Лакове за нокти - 167

• 41 092
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте момичета . Имам един лак на тренд ит ъп и съм много доволна бързо съхне и държи доста време . От къде мога да намеря лакове на Габрини 3Д . Майка ми беше ми взела от Турция един и много ми хареса . Бързо съхне и държи повече . Гледах из сайтове , но точно 3 Д не можах да открия. И дали другите лакове от другите серии са също толкова хубави колкото 3 Д ?
Имам доста лакове , но нямам това време да ги чакам да съхнат за това търся бързосъхнещи .
В кой град си?

В Люлин 10 май се води, или 8, има една голяма парфюмерия и козметика, там има доста лакове на гарбини.
Ако ти върши работа, ще потърся точен адрес.

# 556
  • София
Парфюмерия Тити е това.

# 557
  • Варна
Габрини има в Елитис, виждала съм и в разни квартални магазинчета.

# 558
  • На изток от Ада
Габрини има в Елитис, виждала съм и в разни квартални магазинчета.
в нашият магазин няма Габрлини. Преди 2г имаше сега има мн маллко цветове само мате серията. В д-р магазин няма въобще

# 559
  • Варна
Възможно е, те са стари серии и каквото е останало по магазините, това е. При нас има от сериите мат, неон, глитърите, мисля, че и тези 3д, не съм ги заглеждала много.

# 560
  • На изток от Ада
Е произвеждат се .. Иначе им качили цената бяха. 1.90 сега са 3ле

# 561
Flormar full color fc60 bubbly peach, flormar pearly pl374 crystal light, gabrini carnaval c03

Скрит текст:

# 562
# 563
От Добруджа съм . В нашия град няма Елитис . Има само ДМ , Лили и Ивел за козметика . Дори и в интернет не намирам да си поръчам . Има и други серии на Габрини те дали са също толкова хубави . Тренд ит ъм от ДМ също много ми хареса . Бързосъхнещи са и държат по цяла седмица . Доволна съм .

# 564
  • На изток от Ада
Алиса,ако беше преди щях да ти купя Габрини

# 565
  • В полите на Пирин планина
В ДМ има Flormar и те също са много добри за цената си. Даже бих казала, че са евтини и доста трайни. Имат интересни цветове.

# 566
  • На изток от Ада
В ДМ има Flormar и те също са много добри за цената си. Даже бих казала, че са евтини и доста трайни. Имат интересни цветове.
Всъщност няма вече флормар в дм. Има Гр .

# 567
В Лили май все още има Флормар.

Аз забърсах няколко лака на намаление от ДМ

Вчера сложих Catrice 131 EspressoLy Great

# 568
  • На изток от Ада
В Лили има флормар но не във всички магазини. При нас има три магазина на Лили, само в един има флормар.
В неделя нямаше намаление на Катрис в дм.

# 569
  • В полите на Пирин планина
Не знаех, че няма Флормар в ДМ. Но аз гледам да подминавам лаковете там. Simple Smile
И без това имам безброй шишенца у нас.

Общи условия

Активация на акаунт