Лакове за нокти - 167

• 41 105
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Отзиви за този тип шаблони?

Еднократни ли са или могат да се почистват след употреба? Идеята ми е да ползвам един с няколко различни цвята лак за едно лакиране.

# 511
  • На изток от Ада
Еднократни са.. лепят се

# 512
  • В полите на Пирин планина
Да, но могат да се почистят с лакочистител. Малко са трудни за работа, че са меки и разтегливи.
И лакът в основата трябва да е напълно сух.

# 513
  • На изток от Ада
А лепилото не се ли прецаква след 1. Опит

# 514
  • Варна
Благодаря! За лепенето видях, ще може да издържи залепяне на няколко нокътя предполагам. Мисля да пробвам да си отрежа с макетно ножче част от шаблона и да направя само една фигура...
Ако намеря по левчетата де, че напоследък много греди имам с поръчките от Али и се въздържам.

# 515
Aura - 116 Cornflower blue

На снимката не се вижда много добре, но е много приятен цвят, не е точно синьо, а теменужено:

# 516
  • В полите на Пирин планина
А лепилото не се ли прецаква след 1. Опит

Не, пак си лепи.

# 517
Момичета, и аз имам въпрос за печатите. Поръчах си два метални плюс този, с който трябва да си отпечаташ на ноктите. И... проблемът ми е, че когато нанеса лак върху металния печат, с пластмасовата пластинка обирам излишното количество лак и след това натискам отгоре, за да си отпечатам картинката на другия печат, на другия печат не ми се отпечатва нищо, т.е. върху него не остава нищо и съответно не мога да си отпечатам нищо на нокътя... Ох.... Дано да ме разберете с това обяснение... Уж гледах клипчета как да го правя, но.... Нищо не ми се получава... А така искам да се науча...
Ще съм много благодарна ако някой ми обясни къде бъркам 🙂
Уточнявам, че не съм си купила специални лакове за печати.

# 518
Най-напред провери с нещо остро да не би да има фолио плътно залепено върху плочките - това ако не си го вече махнала.
Другото което забелязвам при мен е че печатите с тънки линии и фини детайли по-лесно ги вдигам с тампон с твърда гумичка, имам някакви от сума години от левчетата и с тях е супер. С мекия силикон като желе не се получава. Той обаче е супер за картинки които имат повече площ, та и него не си го давам.
И другото е да не би пък лаковете да са ти супер редки, с по-сгъстен лак става по-добре. Специален за печати никога не съм си купувала, а съм си правила много печати, става и с обикновен.

# 519
  • София
Трябва да отстраните найлоновото покритие върху пластините. Има специфично движение, с което се взема отпечатъкът от плочката. Лакът трябва да бъде доста гъст и плътен, не е нуждо да е специален. Ето това е темата за печатите, ще получите още повече информация и разяснения:
Скрит текст:

# 520
Наскоро ми пристигна този "маршмелоу" печат от Алиекспрес- много е лепкав (мога да сравня усещането с лепкавата страна на тиксо).😁 Мисля, че ще върши добра работа, но още не съм го изпробвала. Има си и стъргалка към него:

Само не е прозрачен, но това ми беше ясно (а и прозрачни си имам).
Катерина, металните пластини са шаблони, не печати. Печатът, доколкото знам, е това, с което "взимаш" картинката, за да я отпечаташ на ноктите.🙂 С прозрачните печати ми е по-трудно на мен.

# 521
  • На изток от Ада
Аз от дм взех

# 522
Долче, имат си приложение и тия прозрачните тампони дето са като желе, много меки. Някои картинки с гумения не мога да ги вдигна. Обаче си иска свикване как да поставиш тампона така че да не натискаш прекалено и пак да вземеш цялата картинка, това не мога да го обясня в писмен вид. Иначе ми е супер лесно да центрирам картинката върху нокът като е прозрачен тампонът и реално я виждам и нея.

# 523
Да, с прозрачните е лесно да се постави картинката на правилното място. Но трябват доста тренировки с някои шаблони...😅

# 524
Чета ви за тези печати - с едни става, с други не; с едни лакове става, с други не; трябва да се свикне, техника някаква... И изобщо не  ме навивате да пробвам.
Обаче стоят много хубаво.

Аз съм така, не се впечатлявайте от сухите кожички, лакът е на 2 дни и в този студ ръцете изглеждат така.

TwentyOne 03
Perfect s41

А това е от миналата седмица:
Само flormar pl360

И с комбинация с wet&wide sparked

Общи условия

Активация на акаунт