Лакове за нокти - 167

• 41 092
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • на последния етаж
Днес Flormar JL23 Stunning red:

# 526
Да, с прозрачните е лесно да се постави картинката на правилното място. Но трябват доста тренировки с някои шаблони...😅

Долче, лесно е. Първо се уверяваш, че няма фолио в/у шаблона. Минаваш с лакочистител. Капваш щедра капка лак на картинката. Разнасяш с четката в/у цялата картинка. Не натискаш. И сега: държиш стъргалката на 45° спрямо шаблона и леееко издърпваш капката надолу. След това с печата: движението е като люлка-от ляво надясно или отгоре надолу, но без да натискаш. И позиционираш в/у нокътя. Приготви си и хартиено тиксо за да си почистваш печата. Плочката чистиш с лакочистител. Това е от мен. Успех и чакам да се похвалиш.

# 527
Най-големият ми любимец за всички времена - Перфект 525 Purple Heart

# 528
  • Измир
И аз с моя любимец Sinful colors Too cool for pool

# 529
Вълничке, благодаря!🤗
Аз съм с Катрис Dream in soft glaze 020 Drunk'n donut (с подложка от Флормар 397 Rose coral):

Скрит текст:

Изобщо не мога да хвана реалния блясък на този лак.😃 Част от снимките са от снощи на слабо осветление. Има и леки отблясъци в златисто под определен ъгъл.
Janice, колко добре си го снимала Перфект 525!💜 Имам си две шишенца от него.

# 530
  • На изток от Ада
Долс тукмо щях да го слагам този на Катрис върху флормар само че Full colour. Обаче не съм в настроение и

# 531
Перфект 525 лилав със златни частици ли е?

# 532
Да, лилав със златни частици е. Преди го имаше в Лили и ми беше на лесно, сега търся онлайн и поръчвам по 2-3 броя.

# 533
Ма, много сте красиви, бе.
Моите любими списващи в моята любима тема. Heart Eyes
Пп Скоро и аз ще се покажа. Резнах дължината.

# 534
Здравейте, минах през дм на площад Македония и са заредили червен пясъчен тренд ит ъп Simple Smile по едно време много хора го търсеха тук. Имаше поне 4 бройки днес

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 21:27 от annonymous 18

# 535
Преди години бях ходила на парафинова терапия в един салон. В пакета имаше и включен маникюр с обикновен лак за нокти. Тогава си избрах OPI  first class desires и страшно много ми хареса. Потърсих подобен същитя ден в ДМ и Лили като някаква бюджетна алтернатива и купих ГР, но той е винен, а не лилав. След време попаднах на Перфект 525 и ми е любимец. За мен е бюджетен двойник на ОПИ.

# 536
Ето сравнение между Opi и Zoya- мисля, че Перфект 525 не им отстъпва по нищо!😉
https://www.cosmeticsanctuary.com/zoya-sansa-opi-first-class-desires-comparison/
Наси, ами хайде.🙂

# 537
  • На изток от Ада
Бе съм в настроение

# 538
  • София
Най-големият ми любимец за всички времена - Перфект 525 Purple Heart

От къде го купувате?

# 539

Общи условия

Активация на акаунт