За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 109

• 38 090
  • 777
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,искам да купя баланс колело на дъщеря ми(година и пет месеца). Спряла съм се на този модел
https://www.ozone.bg/product/chillafish-bunzi-kolelo-za-balansir … sters-meet-stars/
Ако някоя мама го  има,то да изкаже мнение дали е добър вариант? Също  приемам съвети и мнения и за други модели и марки. В случая детето ми е все още малко,а постоянно налита на чуждите и търся нещо което да съобразя с възрастта и .☺

# 166
Не препоръчвам. Много е ниско и нестабилно, а подлъгва че е стабилно. Това не е точно баланс колело, ако сте се спрели на такъв тип колело вземете с 2 гуми отпред. Моят син веднъж падна с него и не го иска от тогава. Да не говорим, че още на 1г6м вече му беше доста малко. Големият ми син беше с такова:
https://b2b.sportdepot.bg/index.php/en/product/kettler_speedy_10 … sic.html?i=137816
Много удобно, леко, не подлъгва със стабилност и може да го кара до около 3г.

# 167
Не препоръчвам. Много е ниско и нестабилно, а подлъгва че е стабилно. Това не е точно баланс колело, ако сте се спрели на такъв тип колело вземете с 2 гуми отпред. Моят син веднъж падна с него и не го иска от тогава. Да не говорим, че още на 1г6м вече му беше доста малко. Големият ми син беше с такова:
https://b2b.sportdepot.bg/index.php/en/product/kettler_speedy_10 … sic.html?i=137816
Много удобно, леко, не подлъгва със стабилност и може да го кара до около 3г.
Да,да знам че не е типично баланс колело,но като за първо не знам точно какво да взема. Това което вие сте качили не знам дали ще се справи с него. Иначе сме от провинцията и няма как да обикалям и да търся. Да има избор. Ще трябва да е онлайн,което е кофтито.Благодаря за включването.

# 168
Има подобни на това, което сте избрали но с 2 гуми отпред. По мои наблюдения са по-стабилни. Може да пробвате с тях. Едно приятелче има с 2 гуми отпред и 2 отзад и е доста стабилно, но не знам кой модел точно е. Нещо подобно, но това няма регулация на седалката, май:
https://www.ozone.bg/product/momi-tobis-kolelo-za-balans-sivo/

# 169
  • до най-прекрасния мъж
Виждала съм при нас деца да карат тротинетка със седалка като баланс колело. На мен ми се вижда по-стабилно. Тези играчки за яздене така и не им намерихме време кога да ги кара. Първо й бяха големи, после отведнъж умаляха и не сме купували. На 1.9 г вече можеше сама да кара тротинетка с три гуми права. Научи се да 5 мин и сега за РД преди Коледа й взехме. Кара я без никакъв проблем. Мислех за баланс и аз, но директно догодина ще вземем колело с помощни гуми и ще я учим него да кара.

# 170
Виждала съм при нас деца да карат тротинетка със седалка като баланс колело. На мен ми се вижда по-стабилно. Тези играчки за яздене така и не им намерихме време кога да ги кара. Първо й бяха големи, после отведнъж умаляха и не сме купували. На 1.9 г вече можеше сама да кара тротинетка с три гуми права. Научи се да 5 мин и сега за РД преди Коледа й взехме. Кара я без никакъв проблем. Мислех за баланс и аз, но директно догодина ще вземем колело с помощни гуми и ще я учим него да кара.
Тротинетка имаме 4 в 1,
https://www.guga.bg/trotinetka-globber-4-v-1-sas-stabilizator-go … hts-pepel-ot-rozi
Но тя налита на обикновенни   баланс колела,мотори и коли,като види деца в парка. Благодаря за включването

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 15:52 от Милото

# 171
Ако харесва коли - вземете такава, която се бута с крачета. На моят син му я подариха за 1вия РД,  известно време я “кара” вкъщи, на 1г и 3м започнахме да я взимаме в парка, към 1,6 вече я караше супер умело, завива, маневри прави, всичко. На 1,9 сме излизали само с колата вдига  кормилото качва се и слиза от бордюри (ако е по-висок бордюра му помагам). Изобщо голямо попадение беше за нас, а е и много по-стабилна от тези колелца. Такова сме пробвали по площадките, то е супер леко, не препоръчвам. И още нещо - винаги ще иска това, което няма, та каквото и да вземете може и да реши, че не го иска Grinning

# 172
Ако харесва коли - вземете такава, която се бута с крачета. На моят син му я подариха за 1вия РД,  известно време я “кара” вкъщи, на 1г и 3м започнахме да я взимаме в парка, към 1,6 вече я караше супер умело, завива, маневри прави, всичко. На 1,9 сме излизали само с колата вдига  кормилото качва се и слиза от бордюри (ако е по-висок бордюра му помагам). Изобщо голямо попадение беше за нас, а е и много по-стабилна от тези колелца. Такова сме пробвали по площадките, то е супер леко, не препоръчвам. И още нещо - винаги ще иска това, което няма, та каквото и да вземете може и да реши, че не го иска Grinning
Може ли линк за колата която имате. Факт винаги чуждото е по интересно😂

# 173
  • София
Синът ми се сдоби с две баланс колела:

Малко след 2г възраст ги подкара почти от раз. Много лесно ги управлява и е падал 2-3 пъти от блеене, не от друго.
Иначе на 1г получи от количките за бутане с крачета и я кара все още с кеф (3г3м). И тя му беше подарък, на Moni. Много му е лесна и тя за каране, в началото само трябваше няколко пъти да му се покаже как да бута със самите крачета.
Иначе за тази възраст и тротинетка със седалка също беше хит и я караше постоянно в парка.

# 174
+1 за колата . На моя син му подариха такава точно на 1вия му рожден ден ,2 дни я разучаваше как става и 4 месеца по-късно буквално я вдига на задните гуми 😂 любима му е

# 175
Синът ми се сдоби с две баланс колела:

Малко след 2г възраст ги подкара почти от раз. Много лесно ги управлява и е падал 2-3 пъти от блеене, не от друго.
Иначе на 1г получи от количките за бутане с крачета и я кара все още с кеф (3г3м). И тя му беше подарък, на Moni. Много му е лесна и тя за каране, в началото само трябваше няколко пъти да му се покаже как да бута със самите крачета.
Иначе за тази възраст и тротинетка със седалка също беше хит и я караше постоянно в парка.
Аз също съм харесала подобен вид колело от Декатлонските,но смятам че е малка още за него. Благодаря за включването!

# 176
Колата е на Лорели, точен линк нямам защото беше подарък. Но е стандартна, без родителски контрол, има няколко мелодии и малък багажник под седалката.
Едит:
Сега я потърсих ей такава е нашата или много подобна.
https://palechko.bg/kola-za-yazdene-lorelli-mercedes-byala/

# 177
Момичета,  пюре от броколи и/или карфиол води ли до запек?

# 178
  • София
Точно обратното. Това са разхлабващи и газообразуващи зеленчуци.

# 179
Благодаря
И аз за разхлабващи ги знам уж, но... точно обратното. Или може би изобщо, че е твърда храна, но доста негативно повлияха.

Общи условия

Активация на акаунт