвам на това което виждам. Видите ли, тя говорила в интервюто това ,което не  е било, поискала му прошка , това което казала за ученето било наобратно, молила го да се помирят ,нооо  това нямало да бъде лесно и ще си останат приятели. Отврат !  Отмъстителен и злобен.
Разбирам защо жертвите на някакъв вид насилие трудно говорят за това и го признават - защото никой няма да им повярва. Защото насилниците нямат вид на такива.
С каква усмивка и ведро настроение , Ферит опроверга думите и` въпреки че знае че са истина. Не само , че я изкара лъжкиня , той просто казва - не се опитвайте , няма да успеете. 
Е , драги сценаристи , каквото и да ми напишете за Сейферска любов, за мен такава няма и неможе да има.  Каквато и да е играта му , каквито и да са целите му , така не се става от пешка на цар. Просто си остава един Корхан и мястото му е при тях , в разбитата стая.Не може да надскочи себе си.
Както Пело се е лепнала за него , така той се е лепнал за деде.Ами да си живее с него и да спре с тези сълзи , защото са подигравка към тези , които има за какво наистина да плачат.
Дори вече Мерт не може да ме накара да се опитам да разбера и харесам Ферит. А и вече не искам !
За мен снощи СейФер просто изчезна , изпари се. Да видим какво още глупаво ще измислят.
Има смислено послание сериала , ама друг път !
Иначе послания колкото искаш .
Например Суна - парите са всичко !
Пело - дори да си метреса ,ако носиш наследника , ще си на почит , поне докато се роди.
Бъди богат и всички медии са твои  .
Не е важна истината , важно е кой я казва и как.

# 662
  • София
Много ме хвана яд снощи, че нямаше сцена с рисунките. Накара я да му помогне, но нищо не показаха. Това беше много по-интересно от сълзите на дядото.
Аз и преди съм го писала, фирмата се казва "Халис Корхан", според мен Ферит ще направи нещо ново или това име няма да остане така.

# 663
Добре де, хубаво игра е, но след всичко това как ще я накара да му прости? Все пак знаем колко е инатлива Сейран и колко много я заболя. Толкова ли е уверен в себе си или просто разчита на това, че тя го обича и ще му прости?
Мистери, те сега ще дадат рисунките, най-вероятно Ферит ще ги представи на деде и ще ги включат в колекция, все пак вече имат, това което им липсваше Stuck Out Tongue Winking Eye

# 664
Във фрага Ферит е с халка докато целува ръката на дядо си. Той никога не е бил готов да я свали и най- важното нещо е , че Ферит е променен от Сейран. От кога не е поглеждал друга ? С Пелин 3 години си е вършял, а сега дори и насила се опита, ама не не му се получава.
Ама много се кефя как всички я мачкат 🐟. Аз нерязбрах какво беснееше тя после докато мяташе чинии. И братовчедката- дом няма ли си- ден и нощ все в къщата Халисова. Сейран нямаше право да доведе сестра си без позволение тази твар и тя там живучка с тъпото Пело.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 11:40 от Ela1

# 665
Добре де, хубаво игра е, но след всичко това как ще я накара да му прости? Все пак знаем колко е инатлива Сейран и колко много я заболя. Толкова ли е уверен в себе си или просто разчита на това, че тя го обича и ще му прости?
Мистери, те сега ще дадат рисунките, най-вероятно Ферит ще ги представи на деде и ще ги включат в колекция, все пак вече имат, това което им липсваше Stuck Out Tongue Winking Eye
И пак ще ги представи за свои.

# 666
Нещо не разбрах. Подписаха документи за развода, но дядото каза на Ферит да не се развежда. Може би на делото
Ферит ще каже, че няма да се разведе.
Ако това ще е да, няма да се разведа, какво ще стане с Пелин?
Има много материал за сценария.

# 667
  • Ямбол
Ама и мама Есме как ме трогна  разговора и със Зерин.Много мила женица...иска ми се да бъде по-борбена,по здраво стъпила на земята жена.Да бъде наистина пълноценна майка на децата си.Понеже сега Сейран получава подкрепата и разбирането от Гюлгюн само нея си има. 😔 Споко момичета врачката нали каза на Суна,че огъня който се е запалил ще продължи да се разраства и редът на дървата за огъня няма да свърши 😉 т.е Феро Бей ще ги нареди всичките...ей голям екшън,кавги и сълзи ни чакат.Страшна работа ще е ... 😂

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 11:46 от roxy94

# 668
Значи Сейран срина семейството му със земята, а той трябва да я моли за прошка, така ли? Да, ама не. Получи си заслуженото. Да, изрече някои лъжи, но не само. Записаха я да учи, живее при майка му, игра на масата... А и какво чак толкова и направиха Корханови на нея? Халис до един момент се държеше със Сейран като принцеса, тя промени отношението му, Гюлгюн я прие като собствена дъщеря и все още се държи така. Орхан също, само Ифакат беше по-различна, но тя си е такава. И те не отидоха да си купят снаха, а да си търсят снаха, това, че баща й иска пари и имоти за нея, си  е негов грях, не на Корханови, макар че подобни бракове не одобрявам. И тук мога да кажа, че е права в известна степен.
А щом твърдите, че с поведението си Ферит иска да запази положението и парите си, значи наистина не гледате внимателно. Той просто държи на семейството си, въпреки техните недостатъци. Боготвори дядо си и не иска той да страда. Щеше да постъпи по същия начин, дори ако бяха го лишили от наследство и пари, за да са доволни те. Защото, каквито и да са, те са неговото семейство.

Истерично разстройство на личността - от 1 епизод досега, едно и също с малки изключения.

# 669
  • Яко в Матрицата...
😂😂😂

# 670
След като прочетох няколко теории относно финалната сцена и аз смятам,че беше за заблуда на Деди. Шофьора зад пресата, който също снима хвърлянето на халката, а всъщност във фрага се вижда че пак е с нея е за заблуда … относно Пелин ако беше да слуша дядо си щеше да има една идея по мило отношение.., дано ни зарадват следващата седмица с нещо по позитивно.

# 671
Имаме новогодишни пожелания от актьорите,Афра и Мерт йок. Дано поне пуснат с тях отделни пожелания хахаай
https://twitter.com/yalicapkinidizi/status/1741047145992683933?t … Vb1qlR5vkopQ&s=19

# 672
  • Яко в Матрицата...
Аблена, не се надявам аз 🙄

Нещо за оправяне на вкуса 🧿🧿🧿

# 673
Добре, ако това с журналистите е заблуда  никой ли няма да се усети? Халис не е тъп, новината ако не излезе по вестниците ще се усети. Все пак чете новините и ще му направи впечатление.

# 674
Добре, ако това с журналистите е заблуда  никой ли няма да се усети? Халис не е тъп, новината ако не излезе по вестниците ще се усети. Все пак чете новините и ще му направи впечатление.
Не вярвам да е заблуда. Нали това трябва да се види от всички , за да изчистят името си  от мръсотията. Нали трябваше да и отмъсти и да я унижи. Това поиска Халис.

·٠•Snejka•٠· -  , съгласна съм с теб ,че тя е истеричка , но пък той е инфантилен. Той я докарва до истерии с поведението си  и с това  "какво ще направиш , ще го приемеш" И да , беше принцеса за Халис ,докато мълчеше  свита в ъгъла. Не е ли малко висока цената , на това да си "принцеса" за Халис.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 13:26 от Kami_J

Общи условия

Активация на акаунт