Февруарчета 2024 - Тема 9

• 39 620
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Весела Коледа! Нещо форума ми изостана тези дни, но ви изчетох!Включвам се малко извън темата за болните деца, защото се притесних, че имам белтък в урината, какво значи това, всичко е нормално, кръвно норнално, други показатели наред, преди точно месец никакви ядове,никакъв белтък, а сега на горна граница белтък 30, в лаборатория Кандиларов.. някоя нещо да знае по въпроса? На 8ми съм на преглед и тонове

# 136
пусни си нова урина за проверка, стерилна и обикновена.
Ако не си се подмила и не си пишкала малко отвън може да е грешен резултата

# 137
  • София
Като говорите за шарка и направо пребледнявам....аз не съм карала нито една. Дъщеря ми я изкара на 4 и естествено бях плътно с нея, но не я хванах. Майка ми също не я е карала, да каже човек, че имам антитела от нея. Но знам, че по време на бременност не е изобщо ок да се кара, а напоследък чувам за все повече болни от варицела покрай мен....започна се от лятото (което ми е малко странно като сезон за шарка), та до онзи ден един познат звънна да се похвали, че и двете му деца са с пъпки и ако каката не била карала шарка да я покани на гости да я разболеят, че колкото по-рано я карала, толкова по-добре 😳 а знае, че съм бременна 🫣 Мисля да си пусна един тест за антитела да видя имам ли, нямам ли...

# 138
Аз също съм “За” карането на шарка по с време, ама честно казано напоследък особенно в Бургас е пълно по ясли и градини и малко се притеснявам от гледна точка на това че “бебешката” кака ми е на 2г и ако сега се зарази когато бебчо се роди определено ще умра от страх… дано ни пропусне докато февруарчето поотхвръкне малко, че да си мине по реда без притеснения… не че е по поръчка де ама… иначе аз съм чувала, че като избият пъпките значи е минал “заразния период”

# 139
аз точно щях да ваксинирам моето но тя се разболя.
Иначе има малък % хора които никога не я карат 🤷♀

# 140
  • София
Бочи, от тоя Ферум дето почнах нямам проблеми със стомаха, но още не мога да кажа и как ще се отрази на фертилна. Хубавото му е поне, че е с вит Ц и вит Б12. Но аз пак си ям повечко храни с вит Ц като го пия по обяд.
И почнах да добавям дроб, сушени кайсии, кашу и други ядки в менюто. Абе, всичко що се сетя, без спанак (че аз пък това хич не обичам да го ям).

# 141
хематоложката каза че бил супер феритина 🤣тая ще ме умори. Аз и казах че не мога да пия желязо през устата , и вика тогава най добре си влей вливката сега таман за преди раждането. Та ще говоря на 3 ти с Вецев и ще се залея.Като цяло не ми се пие през устата , взех си билковата кръв ама тя е малко иди ми дойди ми колко да нее без хич 😀

# 142
Иначе урината я пуснах след тоалет и малко отвън после в шишето и до час бях в лабораторията. Ще питам и доктора, реално просто съм на горна граница, но ми е интересно какво означава това, че в итернет страхотии пише.

# 143
моята имаше белтъци и това може да значи инфекция но аз пуснах на ново и всичко беше чисто

# 144
Момичета аз имам казус, взех дрехи за малкия човек от Синсей, преди няколко месеца още че бях пуснали на страхотни цени, еми то хубаво ама изпушилия ми бременен мозък поръча само 56, (предвид това че първото ми дете се роди 54см🤣, а малкия мъж върви с +2седмици напред и едва ли ще е някой “дребосък”)… та както знаят повечето от вас синсейските дрехи след сушилня се свиват, ама аз не съм взимала толкова малки размери от тях и с ужас установих че най-вероятно дори няма да му станат и по веднъж, те са ужасно, ужасно малки… и сега се чудя, на ново ли да купувам, да изчакам ли, да взема ли просто няколко 62рр, направо нямам думи, а не е като да не съм минавала през това преди 2 години, и даже тогава като за пръв път не бях правила такива глупости😢😅

# 145
Момичета аз имам казус, взех дрехи за малкия човек от Синсей, преди няколко месеца още че бях пуснали на страхотни цени, еми то хубаво ама изпушилия ми бременен мозък поръча само 56, (предвид това че първото ми дете се роди 54см🤣, а малкия мъж върви с +2седмици напред и едва ли ще е някой “дребосък”)… та както знаят повечето от вас синсейските дрехи след сушилня се свиват, ама аз не съм взимала толкова малки размери от тях и с ужас установих че най-вероятно дори няма да му станат и по веднъж, те са ужасно, ужасно малки… и сега се чудя, на ново ли да купувам, да изчакам ли, да взема ли просто няколко 62рр, направо нямам думи, а не е като да не съм минавала през това преди 2 години, и даже тогава като за пръв път не бях правила такива глупости😢😅
Ооо, не се шашкай, според мен не поръчвай сега по- големи, все ще му стават една- две седмици след като се роди...живи и здрави ще имаш време да реагираш. То не е гаранция за никоя от нас дали е улучила размера, не се знае колко см и кг ще се родят точно🤷‍♀️

# 146
  • София
И аз съм във филма “как да му отгатна размера, че да купя дрехи”. Но поне имам разни наследени и тук-там купено по нещо. Мисля да взема от H&M 5 бодита с дълъг ръкав 50 размер и 5 от същите 56 размер. И да кажа на бабите да вземат от двата размера по някое с къс ръкав Simple Smile

Днес ни доставиха количката - голяма радост, ще има да си бутам из вкъщи 😂 След НГ захващам и прането, че ако подрани бандитът, да не сме съвсем неподготвени Simple Smile
Записах си час при Хедра на 16-ти.

# 147
И аз съм във филма “как да му отгатна размера, че да купя дрехи”. Но поне имам разни наследени и тук-там купено по нещо. Мисля да взема от H&M 5 бодита с дълъг ръкав 50 размер и 5 от същите 56 размер. И да кажа на бабите да вземат от двата размера по някое с къс ръкав Simple Smile

Днес ни доставиха количката - голяма радост, ще има да си бутам из вкъщи 😂 След НГ захващам и прането, че ако подрани бандитът, да не сме съвсем неподготвени Simple Smile
Записах си час при Хедра на 16-ти.

ToniShu каква количка взехте? Ние още я мислим.

# 148
И аз да се включа за темата с количките- доста съм боса, може ли да ми кажете дали между тези двете има някаква разлика?

https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-cybex-balios-s-lux-all-in-one-blk-1?

https://aiko-bg.com/product-92465060015

# 149
моята като вървя 2 седиици напред се роди 48 см 😀не поръчвай синсей са странни дрехи едно малко друго голямо аз чесно казано грам не ги харесвам по крой

Общи условия

Активация на акаунт