ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 49

• 52 864
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро

Провокационен въпрос за Берг и Туба в пресата: "Кой стил ви харесва повече- парижкият на Туба или лондонският на Берг?!"
 Blush

Цитат
Вурал:
Да ме обвиняваш е по-лесно, отколкото да ме разбереш, нали?
Защото ако се опиташ да ме разбереш, ако се замислиш, ще осъзнаеш каква си.

Винаги е по- лесно да обвиняваш другите... Confused

# 466
Блиц въпроси към Каан Сезен.

https://www.instagram.com/p/C4aI5zlIcK9/

Кой се шегуваше най-много на сета?
Серкан Алтунорак.

Кой си учеше най-добре репликите?
Бергюзар Корел. Особено като се има предвид, че отдавна не е снимала.

Кой най-често се смееше по време на драматични сцени?
Аз.

Кой най-често си забравяше репликите?
Нямаше такъв човек.

Кой би седнал и изгледал всички серии наведнъж?
Бергюзар.

Кой най-често си похапваше между сцените?
Аз.

Кой най-често объркваше пътя до снимачната площадка?
Елиф Усулсой. (Лял)

Кой си вземаше за спомен вещи от сета?
Още по време на репетициите, докато пробвахме костюмите, Демирхан (Толга) си взе някои от аксесоарите на неговия герой.

Кой би бил добър детектив в реалния живот?
Джанер Джиндорук.

Цитат
Провокационен въпрос за Берг и Туба в пресата: "Кой стил ви харесва повече- парижкият на Туба или лондонският на Берг?!

Това са резултатите от тази сутрин.
Има и опции “и двете”, “нито една от тях”

Аз лично не харесвам дълги палта и шлифери, така че гласувам “нито една” Grinning

Но те са си хубави и двете. Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 11:52 от varna_2

# 467
# 468
ДИЛЕМА
ЕПИЗОД 5 с бг субтитри

Благодаря на Алексия за помощта! Heart

https://playtube.tv/watch/%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B0-% … XMBmlsTXBEF1.html

Лял:

Съдбата на човек е записана в името му.
То предопределя живота ни.
Моето име е Лял.
Означава "мълчалива, безмълвна". Това съм аз.

# 469
Добро утро!

Варна Flowers Rose 
Алекс Flowers Rose
Благодаря, момичета!

Хубав ден на всички! Blue Heart

# 470
Добро утро! Flowers Hibiscus

Компанията Inter Media  е подписала договор с платформата GAIN  за разпространение в чужбина на „Сякаш няма утре“. Първата среща на сериала с потенциални купувачи ще бъде на фестивала Series Mania във френския град Лил от 19 до 21 март.

# 471
Здравейте, момичета!

«Само едно пролетно кимване и душата се усмихва.»
Красиво и щастливо изживян ден, Приятели!

Цитат
ДИЛЕМА
ЕПИЗОД 5 с бг субтитри
Варна Алекс ,Благодаря!

От Берг - няколко снимки зад кадър на рекламата за HELLO

И два колажа от Саша

# 472

От Берг
13 март, Лондон

# 473
Благодаря за превода на 5 епизод
Варна Алекс

# 474
"Дилема" е най-гледаният сериал по Amazon Prime Video миналата седмица, на второ място е американският сериал "Reacher", на трето испанският "Червената кралица".

Браво на Халит и Берг!
Много хубаво завръщане направиха.
Много съм доволна и от двамата! HeartHeart

# 475
Добро утро

Цитат
"Дилема" е най-гледаният сериал по Amazon Prime Video миналата седмица
Браво Hands Clap
Снощи гледах 5 серия. Вурал има мотиви  да е убиец, но защо ще натопи сина си?! Да остави всичко така и да се измъкне? Освен в паниката, че ще бъде разкрита връзката!?...Не, не ми се вярва той да е убиецът...

# 476
Цитат
Снощи гледах 5 серия. Вурал има мотиви  да е убиец, но защо ще натопи сина си?! Да остави всичко така и да се измъкне? Освен в паниката, че ще бъде разкрита връзката!?...Не, не ми се вярва той да е убиецът...

Моята нова версия е, че бащата е убиецът.
И аз не вярвам да е Вурал, макар че детето може да е от него.
Бащата случайно да е разбрал и като един "талибан" да е убил момичето.
Нямам търпение да пуснат утре новата серия, любопитно ми е как продължава.
Берг вчера намекна, че шести епизод е доста наситен.
Комбината на Неслихан с Ирфан ще й създаде проблем, според мен.
Тя започна да разработва наркодилъра като евентуалния убиец, но Йозге ще й скрои номер.
Много е вероятно да бъде обвинена, че се опитва да натопи невинен човек, за да прикрие сина си, а и съпруга си, ако се разбере, че е имал връзка с Лял.

# 477
Неслихан много ще сгреши, ако реши да спасява Вурал, който е една мишка. Ако прогледне, ще се спаси от капана.

# 478
  • София
Цитат
Снощи гледах 5 серия. Вурал има мотиви  да е убиец, но защо ще натопи сина си?! Да остави всичко така и да се измъкне? Освен в паниката, че ще бъде разкрита връзката!?...Не, не ми се вярва той да е убиецът...

Моята нова версия е, че бащата е убиецът.
И аз не вярвам да е Вурал, макар че детето може да е от него.
Бащата случайно да е разбрал и като един "талибан" да е убил момичето.
Нямам търпение да пуснат утре новата серия, любопитно ми е как продължава.
Берг вчера намекна, че шести епизод е доста наситен.
Комбината на Неслихан с Ирфан ще й създаде проблем, според мен.
Тя започна да разработва наркодилъра като евентуалния убиец, но Йозге ще й скрои номер.
Много е вероятно да бъде обвинена, че се опитва да натопи невинен човек, за да прикрие сина си, а и съпруга си, ако се разбере, че е имал връзка с Лял.

Тази Йозге е отвратителна. Трябваше Неслихан да си я остави при Ебру, където да продължи да получава единствено ругатни и да стане журналистка, ама на куково лято. Иначе моята първа версия беше бащата на момичето и засега все още не я изключвам. Заради сравнително равнодушното му поведение, научавайки и знаейки че детето му е убито, и най-вече реакцията на Фатма, когато намери дневника на Лял. И тези липсващи страници дали не ги е откъснала именно тя? Искам да кажа, да ги е откъснала от криворазбран срам, прочитайки, че бащата е злоупотребявал с дъщеря им например... Това ми мина през ума и някак не мога да се отърся от него. Впечатлих се, когато каза на жена си, че не трябвало да се показват по телевизията, нали се разбра, че Лял е била бременна и как щял да гледа хората в очите. За него това сякаш е от първостепенно значение, нищо че детето му е затрито. От друга страна пък, ако Фатма има съмнения в мъжа си, да си мълчи?
Мисля си и за Хакан, прекалено хлъзгав ми е. Той пък какво цели? Нещо по-скрито има в цялата работа, но някак Вурал не ми е от заподозрените. Въпреки връзката си с Лял. За нея си има оправдание и смятам, че в случая е случайност -  ако не е била Лял, със сигурност е щяла да бъде някоя друга жена, с която да има връзка. Не вярвам да натопи сина за убийство. Но знае ли човек... Ще видим. Аз също чакам с нетърпение следващата серия, много въпроси има все още.

# 479
Неслихан много ще сгреши, ако реши да спасява Вурал, който е една мишка. Ако прогледне, ще се спаси от капана.

В крайна сметка Неслихан не каза на Нежат какво е научила за Вурал.
Но не от желание да спасява Вурал.
Желанието на Неслихан да открие убиеца е истинско, но мотивацията зад това желание не е само доброто на сина й.
От това, което са ни показали за нея като характер, за мен няма съмнение, че тя отчаяно се стреми да открие истината и заради самата себе, заради репутацията си, за да запази лице.
Не мисля, че Неслихан би се поколебала да скрие някоя информация, може и да е временно, ако изваждането й наяве уязвява нейните позиции.
Реагира импулсивно, записвай съобщението до Нежат, но после си е дала сметка, че ако стане публично известно, че Вурал е имал връзка с Лял, това ще удари и нея.
И разбира се, напълно наясно е, че подобно нещо ще се отрази много лошо на Джан.
Това са й, според мен, мотивите да не каже нищо на Нежат.
Но той, по един или друг, ще разбере.
Може би още следващата серия.

Общи условия

Активация на акаунт