Лакове за нокти - 167

• 41 122
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Олга ,заповядай.

Лилаво е със златен шимър и частички в синкаво и златно -ноне се хваща..

# 481
  • На изток от Ада
Вчера влязох в Елитис, лаковете доста поскъпнали... И вече няма перфект. Май нямаме вече Перфект из града .

# 482
  • Варна
Добре, че повечето от нас са с богати колекции Grinning
Момичета, като не пишете марките и имената/номерата на лаковете не излизат в търсачките и язък за хубавите снимки...

# 483
  • На изток от Ада
Да, да колекция имам, но споделям . Вчера взех Катриси... Но сме зле финансово този месец и мн се жегнах, че е скъпо всичко...
21 вече и в Лили са 1.69

Последна редакция: пн, 22 яну 2024, 20:05 от nasito8988

# 484
Минавам само да кажа, че с експериментите бях до тук! Всеки път се заричам и не мога да устоя на цветовете. Още 20лв на вятъра.
Не знам дали е от базата, за пръв път я ползвам и ще е за последен. Такова нещо не ми се е случвало от детските години Joy

# 485
Мимоза,аз бях писала,че и при мен така се получи с тази база..

# 486
Мимоза,аз бях писала,че и при мен така се получи с тази база..
Направо ще я изхвърля, ако е от нея това би било по- малкото зло. Ще се придържам към базата на Аура. Никога не съм имала проблем с нея. На последна бутилка съм обаче, а имам поне 3- 4 бутилки от техния топ. Дали ще е удачно да го ползвам вместо база?

# 487
  • Варна
По-рано днес четох отзиви в dm за лилавото джели, един от тях беше, че падал изцяло като изкуствен нокът. Но другите коментари бяха положителни. Възможно е и да е от базата.

# 488
  • София

Wibo Lovely Seasonal Trend Edition 3. Черно желе с едър холограмен брокат, тук на 2 пласта. Много blink-blink, не е точно мой тип.

# 489
На мен също и двете джелита ми паднаха изцяло. Не ползвам база, с топ лак на катрис съм. Но ми се случи и с тачения червен пясък, та не знам от кое е. Но с лилавия топ на Катрис съм от близо година и не ми се беше случвало.

# 490
# 491
  • БГ
Блъд, след обяд отивам да го взема този прекрасен лак Grinning

# 492
Блъд каква пила ползваш? Как толкова хубаво ги оформяш в овална? Никога не ми се получава 😀

# 493
  • На изток от Ада
Блъд, след обяд отивам да го взема този прекрасен лак Grinning
даже е на промоция сега  2. 39 в Лили. В дм още няма намаления към неделя нямаше

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 12:40 от nasito8988

# 494
  • Варна
Barry M Rose tinted - Blushed и N.Y.C. 229

Общи условия

Активация на акаунт