С термин Септември 2024

• 43 587
  • 696
  •   1
Отговори
# 180
Gelatto, добре дошла и успех до финал! Hug

Давам активен линк за групата във фб.
https://fb.me/g/p_cxACcGpeGnjJmQvi/yt73hRTY?ref=share

# 181
Казах и във Фейсбук групата , но да ви пожелая и тук на всички здрави бебчета на есен:gift_heart:!

На мен ми дойде снощи след страхотни болки ниско долу, така че няма да е този път. Pensive

# 182
Казах и във Фейсбук групата , но да ви пожелая и тук на всички здрави бебчета на есен:gift_heart:!

На мен ми дойде снощи след страхотни болки ниско долу, така че няма да е този път. Pensive

Много съжалявам, Eyanii Sad
Явно не е било писано точно сега и по-добре да се разделите рано отколкото на по-късен етап.
Късмет следващият месец!

# 183
Успех ти пожелавам, нека следващия месец е вашия!

Напомням на всички да си напишат датата на термина, от къде са и коя поред бременност е, за да направя следващата тема красива Hug

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 11:29 от Marthina

# 184
Давам ново линкче за групата във фб. Blush
https://fb.me/g/p_oXy2mc3rJzD2xkCv/ebZvyKUD?ref=share

# 185
Здравейте мами, на 19 записах час за преглед, вълнувам се и нямам търпение да видя как се развиват нещата в матката ми🤷♀ предния път не се видя сакче доста рано отидох от вълнение.. надявам се всичко да е наред и тръпна в очакване да споделя с най-близките ми❤
Към момента имам доста чувство за сънливост, сутрин съвсем леко гадене, но без повръщане, чувствителност в гърдите също.
С удоволствие следя всеки ваш коментар в групата.

# 186
Много много успех дано всичко е наред.Аз също имам час за АГ утре, първия път се видя само сакче бях в 4г.с+6 надявам се този път вече да видим ембриончр  и да чуем сърчице пожелавам и на теб същото. 🥰
Здравейте мами, на 19 записах час за преглед, вълнувам се и нямам търпение да видя как се развиват нещата в матката ми🤷♀ предния път не се видя сакче доста рано отидох от вълнение.. надявам се всичко да е наред и тръпна в очакване да споделя с най-близките ми❤
Към момента имам доста чувство за сънливост, сутрин съвсем леко гадене, но без повръщане, чувствителност в гърдите също.
С удоволствие следя всеки ваш коментар в групата.

# 187
И моят час за преглед е утре. Вълнението е огромно.

Днес ходих да си пусна контрола TSH по препоръка на ендокринолога и пуснах за всеки случай и ЧХГ.

Резултата е 45904.00 и се чудя дали това не е много като за 5 г.с понеже в различни сайтове има вариращи гранични стойности. Вие какво мислите? След 48ч мисля да пусна още един за да видя как се променя.

# 188
И моят час за преглед е утре. Вълнението е огромно.

Днес ходих да си пусна контрола TSH по препоръка на ендокринолога и пуснах за всеки случай и ЧХГ.

Резултата е 45904.00 и се чудя дали това не е много като за 5 г.с понеже в различни сайтове има вариращи гранични стойности. Вие какво мислите? След 48ч мисля да пусна още един за да видя как се променя.

Стойността си е огромна според мен, но това не значи непременно нещо лошо. При всеки нивата нарастват различно, както и си чела. На този етап бих разпитала родата за близнаци 😃

Успех утре, ще чакаме да се похвалиш!

# 189
И аз съм на втори преглед утре и тръпна в очакване Joy

# 190
Стискам палци на всички за утре! Веднага да пишете тук и във фб!
Аз съм чаааак другия петък да видим как растат. Вече нямам търпение.

# 191
Стискам палци на всички за утре! Веднага да пишете тук и във фб!
Аз съм чаааак другия петък да видим как растат. Вече нямам търпение.

Ще се похвалим и още как  😁😅

# 192
Здравейте, най-сетне мога да се похваля и аз. Днес видяхме ембрионче и имаше пулс, така ми олекна на душата..🥰

# 193
Честито на всички видели сакчета, сърчица и кой каквото си е пожелал Wink
Аз също се записвам с ембрионче и пулс след преглед в 6+5.
Защо толкова ужасно бавно минава времето, направо не знам. И при вас ли така се точи протяжно?

# 194
Честито на всички видели сакчета, сърчица и кой каквото си е пожелал Wink
Аз също се записвам с ембрионче и пулс след преглед в 6+5.
Защо толкова ужасно бавно минава времето, направо не знам. И при вас ли така се точи протяжно?

И аз съм в 6 г.с.+5, аз разбрах прекалено рано, може би за това ни минава толкова бавно..😃

Общи условия

Активация на акаунт