С термин Септември 2024

• 43 544
  • 696
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, и аз да се представя- Рени Георгиева, от Нови Искър. на 34 г, Никога няма да бъда млада майка, дай Боже разумна Wink Моето чудо е станало средата на декември, това прави трета седмица, но за преглед имам час на 17.01. И тогава ще се каже точност. Започна от 1 седмица  и при мене имплатационно кървене, зацапано кафяво- червено, понякога малко, понякога повечко притеснява ме че не знам колко време може да продължава, вече цяла седмица през ден, два на случаен принцип. Някой има ли данни по тоз въпрос?
Успех на всички пожелавам и леко да е на всички дами, която е с първа бременност, да има желание и за втора 🙂

# 151
Момичета, бях на първи преглед.. е, познайте. Две са! Идеше ми да убия мъжа ми..имат преграда, т.е са двуяйчнк, което е по - добрия вариант, имат си и пулс и двете, едното е по - малко. На 26ти съм пак. Ще се ражда в началото на 9тия, най - вероятно и така. В шок съм 😀
Честито и тук. Hug Flowers Cherry BlossomFlowers Tulip

# 152
Ето новият линк за следващите 24 часа

https://fb.me/g/p_9Jaj7TkDW4gY9Z1Y/nkjRNj5o?ref=share

Момичета, бях на първи преглед.. е, познайте. Две са! Идеше ми да убия мъжа ми..имат преграда, т.е са двуяйчнк, което е по - добрия вариант, имат си и пулс и двете, едното е по - малко. На 26ти съм пак. Ще се ражда в началото на 9тия, най - вероятно и така. В шок съм 😀

Честито, Мартина 🥰
Това е много хубаво!
А вината си е твоя, ти си произвела две яйцеклетки 😅.
Успех❣️

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 19:33 от Silviya681

# 153

Честито, лека бременност и пухкави бебенца! Heart

Аз също да споделя, имах имплатационно кървене 10 дни след О, като за първи ден от НГ, страшно много ме изненада Grinning
Беше тъмно кафяво, г/д три дни траеше.
Отделно на това абсолютно нищо не чувствам, нямам болки, нямам гадене, само гърдите ме болят леко и това. Ако не бе кървенето, нямаше и да разбера, че съм бременна.
Следваща седмица съм на АГ, ще видим какво ще излезе People Baby

# 154
Еее, ама това е супер новина! Честито, Мартина! Всичко да е наред 🌸
Ама щом са двуяйчни, не е само мъжа ти за бой 😀, твоите яйчица също са били двечки
Откъм симптоми, аз имам леко гадене и това е, нито гърди, нито нищо друго. Да се радвам ли, да се притеснявам ли и аз не знам

# 155
Да, аз съм си виновна значи Grinning
Рени, не знам дали седмица е ок кървене. Иди на лекар по - рано, може да има липса на прогестерон.

# 156
Малее Марти честито! Заповядай в  клуба на близначетата много се радвам за теб!

# 157
Здравейте, и аз да се представя- Рени Георгиева, от Нови Искър. на 34 г, Никога няма да бъда млада майка, дай Боже разумна Wink Моето чудо е станало средата на декември, това прави трета седмица, но за преглед имам час на 17.01. И тогава ще се каже точност. Започна от 1 седмица  и при мене имплатационно кървене, зацапано кафяво- червено, понякога малко, понякога повечко притеснява ме че не знам колко време може да продължава, вече цяла седмица през ден, два на случаен принцип. Някой има ли данни по тоз въпрос?
Успех на всички пожелавам и леко да е на всички дами, която е с първа бременност, да има желание и за втора 🙂

Рени, принципно имплантационното кървене е по време на самата имплантация, която се случва преди закъснението на цикъла и е по-скоро еднократно зацапване кафеникаво. Това което описваш премесено с кръв, при вече установена бременност с тест и закъснение, и то целя седмица звучи като нисък прогестерон. Ако имаш гинеколог с който да се свържеш преди прегледа коментирай и ако трябва да се направи някаква терапия с прогестеронови препарати.

# 158
Да, аз съм си виновна значи Grinning
Рени, не знам дали седмица е ок кървене. Иди на лекар по - рано, може да има липса на прогестерон.

Олелелелелее! Честито за хубавата новина! Лека бременност! Винаги едното е по-малко. Май при близнаци се ходи по-често на прегледи, но е за добро.

# 159
Привет дами

В  бях на преглед, видя се сакче (йей), казаха че е рано да се види ембриончето, но ми и откриха 2 не малки кисти от лявата страна, което малко ме стресна :/ изписа ми хапчета за 15 дни и на 25 съм пак на преглед, каза ми че ще трябва да се види бебето вече, надявам се всичко да е наред.

# 160
Рени , консултирай се с лекар .
Зад гърба си имам 3 бременности и 2 раждания . Трите пъти имам такова зацапване и знам за какво говориш.  На мен ми изписваха Утрогестан ,което е прогестерон. Това зацапване си го имах до 5-6 месец ,но до колкото знам от моя лекар - не е хубаво.  Затова хващай бързо телефона и звънкай .
Ако имаш нужда от добър лекар ,ще ти дам номера на една гинеколожка в София.
Та здравейте и от мен . За сега не съм бременна ,но ще видим след 10 дни Simple Smile Септемврийка ли ще съм (отново) ,Октомврийка ли (отново) не знам 😀 по принцип исках този път да родя козирог и да е момче, но че видим . За сега имам 2 момичета везни и ако се случи да родя трета женска везна ,ще е комично Simple Smile Ааа , и аз съм везна 😀
В същност се включих заради Рени .
Желая ви леко бременеене и прекрасни бебета !
Мартинка, дай Боже всеки му твоя късмет! 🤩

# 161
Привет дами

В  бях на преглед, видя се сакче (йей), казаха че е рано да се види ембриончето, но ми и откриха 2 не малки кисти от лявата страна, което малко ме стресна :/ изписа ми хапчета за 15 дни и на 25 съм пак на преглед, каза ми че ще трябва да се види бебето вече, надявам се всичко да е наред.

Всичко ще е наред!
Вярвай в това! Все пак затова ходим на прегледи периодично. Пък в България имаме толкова повече достъп до лекари, че....нямаме право да се оплакваме...Чувала съм за скандинавието, че прегледите са веднъж на месец и си чакат хората..акушерките ги израждали, без да има доктор в родилното...там ...както е казала Мария-Антоанета "Пасти да ядат"...естествено, че всяко нещо си е с плюсовете и минусите, но тук наистина сме облагодетелствани, че винаги можем да отидем на преглед дори платено.

# 162
Притеснена съм малко, но все пак докторката доста ме успокои за кистите, каза ми от какво да се пазя и да правя и съм доволна и сега си чакам с нетърпение 25-ти да си видя точицата

Цитат на: ans9898
link=topic=1616632.msg47472298#msg47472298 date=1705163367
Привет дами

Всичко ще е наред!
Вярвай в това! Все пак затова ходим на прегледи периодично. Пък в България имаме толкова повече достъп до лекари, че....нямаме право да се оплакваме...Чувала съм за скандинавието, че прегледите са веднъж на месец и си чакат хората..акушерките ги израждали, без да има доктор в родилното...там ...както е казала Мария-Антоанета "Пасти да ядат"...естествено, че всяко нещо си е с плюсовете и минусите, но тук наистина сме облагодетелствани, че винаги можем да отидем на преглед дори платено.

# 163
Ох...аз просто си чакам да дойде утре и да направя теста че в понеделник трябва да е първия ден на нов цикъл по принцип.....Но тъй като бях писала преди 2-3 дни за кафяво (възможно е да е имплантационно) кървене, та се надявам да е било такова де...Друго ми прави впечатление обаче.
От седмица-две ми се случва да ходя за номер 2 в wc през ден. Аз съм си от редовните по принцип.
Всеки ден закуската ми през последните 2 седм. е кисело мляко с ядки, обядът салата, а вечерята супа. Не мисля, че е от неправилно хранене тоест. Коремът ми е като на глътнала балон и може би това е причината. Дори пих разхлабващо и пак си остана подут...Пък аз не съм от хората, които си навиват на ума едно и всяко нещо приемат за симптом, но като се случва за първи път това нещо с организма ми, естествено е да го мисля за симптом..😀
Дано утре ми покаже нещо този тест, ако ли не...От понеделник ще си покаже..🙏

# 164
Ох...аз просто си чакам да дойде утре и да направя теста че в понеделник трябва да е първия ден на нов цикъл по принцип.....Но тъй като бях писала преди 2-3 дни за кафяво (възможно е да е имплантационно) кървене, та се надявам да е било такова де...Друго ми прави впечатление обаче.
От седмица-две ми се случва да ходя за номер 2 в wc през ден. Аз съм си от редовните по принцип.
Всеки ден закуската ми през последните 2 седм. е кисело мляко с ядки, обядът салата, а вечерята супа. Не мисля, че е от неправилно хранене тоест. Коремът ми е като на глътнала балон и може би това е причината. Дори пих разхлабващо и пак си остана подут...Пък аз не съм от хората, които си навиват на ума едно и всяко нещо приемат за симптом, но като се случва за първи път това нещо с организма ми, естествено е да го мисля за симптом..😀
Дано утре ми покаже нещо този тест, ако ли не...От понеделник ще си покаже..🙏
Същата работа ! Стискам палци !
При мен това си е категоричен признак за бременност.  И сега съм така... Стискам ти палци !

Общи условия

Активация на акаунт