Лакове за нокти - 167

• 41 119
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Да, точно това щях да кажа, че сега е на повече от 50%. На живо е по-красив. Взех него и 151 Violet Dreams.
VaL3nTinA, мисля че и преди съм казвала моя странен метод на пилене на нокти Grinning  винаги ги пиля преди да си махна стария лак. Така ги оформям най-добре, защото като махна лака и много често ги изпилвам накриво Grinning Иначе ползвам стъклена пила на Титания за скъсяване, а за оформяне на овала и довършителни работи (да пипна тук-там и близо до кожичките) ползвам най-обикновена метална (редактирам се - пише сапфирена пила) пила на Ebelin (май това беше на ДМ някаква марка) Simple Smile

# 496
И аз съм го правила това с пиленето на нокти както са с все лака, на някои пръсти иначе ми е много трудно да не оформя накриво. Не го правя всеки път, но определено помага. На палците и показалците формата на плочката ми е такава че поначало не изглежда много симетрична и е супер лесно този ефект да го засиля при оформянето.

# 497
И аз често пиля, докато съм все още със стария лак. Особено при форма бадем.🙂

# 498
  • София
Последните коментари ме успокоиха....мислех си ,че съм сама в това....
Но наистина ми е по лесно да ги оформям,особено ако лака е по-тъмен

# 499
И аз често пиля, докато съм все още със стария лак. Особено при форма бадем.🙂
И квадратни много лесно стават накриво, ако се поведеш по естествената форма на плочката, поне при мен на показалците и на палците е редовно. Вървят си естествено леко на една страна и съм способна всяка форма да изкривя. На останалите буквално почти няма какво да им оформям, но с тези пък си наваксвам с нервите Grinning
И да не е тъмен лакът пак ми помага, просто да е един плътен цвят и да не се вижда линията на свободната част на нокътя как е, че много подлъгва.

# 500

Yves Rocher 33. Pivoine
essence 18 dazzling shell

# 501
  • На изток от Ада
Грийни,а лака на безименният?

# 502
Допълних и в горния пост - essence 18 dazzling shell. 😊

# 503
Прекрасен цвят! Purple Heart

# 504
  • Измир

Pastel 615

# 505
Китайче + Flormar Pearly pl374

# 506
Essence cosmic lights 05 up to the sky, essence gel nail colour 05 sugar blush + стикери

Скрит текст:

# 507
  • София
Прекрасни сте, момичета Heart
Почти свърших лак, но като се има предвид, че го имам от близо 10 години Joy

# 508
  • София
Въпреки че съм болна у дома днес реших да се лакирам набързо

С това- номерата са 202 и 45

п.с. извинявам се за неоправените кожички, но имам проблем за известно време няма да ги режа.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт