ЮЛСКО бебе хубаво наддава, а пък мама килограмите стопява!

• 10 711
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
...
ИвИчка, тъкмо днес си мислех, че се баше "заканила" да пишеш в друга отчетна...добре че се появи!
...

прииска ми се да споделя с вас, Пепи,  първото зъбче на Траян  Hug

а и, колкото и да ме дразнят някои хора и неща, тук си ни е мястото с Титко Wink

пп. сигурно съм била нещо крива кат съм се "заканвала"  Mr. Green hahaha

# 61
Peppi капките не са хомеопатични.
За банана   не знаех, ние си го ядем отдавна.
И на мен днес ми преведоха паричките.
Дани, нищо му няма, и Ева крещи и кашля понякога. Не се шашкай, нали няма температура.
Ели, още в родилното ми взеха личните данни да изпращат рекламни материали, но досега съм получавала само от Памперс.
Ивичка, честито зъбче на Траянчо.
Nanny да не чуе дявола Ева спи много спокойно, миналата седмица само се събуждаше 1-2 пъти , но като дам биберона и пак заспиваше Но откакто се похвалих, че е кротка и през деня вчера ми разказа играта. За кърмата знам, че може да седи замразена 6 месеца.
Крис, много неприятно, вие нали не живеете заедно?
Red heart, Ева не спи на възглавница
Ивичка, хора всякакви, не си го слагай на сърце.

# 62
Честита месечинка на Лоричка,Викторчо, Иванчо и Кристиянчо!!!
mgizdova :
Цитат
още в родилното ми взеха личните данни да изпращат рекламни материали, но досега съм получавала само от Памперс
A пък аз съм получавала само от Hipp - лепенка за кола. newsm78
pepi111 и mgizdova    newsm10 за кърмата.
А моите парички защо ли се бавят. newsm78 Време е вече... Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation
ивИчка : Добре дошли в отбора на зъблъовците! tooth Кой те ядосва  Confused: Казвай бързо да го... box нали все съм недоразбрала, то не че е и моя работа де...
 Хей, къде изчезнахте всички? Crossing Arms
P.P. Днес на заглавия за темичките ми е тръгнало...Юлското момче по мацки подлита, Юлското момиче косите си сплита, а мама под юргана на тате налита! ...ми така де, няма само декемврийките да се фукат,я! Crossing Arms..Нан, шегувам се, знам че не става за заглавие, да не вземеш да го прибавиш. Hug

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 18:28 от Nanny

# 63
Да се похвалим успяхме днес най-накрая да съберем тази урина и дадохме кръв...всичко е наред Hug Hug Hug

Гледам обсъждате карфиола - аз го дадох като съставка на едно пюре на Хип от различни зеленчуци, но малката изобщо не му е фен.
От замразената кърма обаче забелязах,че Пламена задължително се омазва с ако (обикновено рядко)....явно така й действа
Ние много крещим от край време... понякога се чудя от къде го вади тоя глас ooooh!
Нещо, което днес забелязах и ми се стори много сладко и малко смешно е, че сутрин Пламена се преструва че спи. Всмисъл размърдвам се аз в леглото, а тя не се чува и аз мисля, че спи. А тя стои с отворени очи и мълчи и гледа без гък да каже. В момента обаче когато усети, че съм се събудила и почва да пее и вика и да напомня за съществуването си Heart Eyes

# 64
  • ES
Здравейтe момичета,

Честити месечинки днес!!!

Пипи и ние не говорим на малия на испански, то само това оставаше, но като гледам по други семейства след време сигурно ще се наложи да си говорим. Децата много бързо учат чуждия език, а тези които са родени тук, т.е. има контакти с испанчета от рано (в случая) не се различават от тях, произношение, даже нчин на мислене (това последното не е много хубаво ама...)

Маира аз съм давала чушка, червена. Понеже печени не стават хубави тук я сварих, обелих и люспата и пасирах. Смесих я първия път с картоф, ама не я хареса много, явно наистина натрапчивия и вкус е силен за бебе. Сега слагам по малко с други зелечуци. Вече въведох и зеления боб, на фини шушулки без бобчета. Чudesно му действа на акането.

...
ИвИчка, тъкмо днес си мислех, че се баше "заканила" да пишеш в друга отчетна...добре че се появи!
...

прииска ми се да споделя с вас, Пепи,  първото зъбче на Траян  Hug

а и, колкото и да ме дразнят някои хора и неща, тук си ни е мястото с Титко Wink

ИвИчка, xич не връзвай, не могат всички да ни харесват.

Джорджи не знаех, че на Митето му има нещо на сърцето. (Абе явно чета по диагонал), пак те е измислица на някои частен доктор, колко ви взеха за кардиолога. Чакаме снимки на твойта половинка!

Нарина и ние сме така сутрин, събуди се и си приказва тихичко, но усети ли ме че съм будна или погледна в кошарата, прави една 24 каратова усмивка и по4ва да пищи като скорче.

Дунда, честита кола и да я караш и ти.

Kris79, такива са свекитата една майка ги ражда, ама не забравяй, че колелото се върти и на една ос остава, и нас това чака. Дано не се навъдят едни снахиии....

Ей, кво стана с Попова има ли някои вест от нея, кво стана взе ли книжка, че нали виждате по "Господари на ефира" как се взимат книжки вече

Поздрави на всички

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 20:08 от gery_to

# 65
Здравейте  newsm35
Честити месечинки на Лора baloni  Виктор baloni Иван baloni Кристиян baloni
 Честито и на новите зъбатковци  tooth
dunda - честита придобивка. Със здраве да си я ползвате и безаварийно.  Peace
И Калоян като почнат рекламите и нищо друго не го интересува. И ако му преча или ме бута или ще си изкълчи врата. Понякога гася ТВ-то, че много гледа. Вие какво мислите за гледането на ТВ?  Thinking
Betta - и аз така го правя, само че без АМ, а с водата от варенето.Калоян го яде предимно него, а на морков, ябълка, банан и
оризова каша се мръщи и не ще. Но пък аз ям само картофи, ориз и месо, без млечни, че се обрива. А как ми се хапва шоколадче...   smile3518
Ели - нерото ми е 6. Оправи ли се с двд-то.
 Hug  

# 66
  • През девет земи в десета
Ох,и нас днеска как ни издуха тоя вятър и даже и дъжд започна да пръска,а друг път си носиме дъждобрана,днеска го забравихме #Cussing out
И аз съм получила само от памперс досега,иначе има и на Панадол някакви рекламни материали дето всички майки около нас получиха newsm78
Ели,дано да ти се обадят от господарите,твоите работодатели са направо за #2gunfireКак може да си прибират твоите парички в джоба newsm78Разбирам те да се бъркат за тях,ама това на нищо не прилича Close
Отивам да си мия количката,че нали си се возиме с нея из къщи Simple Smile

# 67
Привет!
Вчера писах, писах - не стана, пак писах, пак не стана, затова се отказах.  #Cussing out #Cussing out #Cussing outИ пиша сега, дано стане.
Та честити месечинки на Лора,Виктор,Иван и Кристиян! Да са живи и здрави и много да слушкат!
Е това вече е мойта тема - за килцата. Дано да имам успех в нея и да сваля повечко.
Не можах да прочета какво сте писали до тук в 4-те страници, след малко.
Само да се похвалим и ние - май си имаме зъб, ама не се вижда, само дращи на пръста ми като пипам венеца. Така ли е по принцип? newsm78
Успах да видя, че Митето на жоржито е добре. Много се радвам, дано никога повече не се разболява и няма никакви проблеми. И на нас докторът като я преглеждаше сега за болестта ни каза, че се чува някакъв шум, ама май бил от болестта, дано да е така наистина! Praynig Praynig Praynig
хайде сега ще се върна да чета.
Лека вечер!

# 68

Кажи, и аз съм нещо нервна, но този път нямам намерение да мълча, просто изчаквам да се поуталожа, да използвам по-меки думи Naughty

# 69
Цитат
Цитат на: ивИчка в четвъртък, 01 февруари 2007, 15:20
а и, колкото и да ме дразнят някои хора и неща, тук си ни е мястото с Титко

пп. сигурно съм била нещо крива кат съм се "заканвала"   
Цитат
от: prascho   Кажи, и аз съм нещо нервна, но този път нямам намерение да мълча, просто изчаквам да се поуталожа, да използвам по-меки думи
... newsm78 newsm78 newsm78    smile3505

# 70
Здрасти пак от мен!
Поздрави на всички месечинки!

Жоржи, много хубава професия сте имали с мъжа ти - хем работиш, хем във ваканционна обстановка. Наблюдавах ги аниматорите като бях в Тунис и тук в Св. Константин и Елена, ама много им се лепят туристките бе! Ауу, наистина не знам как си го опазила! Grinning Гледах една италианка ходеше като куче след един, той на човека като че ли му беше писнало и само се усмихваше любезно, ама тя не го изпускаше...Много забавно ми беше...Майра, и аз съм от мързеливите туристки, само веднъж се включих в една гимнастика, ама ми излезе акъла от скачане...А в пустинята 2 дена мърморих, цялата се обринах от горещината (50 градуса!), лепнех, гладна бях, уморена, камилата ми се клатеше като пияна и аз крещях на всяко слизане и качване от нея, местните там хубаво се посмяха на мой гръб...А като влязох в хамама и един магребинец като взе да ме масажира и да ми пука кокалчетата на краката и ръцете, после като ме намаза с едни водорасли и накрая като ме пъхна под студената вода щях да хвърля топа! Ееех, весели времена бяха, от около 3-4 години такова нещо не ми се е случвало, чакам с нетърпение децата да пораснат, да ги оженим, внуци няма да гледам и ще ходя на почивки (само и парички да имам) Grinning Жоржи, накара ме да се размечтая...А къде сте били аниматори? Сетих се има един френски филм точно за тези ваканционни селища, много сладка комедия е и много точно пресъздава атмосферата там - Ле Бронзе се казва (буквално преведено е Почернелите, в смисъл с тен, ама не знам дали е превеждан на БГ и как му е името на Бг, ако е, трябва непременно да го гледаш).

Доста се отплеснах...
Ренито, благодаря за информацията за просото.   bouquet

Карфиол и аз дадох на Пипи, ама той точно тези 2 дни рева нещо и не можах да разбера дали е от карфиола или от зъби. Иначе вече съм дала картоф, морков, тиква, тиквичка, карфиол, броколи, зелена чушка. Няма проблеми, човека отваря устата и лапа без да пита...А кака му и тя застава до него и тя отваря устата - тя иначе не яде ама като види брат си да не остане назад случайно...Та правя двойна доза пюре...Някой от тези дни ще започна плодовете следобяд.

# 71
 wavey и от нас!!!

Eli83, утре сутринта тръгваме за пловдив и живот и здраве ще ти се обадя в събота.

а сега да ви кажа днес какво стана: като бяхме на разходка се срещнахме с една съседка, която има момче на 1 г. и 4-5 месеца. Гери си седеш кротко-кротко в количката, идва "големия" пич и започна да я целува по ръчичките и да я гали и в този момент, ама за хилядни от секундата като я сграбчи за лицето ужассссссссс  smile3514 smile3514 smile3514 така я одра милата, добре че не стигна до оченцето, че.............. ама точно под окото си имаме белег от първата ни среща с батко. ама като порастне голяма моята Герганка ще видят те, батковците!!!

хайде лека вечер и спокойна нощ, че татито тука ме гледа и още малко ще ме изрита от компа

# 72
 hahahaОх, Лала, умори ме от смях. А какво е това магребинец?
Nanny, имаш великолепно чувство за хумор  bouquet

# 73
  • София
Nanny, много си добра в заглавията  Joy.
Аз кашите и пюретата ги пробутвам на татито, но това не помагааа  Confused.

Narina, Пламенка съм я признала в спането, Яна е пълна нейна противоположност. Много сладки снимки си й сложила  Heart Eyes.

Nita, каквото и да мислим за гледането на ТВ, сигурно дечковците мислят друго, явно после ще е борба, за да не прекаляват.

Яна не вика, обаче се научила да ръмжи, защото май си мисли, че е смешно и като е в добро настроение, ръмжи (и кашля от това).

А ние днес не излизахме, защото цикълът ми се появи накрая  Sad. Това стана, откакто започна да яде и спряхме да се кърмим на 2-2.5ч - явно вече не произвеждам достатъчно от ония хормони, дето задържат цикъла. Не е май толкова болезнено като преди, ама пак не съм във форма. Е, поне пропуснахме лошото време.

# 74
Dew ще ви чакаме!Лек път и да донесете малко сняг! Hug
Дано утре след прегледа да сте добре и радостни! Praynig
А за одрасканото като порасне ще му го върне тъпкано! Twisted Evil

Лала браво на вас такива преживявания като на филм!

Жоржи се покри и снимки не откри! Laughing

Нита не мога да се справя явно Двдто ни не чете такива дискове ще пробвам други!Уф! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт