С термин Септември 2024

• 43 613
  • 696
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, и аз да се запиша в темата. Вчера си направих първия тест, бледа чертичка, но я има, освен това ми закъснява вече 3 дни. Утре мисля да повторя теста, но с Clear Blue. В онлайн калкулатор ми излезе, че термина ми е на 27.09, но варира според сайта. Вълнувам се много, тъй като ми е първа бременност и не знам какво да очаквам, но пък знам, че е най-нормалното и красиво нещо на света. Забравих да спомена, че съм на 32 и живея в чужбина. Записах си и час при гинеколожката ми на 30.01, но се надявам да се освободи и по-ранен. Успех на всички бъдещи мами в темата.

# 211
Днес видях и аз моето ембрионче с пулс🥳
По голямо щастие от това няма!
Така ми олекна на душата , сега ще се моля всичко да е наред във времето. Записах час за 11г.с за БХС при Др Чучумишев (по препоръка на гинеколога ми)

# 212
Давам актуално линкче за фейсбук за новодошлите: https://fb.me/g/p_huWJcuoHfVTQgasW/dM0JHVww?ref=share

# 213
Отчитам се днес с първо сутрешно повръщане - този невероятен milestone...
Вчера си взех направление от личния лекар и запазих час за преглед по здравна каса в понеделник.

# 214
Джелато, стискам палци!
На мен само ми се гади, а колко съм подута да не обяснявам. Аман.

# 215
Здравейте! И аз се записвам в темата. Дълго чаканите 2 черти вече ги имам. От приложенията съм в 4 та седмица и 3 дни. Днес си направих кръвен тест Чхг стойност 2000 mlu/ml и пригрстерон 53.42. На 26 съм на преглед. Как ви се виждат резултатите. Първа бременност

# 216
Честито, Anelia! ЧХГ ми се виждат супер за четвърта седмица. Със стойности над 2000 би трябвало да видите гестационна сак на видеозон. За прогестерона не съм запозната.

# 217
Честито, Анелия! Чхг изглежда супер.
Леко и до финал!

# 218
Здравейте! На 24 години съм,първа много желана  бременност , на 15 ми беше 3 ден закъснение и така до днес с 3 положителни теста ,много вълнение и още повече въпроси се записвам и аз да следя темата!
Лека бременност и прекрасни пухчета септември месец!!

# 219
Наистина времето минава доста бавничко.. на преглед съм на 23ти, преди 2 седмици имаше само сакче тъй като беше доста раничко, сега ще бъда в 6г 🌺 надявам се всичко да бъде наред🙂

# 220
Здравейте! Аз съм с три дни закъснение на цикъла и положителен тест от вчера сутринта. По принцип цикълът ми е на 33 дни, така че си имам симптоми още от преди закъснението, а тази сутрин много ми се гади. Това, което ме притеснява е, че през нощта получих силни крампи в корема, чак се събудих и беше болезнено. Продължиха около два часа като след това ходих до тоалетна и ми поразмина... Сега не знам от стомаха ли е или да се притеснявам, много странно усещане...

# 221
Здравейте! След два дни закъснение и два положителни теста с голям трепет се включвам в темата. Онлайн калкулатор ми изчисли термин 28 септември. Първа бременност ми е, би трябвало да съм в четвърта седмица.

# 222
Здравейте момичета, поради различия във вижданията за определени неща Ви уведомявам, че беше създадена втора група във фейсбук, която е само за бременни дами с термин месец септември 2024г. Част от Вас са поканени на лично съобщение, но не са го видяли, за другите които желаят да се включат  в нея, може да се обърнат към мен или към Marthina на лс във форума. Успех на всички! Blush

# 223
Здравейте! И аз се записвам в темата след 2 положителни теста. Онлайн калкулатора изчислява термин 24 септември. Първа бременност ми е, според приложението - 5 седмица.

# 224
Много е тихо в нашата тема. Как сте, момичета?

Общи условия

Активация на акаунт