МАЙчето с крачета тропа: " Ще живея във Европа!" (85)

• 15 013
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
направих албумче за февруари, но нямам кирилица на компютъра и не се сърдете Praynig Blush , ама ако може някой да го поправи Rolling Eyes

# 256
      Иви, всеки път като те чета ти се възхищавам и ме зареждаш с много положителни емоции. И ти гушни силно о двете си принцеси!

Има ли деца, които не дават да ги целуват? Говоря да не дават на майките си да ги гушкат и целуват. Забелязвам в последно време дава на всеки друг( е, не с особенна охота) да го прегръща, но не и на мен. Само се дърпа и вика"не, не'не" . Много ми е мъчно, аз така искам да го нацелувам и гушкам, а той все се дърпа и крещи. А ако случайно успея да го целуна веднага ревва и казва"Бълша, бълша"( бърша) , взема си кърпата за лице и започва да се бърше. Опасна е маймуна!

Най-новото в репертоара му е,че всички столове трябва да се избутат до кухненския плот и се почва едно дърпане, хвърляне, цъкане на копчета. Може и час да кисне прав на стола, няма да му омръзне. А пустите столове са сгъваеми, някой  все стои да го пази да не падне. Смъкнем ли го и так се тръшка, че ме подлудява. Хладилникът също е много интересен. Вади всичко от там ,пуска го зад леглата, тъпче наред продукти, изобщо голяма какафония. И хич и не ме чува какво му говоря.

И друго щях да пиша, но старост-нерадост забравих. Лек ден на всички!

# 257
Привет!
Димана, съчувствам ти.Стискам палци Силия да не вдига повече температура и да се оправи час по-скоро. Praynig
За мазилата не мога да помогна.На няколко пъти Вали се е обривал от памперси, и до там.
Иви, за пореден път ти се възхищавам. Hug
И при нас е много студено, даже и сняг започна да прехвърча. Crazy
Весели почивни дни!

# 258
Ето ме и мен,
Ivi страхотни момичета си имаш Heart Eyes да са ти здравички и много да те радват Heart Eyes
ant  не съм имала такъв проблем (засега моите дават целувки дори и големият "стига да не сме навън" Blushче се изчервява) но при всички случаий искам да те успокоя че това  е просто етап който ще премине, ще видиш Heart Eyes
Тарталета стискам палци малката Силия да е вече добре Praynig
Приятна съботна вечер, от мен

# 259
Димана, съчувствам ти, и Мари е по високите Т като Силия...питала съм лекарите защо, казват ми, че просто едни деца вдигат по-висока Т от други, не е по-лошо, дори казват, че това значело, че имат силен организъм, който реагира бурно на вирусите...но знам, че в такива моменти това въобще не може да ни успокои..
Бързо оздравяване и на Силия, и на Ники!

За лишейчетата и кожа, предразположена към атопичен дерматит тук има много добър крем, съдържа само парафин, глицерол и вазелин, без аромат, действа много бързо. Като си идвам мога да взема 1-2, ако някоя мама иска да го пробва...

# 260
Здравейте, момичета!
Димана, съжалявам за Силия и се радвам, че сте по-добре. И ние пихме Клацид последния път/цели 10 дни се пие/, ама иначе след 2рия прием повече не вдигна висока Т. Поддържаше още около ден 37 и нещо и после-край. Стискам палци да се оправи малката красавица бързо!  bouquet
Гуш, изобщо не изключвам възможността татко ти да е прескочил под Аязмото, но за мое огромно съжаление  всъщност не си приличаме толкова много/и това, че аз съм по-доброто копие ме ласкае много,ама не е вярно/.  Просто на снимката изглеждам по-различна, иначе лицето ми е прекалено пълно, в сравнение с останалата част от тялото ми/докато твоето е с изразени черти/ Laughing Обаче предлагам да изясним казуса на следващата среща/ако организирате такава/ на която искрено се надявам вече да дойдем Hug

# 261
иначе сигурно сме единствени с биберон-залъгалка, обаче без нея не заспива...настава ад ако се вземе...и рев и сополи

Тц. И ние си я коткаме още бибата. Тази ни е трета - първите две ги прегризахме също. И аз на всяка се заканвам, че я махаме, но хем е готов, хем не е - търси я за да се успокои, но не заспива с нея - винаги е метната някъде из стаята, на достатъчно разстояние, че да е невъзможно просто да е изпаднала - това вечер. На обед си заспива с нея. По-добре сам с бибата, от колкото без нея, но с мене  Grinning . Да са здрави, пък нали знаеш - голям човек с биба  да си видяла  Thinking

Тарталетка бравос, че се подобрявате.
Камий и вие оздравявайте.

ant   на периоди са. Калоян така първо не гушкаше баща си, сега не гушка баба си, вероятно аз съм наред след това  newsm78 .... или нещо си се скарала и е сърдит  Crossing Arms - при нас тогава се отказват нежностите.

Fairy  дано не ви се появяват отново. При нас са ежедневие и не може всеки път с тип лекарствено да мажа  Rolling Eyes .

Ние пък днес мразовито или не откарахме сутринта час и половина и следобед час нанавън. Дано падне малко снежец, че да разнообразим - стига вече това ходене по алеи и игра в пясъчници... искаме пързалкиииииии  Nature Snowman

# 262
Здравейте Hug
Ние малко бяхме на гости у свекитата и моята маймунка Теа не иска да вечеря, ама вече не се тормозя толкова като не яде- то да не е машина човечето- ако иска да яде, ако иска не...вече не са толкова важни пустите килограми и мерки- да са на здрави дечицата пък...ще порастнат...
Ант, ти няма ли да идваш да видиш леля си / дали беше леля? newsm78/ към Русе, че си обещала да се видим от има-няма година Heart Eyes...аз освен Деспинка и Мартеа никой друг не познавам лично!
Ант
, ти не се ядосвай може мъничкият да осъзнава че пораства, става мъж  Blush Heart Eyes и да не иска толкова да се гушка... ама и аз какви ги измислям а?май наистина трябва да се  #2gunfire
Тиа, ти какъв сняг бленуваш бе мила?  bouquet То навън такъв студ тази вечер, аз само за слънчице си мечтая, ех...само да е лято...няма да се свъртам у дома... Heart Eyes
Цунки на всички

# 263
Дзверчо тази вечер го приспивах час и половина Tired А бях изпържила кюфтета преди това. И ми се яде, две не виждам, стомахът ми се бунтува, а тя само се върти в леглото и не ще да спи. Мъка. Все пак успях накрая де, и сега съм свободна. И таткото го няма, изобщо, оставена съм на произвола на съдбата Laughing

Тиа, и ние днес се разхождахме към два часа. А то духаше такъв вятър, че Мишка едвам ходеше. Обаче пак си изкарахме супер.  Grinning

А тази вечер като се къпахме с малката (къпането ни вече е много приятно, тя се плацика в коритото си, от известно време ляга в него, пуска си ръчичките отстрани и само виното и ароматните свещи й липсват Laughing , а аз си стоя под душа и се радвам на водата) се загледах в крачетата й. Нарочила съм ги още от раждането й, че са й големи стъпалата. И се сетих да ви питам кой номер носят вашите деца. На Миша ботушките са 23, но не знам дали вече ги е изпълнила, че ги купихме малко големшки.

`Айде, лека нощ на който не си е легнал още Grinning

# 264
Аз да похваля Ники,има нова думичка -рейс.Много им се кефи.
И ние бяхм,е навън- с приятелки на кафе и Ники беше с мен.
браво,че Силия е по добре.
Ники дава да я гушкам и целувам ,но по малко.
лека от мене.

# 265
Не сме си легнали, тук сме, или поне аз. Hug
За приспиването - ясно ми е. StopОт известно време сме без биберон- залъгалка и Вали заспива трудно. ooooh!В момента в който го сложа в кошарата, той все започва да търси някой - я тати, я баба, я леля. CrazyВ момента в който вече се успокои и започва да се унася, детето под нас започва да реве или да крещи и всичко започва отначало. Twisted Evil
Ама, между другото и аз бях изпържила  кюфтета.Че и зелена салата мих, рязах и овкусявах. Grinning
Вали позволява да го целувам и да го гушкам без проблем.Връща ми жеста обаче само с целувки. Confused
Браво за "рейса" на Ники. Hug
Лека и от мен! Hug

# 266
И аз още не съм легнала- Лора нещо се назлъндисва напоследък с храненето и аз се тормозя че не и стига млякото, ама като стисна шурти значи има пък тя не яде и още не сме ходили на консултация с тези грипни епидемии...и не знам колко наддава-и сега я чакам да стане да яде, ама нейсе,,,сигурно към 2-3 после 5-6...маймунка като кака си...
 smile3533
 smile3534Ама може ли се така бе момичета кюфтета, та кюфтета, ами сега като ми се доядоха да взема и аз да направя cook ами хайде и  beer2 или  newsm24 кой каквото предпочита...то бива бива...ама като готвите почерпете smile3534

# 267
Бре кога спите вие? 12, 1 часа пред РС-то ще ми висят....  Laughing

Иви2000 права си! С тия кюфтета... сега и аз требе да пража довечера... че вече слюноотделям на тая тема.

Камий бравос за думичката.

# 268
Снощи гледах филм до късно.,та затова хвърлих и един поглед Grinning
Ох искам да е топло вече или да завали сняг.

# 269
Опс Embarassed , извинете, не съобразих, че ще ви подразня с кюфтетата Cry
Ето, почерпете се Laughing

Ами не само че не спим- защото като си легне детето ми е единственото свободно време, но и на всичкото отгоре ставам рано с нея Crazy В момента съм нервна от този факт, а пък Мишка мрънка по необясними причини.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт