С термин Септември 2024

• 43 551
  • 696
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, днес бях на първи преглед в 6г.с. Всичко беше наред установиха ми двуплодна бременност бях шокирана и не очаквах това да ми кажат. Видяха се много добре изразени плодни сакчета за седмицата, в която съм размерите им са 16 мм и 13 мм. Викат ме отново на 24 януари, за да види АГ дали се развива всичко както трябва много съм щастлива   и дано всички, които сме тук да стигнем да щастлив финал!
Честито Ани!
На това му се вика с един куршум два заека! 🥰

# 136
Честито, Ани! Имаш си двойно щастие! HugFlowers HibiscusFlowers Cherry Blossom

# 137
Ето това е радост - двойна радост 🥰
Пълно сърце и пълни ръце ❤

# 138
Йей, две наведнъж! Голяма радост, стискаме палци 🥰

# 139
Може ли някоя дама да сподели дали може това да е имплантационно кървене -  кафяво течение с много лека примесица на червена кръв (почти невидима) 6 дни преди дата на очаквана менструация?
Досега не съм имала такова. Разбирам да ми се прицапа нещо мъничко, но в случая беше кръгло петно с диаметър 4см....Имам добри резултати отпреди 2 месеца на микробиология и цитонамазка, не чувствам дискомфорт, така че няма нещо, което да ми присветне освен това имплантационно, което дори не знам как изглежда...

# 140
Може ли някоя дама да сподели дали може това да е имплантационно кървене -  кафяво течение с много лека примесица на червена кръв (почти невидима) 6 дни преди дата на очаквана менструация?
Досега не съм имала такова. Разбирам да ми се прицапа нещо мъничко, но в случая беше кръгло петно с диаметър 4см....Имам добри резултати отпреди 2 месеца на микробиология и цитонамазка, не чувствам дискомфорт, така че няма нещо, което да ми присветне освен това имплантационно, което дори не знам как изглежда...

Аз имах леко зацапване, което беше кафеникаво и подобно на остатъчно кървене в последен ден от цикъла. Беше доста по-малко от 4см, по скоро точица, но видима с просто око. Беше 5-6 дни след предполагаемата овулация (всъщност май е била по-рано) и 9 дни преди очаквания МЦ. Това беше и първия знак, по който разбрах, че е станало. Blush

# 141
Може ли някоя дама да сподели дали може това да е имплантационно кървене -  кафяво течение с много лека примесица на червена кръв (почти невидима) 6 дни преди дата на очаквана менструация?

Аз имах леко зацапване, което беше кафеникаво и подобно на остатъчно кървене в последен ден от цикъла. Беше доста по-малко от 4см, по скоро точица, но видима с просто око. Беше 5-6 дни след предполагаемата овулация (всъщност май е била по-рано) и 9 дни преди очаквания МЦ. Това беше и първия знак, по който разбрах, че е станало. Blush

Може пък и да ми идва, нямам никакви симптоми за това, тъй като си ме боли долу ниско корема ден преди да ми дойде..На 16.01 е пъврви ден от (не)очаквания ми нов цикъл. Аз преди имах такова петно, каквото ти обясняваш, а в последствие си имах цикъл. Така че много не вярвам на такива малки петънца вече. Живот и здраве днес ще разбера, ако е начало на менструация. Grinning  Чудех се, тъй като пишат, че имплантацията може да е до 12 дни след овулация. Ако на 01.01 съм имала ову е нормално на 10.01 да се е е случил този процес ;d

# 142
Ани, и на мен ми се е случвало да имам зацапвания преди МЦ, но това беше различно и пак казвам беше доста преди очакваната дата. Може да си имала късна О или от казаното по мои сметки О трябва да ти е била на 1-2ри, така че ми се струва абсолютно възможно, все пак можеш да си направиш от ранните тестове 2-3 дни преди МЦ. На мен престо ми хвана 4 дни преди закъснението, после пуснах и кръвен.Hug

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 09:58 от Kitana666

# 143
Ани, и на мен ми се е случвало да имам зацапвания преди МЦ, но това беше различно и пак казвам беше доста преди очакваната дата. Може да си имала късна О или от казаното по мои сметки О трябва да ти е била на 1-2ри, така че ми се струва абсолютно възможно, все пак можеш да си направиш от ранните тестове 2-3 дни преди МЦ. На мен престо ми хвана 4 дни преди закъснението, после пуснах и кръвен.Hug

И все пак има време. Може би ще изчакам още 3 дни за тест. Имам търпение. Каквото и да е, ще се разбере съвсем скоро.
Просто ми се стори странно, тъй като беше голямо петно...

# 144
Здравейте, Мами! От София, на 25 години и съм 6 г.с днес бях на лекар за първи път, вижда се сакче❤

Преди 9 месеца загубих първото си бебе в 6 месец, поради цервикална недостатъчност и съм кандидат за серклаж през тази.
Мисля да се насоча към болница Надежда.
Желая спокойно бременеене и пухкави бебоци на всички!

# 145
Галя, успех и до финал!
ЕА97, нямам идея, но пожелавам всичко да е наред! Аз утре съм на лекар, на 12 дни закъснение 5+5 г.с и ще видим как ще е..

# 146
Момичета, ето новият линк за следващите 24 часа!

https://fb.me/g/p_uzdxjnMr55UowJmW/OMZytB4o?ref=share

Може ли някоя дама да сподели дали може това да е имплантационно кървене -  кафяво течение с много лека примесица на червена кръв (почти невидима) 6 дни преди дата на очаквана менструация?

Възможно е!
Зацапване може да има при овулация, при имплантация и другото неприятно по време на бременността.
Но всичко е индивидуално, времето ще си покаже. Ако искаш си направи кръвен тест, ако се съмняваш.

# 147
Marthina какво стана с прегледа всичко наред ли е какво ти казаха ?

# 148
Момичета имате ли проблеми с гаденето, от 5 дни не мога да се храня почти..

# 149
Момичета, бях на първи преглед.. е, познайте. Две са! Идеше ми да убия мъжа ми..имат преграда, т.е са двуяйчни, което е по - добрия вариант, имат си и пулс и двете, едното е по - малко. На 26ти съм пак. Ще се ражда в началото на 9тия, най - вероятно и така. В шок съм 😀

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 20:41 от Marthina

Общи условия

Активация на акаунт