ЮЛСКО бебе хубаво наддава, а пък мама килограмите стопява!

• 10 711
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! От доста време ви чета и все не се престрашавам,ама ето-реших се най-после Grinning Аз също съм юлска мама на едно лъвче родено на 27.07.06, 52 см.,3950 , Laughingа вече сме 9кг.Казва се Зоя и все още няма зъбче.Живеем във Варна в района на ЖП-гара.Така като ви чета ние май сме най -назад със захранването.Четвърти ден сме на тиква,а преди това пробвах с оризова каша,но беше просто отвратена LaughingИначе сме само на кърма,на поискване.Надяваме се много да ни приемете при вас и обещаваме,че ще се включваме редовно с писането,а не само с четенето Grinning

# 76
  • През девет земи в десета
Добре дошла на новата мама Hug Hug Hug
Дано да ти е приятно при нас!
Къде сте всички newsm78 Супер само на кърма и 9кг.Цвети доскоро също си беше почти само на кърма но за два месеца беше наддала едва 700гр. Thinking
Бетта,ама ти съвсем слаба изглеждаш на снимките Rolling Eyesнакъде ще отслабв newsm78аш

# 77
  • Габрово
Записвам се, привет на всички. Много се радвам за Митака. Нямам време да прочета старата тема и вече има нова. Теди още няма зъбче, но цял месец чеше здраво венците. От утре започваме захранване - стискайте палци. Целувки на всички бебоци и лека нощ.  love001 smile3507
Дано да имам време поне да ви чета.

# 78
  • София
arllinawelcome
Браво за килограмите, ние бяхме доскоро на кърма, ама сме около 6.5кг. А оризовата каша с кърма ли я прави? Пробвай да добавиш каша от елда към оризовата, има безмлечна такава на Хип, Яна я хареса тая комбинация.

radostina33, дано тръгне добре захранването.

pigi, слаба, ама защото задника не ми се вижда на снимката  Mr. Green. Иначе съм 64кг, което е +10кг отпреди раждането.

# 79
  • През девет земи в десета
Е все пак и 64 не е зле,има време за отслабване!Сигурно доста мами биха ти завидяли Joy

# 80
Я аз да пиша, докато не се е скапал форумът!
Честити месечинки на Мария на мама Slyncho, Ивон на мама mim_pl, Яна София на мама foquita и на Тея на мама Vera_25! Да са живи и здрави и много много щастливи!  smile3525
Е все пак и 64 не е зле,има време за отслабване!Сигурно доста мами биха ти завидяли Joy
Аз мога да завиждам  smile3506- искам да стана поне 64 (на толкова забременях), а пък ако може и 59-60 още по-добре. Ех, мечтиииии! smile3503
Добре дошла на новата мама!  welcome бравос, че ще още на кърма, и на мен ми се искаше, ама Мадленка беше на друго мнение и вече нямааааа. smile3518
Пак нямаме сняг, май тая година ще се разминем, то затова пък имаме вируси. smile3514
Хайде лек ден ви желая! И послушни бебета! smile3504

# 81
Добро утро!
Честити месечинки на малките мацки Ивон,Яна София,Мария  bouquet
Днес съм в прекрасно настроение,сигурно защото е петък (последния работен ден за седмицата ) Mr. Green а и татито ни ще се върне днес от командировката Heart Eyes
Вчера се обаждах на педито да каже какви са резултатите на Марти от изследванията,каза че са добри и ме пита докъде съм стигнала със захранването.Каза да вкарам и сиренето вече и тук вече идва моята голяма чуденка newsm78 Какво трябва да е сиренето,колко време да го изкисвам и по колко да сложа за начало в зеленчуковото пюре? #CrazyМоля мами, ако някоя от вас вече дава HELP Embarassed
А и за диетите исках да се включа,аз понеже хич нямам воля за диети а пък и много обичам шоколад и сладко по принцип,та свалих доста килограми със зелен чай Сание,за 2-3 месеца си възвърнах р-рите от преди да забременея като се има в предвид че кърмих до 5,5 месеца и педито ми каза че е безвреден.

# 82
И да внимават кърмачките-манячки /те са в един друг подфорум

NAN, защо мислиш, че тук няма такива? По-внимателно с квалификациите, моля Naughty

П.П. Ако възприемаш изказването си за проява на чувство за хумор- бъркаш.

# 83
здравейте мами!
При нас е страшно да се оплача!И аз и малката сме болни.Този вирус е страшен!Ели подържаше 38-39гр. аз също!Вчера дадохме 70лв. за лекарства за двете.С тези парички на нея да и бях купила нещо.
Да ви питам какви са тези хапчета за спиране на кърмата че ще се пръсна а повече няма да я кърмя.
При нас вали сняк ама не мога да му се нарадвам че главата ми е мека!

# 84
добре де сняГ!Това е температурата Embarassed

# 85
NAN  Hug
Isito_LCH сиренето трябва да е изкиснато във вода за да се обезсоли(24ч) и започни с малко паченце.Зависи дали сте приемали други млечни продукти или това ви е първият.
Аз съм давала и червена чушка, тя не е любимия зеленчук на Павел, а и на други бебета по мои наблюдения. И най-малкото парченце придава много силен аромат на пюрето.А карфиола много му харесва.

# 86
Добрутруууу #Cussing out
Изкарах еднa от най-отвратителните нощи. Криси плака цяла нощ, накрая за капак на всичко към 4часа започна да хлипа все едно ще плаче. Нито се разплака, нито се събуди въпреки опитите ни с татито да го събудим. Така хлипа (според мен едва си поемаше дъх) до 7ч нищо не помогна. Накрая към 7 се събуди и си беше все едно нищо не е било. Заспа към 8 успяхме да поспим до 9.  #Crazy Какво става вече незнам говорих с педито тя иска да го види, но какво ще види newsm78 имахме такъв (но малко по страшен пристъп) като беше на 2,5месеца. Не че тогава разбраха какво му е. Вече неиздържам  #2gunfire
Сори за песимистичния постинг, но не мога с никой друг да споделя.
Честита месечинка на сладураните Ивон, Яна София, Мария! Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 10:08 от Мама Дани

# 87
# 88
  • Варна
 wavey
Честито на днешните чесечинки smile3525  love001

Днес Попова нямаше ли изпит newsm78 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Аз също съм давала карфиол,много добре се приема Peace,пиперка зелена също,но по малко защото както всички са писали е много ароматна и ако е в повече не се яде.Броколи също вече яде Peace
Ели,браво за Господарите smile3501,дано ти се обадят и да ги разнищиш тея гадове #2gunfire.И не съм се покрила,а нямах време да пиша.Вчера си гледах снимките и тези които биха представлявали интерес за вас,са само на хартия,а аз нямам скенер да ги кача.Все пак ще кача някой снимки да ни видите Flutter
Лала,ние бяхме в  Анталия,но навсякъде като цяло анимацията е една и съща smile3521Мнооооооооооооооооого може да се разправя blahblah
Майра,ние пък базикахме германците за тяхното Ах,зооо! или А,Яяя
 hahaha,да не се разсърдиш сега Hug
Дю, #Crazy много гадно това,но както е казала Ели,малката ще си го върне като порасне Hug
Прасчо,какво е станало???да взема и аз smile3505 Hug
Марияели,дано бързо да се оправяте  bouquet
Мама Дани,дано при вас не е нищо сериозно Praynig
Честито на озъбилите се tooth
 welcome на новата мама.
Супер още една от Варна Party,а и това беше моя термин....много си я харесвам тая дата Wink

# 89
Jorjito,  Hug
Справка- тук, 14 стр., постинга на НАН, от който е цитата.

Общи условия

Активация на акаунт