ЮЛСКО бебе хубаво наддава, а пък мама килограмите стопява!

• 10 711
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
             Hug
Мама Дани : От 4 до 7 ли е хлипал? newsm78И как така не се е будил?Какво става с тия деца, нощно време са едни, денем друго...Тази нощ и за нас беше кошмарна, Дани също плака насън, а като го гушнех се успокояваше и заспиваше.Нови попълнения в беззъбите редици ли ще има, незнам?
prascho И твоето великолепие не ми убягва. Hug
Betta : Тук конкуренцията е сериозна, а ти недей да скромничиш. Blush
jorito: С тази твоя професия да считам ли, че освен хубава си и много кръшна? dancing
MARIAELI: Много  Hug и бързо да оздравявате!
arllina: smile3501 Добре дошли при нас!  bouquet Тази дата и за нас е специална...
Леле, как щях да забравя да поздравя месечинковците... Embarassed
Честито на всички бебчета, които днес порастват с още един месец!Много здраве и усмивки!!!

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 10:32 от Nanny

# 91
И да внимават кърмачките-манячки /те са в един друг подфорум

NAN, защо мислиш, че тук няма такива? По-внимателно с квалификациите, моля Naughty

П.П. Ако възприемаш изказването си за проява на чувство за хумор- бъркаш.

и мен това ме подразни, но за съжаление е просто последната/поредната изцепка, така че вече гледам да чета по диагонал и да не си го слагам надълбоко Wink

вярвам, че е някаква шега от страна на НАН, дебелашка изглежда, но все пак шега...

тук наистина има още момичета, които кърмят бебетата си; незнам дали сме манИАчки; аз лично смятам имам късмета да мога да кърмя без проблеми, по лесно ми е като модел на хранене, а и е доказано добре за детето ми - какво повече може да иска човек Laughing

аз пък не мислех "да си казвам", ти ме провокира
забелязала съм, че много лесно се изпокарваме и всеки път след това някоя симпатична за мен съфорумка си отива оттук сърдита
вече има много момичета, които харесвах; пишат си в съседни подфоруми, а на мен тук ми липсват постингите им

не си струва да се караме, уверявам те Прасчо; недей да ми изчезваш и ти Heart Eyes

ДОБРЕ ДОШЛА АРЛИНА  Hug
изборът на ник-а ти случаен ли е Blush

# 92
 Shocked Не започвайте отново моля ви Peace На лични!!! Peace

Всяка мама иска да си върне КГ преди да забременее така аз искам да съм 50 а съм 60, а виж Thinking други мами искат да са 60!
Мисля че като спра да кърмя ще ги сваля но за сега се отказах! Peace

Исито аз сиренето го държа в буркан със вода 1 ден,и си продължавам и после да си го държа във водата Peace

Дани ужас, спи поне през деня ако можеш!Сигурно е от зъби! Thinking

Да Попова беше казала че днес и е изпита!Дано го вземе baby_neutral

Честито на всички месечинки днес!!!!!!  bouquet

# 93
  • Варна
 jorito: С тази твоя професия да считам ли, че освен хубава си и много кръшна?
Ами кръшна съм си Crazy Flutter

Герито,забравих преди малко да напиша.Не е лекарска грешка или нещо такова за пари Naughty.още на следващия ден след раждането се разбра,правиха му ехография и всичко ми обясниха хората.Проблем наистина имаше Cry,но неискам да ви занимавам повече.
Важното е че сега всичко е наред newsm20
Дано всички бебоци да са здрави newsm17

# 94
Жоржи нали всичко е вече наред,не се притеснявай да споделяш!И Юлия имаше шум в сърцето но изчезна от самосебе си и даже не съм го мислила!Но вашето е било изглежда по сериозно!Не го мисли вече!

Бета ти ли или друг беше щеше да качваш видео клипче?Хайде да се пробваме и всички да качим ако можем разбира се да си видим постиженията! Party

Аз качвам едно но не е мое!Хаха! Като се научи и Юлия така ще ви покажа и нея! Joyhttp://www.funpic.hu/en.picview.php?id=31540

Бай!

# 95
Elii  newsm81 Какъв пич само!
jori Твоя мъж не е спал когато те е взел. Wink
Днес да не е бил ден за профилактика на форума? newsm78

# 96
Да ви питам какви са тези хапчета за спиране на кърмата че ще се пръсна а повече няма да я кърмя.
MARIAELI аз съм пила Парлодел за спиране на лактация, изписа ми ги моята гинеколожка. Добри са, макар че имат и странични ефекти, ама те май са свързани с хормоните. Може да ти се гади, може да ти се понижи кръвното, обща отпадналост, абе с две думи - нещо като в началните месеци на бременността. Но минава. Аз ги пих, защото малката се отбиваше, аз се изтисквах и й давах с шише, докато кърмата не намаля до 40-50 мл от двете гърди. И тогава взех да ги пия и, слава Богу, всичко ми е наред. Но според мен се консултирай с доктор преди да вземеш каквото и да било.  Hug И дано да оздравявате бързо, знам за какво говориш (както се казва в рекламата), много е гаден вирусът, дано да ви мине лесно и бързо!
И аз днес трудно влизам тук, и изобщо май нета е претоварен.

# 97

Днес да не е бил ден за профилактика на форума? newsm78
знам ли newsm78 може и да е бил, аз лично не можах да го отворя.

# 98
  • Габрово
Здравейте, днес бях решила да започвам захранване, понеже Теди вече е в пети месец коригирана възраст, но никъде в това пусто Габрово няма каша от елда.  newsm61А нашият "запек", ако започна с оризова каша не ми се мисли после как ще го разхлабвам и затова си останах с добрите намерения само.
Моля, кажете каква марка каша елда давате на бебетата си. Когато Дани беше бебче давах на Колинска, но сега ми казаха в магазина, че не се произвеждала. Благодаря и чао  bouquet

# 99
  • Варна
Бактисах цял ден да се опитвам да вляза #Cussing out
качих малко снимки от анимацията Flutter.за съжаление няма от шоа Confused
Имам супер Диск с детска музика с която правихме мини-диско в хотела.който има идея как да го кача,че нсички да си го изтеглят,да казва Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101208

# 100
  • Варна
Радостина33,аз давам елда на BEBI Peace
Безмлечна е и става на вкус Hug

# 101
Здравейте

Ходихме на лекар и се оказа, че коремчето на Криси е проблема. Надуто му е като на сумалийче и като го чукнесх бие на кухо. Горкичкото ми дете това е адска болка. Давам сега капки за колики, но не помогнало много много.  #Cussing out

# 102
Благодаря за топлото посрещане  newsm68
Betta: с кърма правих кашата,за да има познат вкус,ама пак не се хареса.Така или иначе смятах да взема каша от елда,до колкото си спомням имаше доста желязо в нея,а хемоглобина на Зоя според педиатърката ни е нисък-106,а според мен си е добре,при положение че бяхме само на кърма!И в този ред на мисли,мога ли да въведа месо като 3 или 4 храна,заради желязото? newsm78.Другия вариант,за който си мисля e да смеся оризовата каша е с тиква,понеже е сладка.
Jorjito i Nanny: за рожденната дата на Зоя и аз си я харесвам много.А и лесно се помни,във Варна има такава улица:''27 юли'' LaughingТермина ми беше на 25.07,но аз до последно отказвах да раждам,добре че попаднах на лекар,който ме изтърпя да се пазаря с него,въпреки,че беше ясно накрая че ще е секцио. smile3521.И така той избра тази дата, а аз продължавах с пазарлъка:А МА НЕ МОЖЕ ЛИ ДРУГАТА СЕДМИЦААА [smilie=smile3506.g
Ивичка:ника ми изобщо не е случаен newsm53 АРЛИНА е любимата ми песен на НОВА ГЕНЕРАЦИЯ,само че аrlina,беше зает и сложих още едно Л.

# 103
Привет момичета! Hug
Ето ни и нас с Венци. Явно нашата температура ще се окаже от зъбки, само вечер вдигаме температура между 39 и 40. Направо ужас. Днес няма - пу-пу-пу. И зъбчета няма Sad. Но ожесточено ги чешем с каквото докопаме.
Искам да честитя месечниките от миналите дни, както и на днешните порастнали дечица. Здраве и много късмет им желая.  
Да Ви попитам: Днес честитихте ли празника на мъжлетата си? Аз дори направих гевречета и ги подарих на мъжлето и свекъра, ей така за здраве Winkи за майпап.
Джорджи-много се радвам за Миташки, че е вече здравичък Party и дано повече да нямате проблеми с него, само хубави неща -топлят вашите души -твоята , на татито и на всички роднини Praynig
Ели-това клипче е много яко #Crazy е, те това не го можем...
За Госпоради на ефира - ако се обадят, което ти го пожелавам от сърце, бъди спокойна и уверена и им разкажи всичко от....до..., ако трябва си го запиши на един лист, че да не забравиш нещо. Разкажи им играта на тия твоите работодатели. Да разберат, че българската майка не е боклук и трябва да се уважава. Тя е създала живот и това е много ценно и важно. И щом си работила и си си плащала осигуровски, онези са длъжни да ти изплатят парите ОТ ДЪРЖАВАТА. Не се притеснявай от репортерите, доколкото знам, с което са се захванали всичко е  с добър край. Пожелавам ти успех, за да можеш да изкараш спокойно майчинство Hug
ивИчка- абсолютно съм убедена, че НАН се е бъзикала и не е искала никой да засегне от вас. Hug
ДОБРЕ ДОШЛА АРЛИНА   welcome
Мама Дани- разбирам те много добре, защото и ние плачем насън от три дни и не мога да го успокоя с нищо Cry
MARIAELI -скоро да оздравявате, че тая температура е много лоша. Дано бързо ви се размине Praynig
Исито- купи си скъпо сирене, за да знаеш, че е качествено-то не че е много сигурно де, ама нали качеството определя цената Wink. Препоръчителната доза е с форма, колкото орех, но въведи сиренето като нова храна, значи по-малко, за да видиш дали няма да ти прояви алергия. Изкисвай го поне 1 ден, за да не е толкова солено. Дано да съм била полезна. Hug

# 104
Джорджи- иска парола, за да се отвори линка ти

Общи условия

Активация на акаунт