Лакове за нокти - 167

• 41 091
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Мерси! 🌷

# 541
  • В полите на Пирин планина
Barry M Pink Tourmaline:

# 542
BEL 12 + Flormar Pearly pl455

# 543
  • Варна
SNB Орлин, много хубав цвят, малко непокривен. Оставих го на 2 слоя, но носи и трети.

Напомня ми на Aura Cornflower blue, но вече не го виждам по магазините, за да ги сравня. Също и на един Пърфект, който е показван в темата.Simple Smile

# 544
tina_vn, прободе ме в сърцето 💙, уникален!

# 545
Аз сложих снощи върху лака малко брокат Перфект S 34:

Тина, и на мен ми напомня на Аура Corn blue.🙂 Аурата май също е с подобна покривност (все се каня да го пробвам- взех последния лак в нашето Лили тогава и е с "късметлийска" четка от старите😅).

# 546
  • София

LANCÔME vernis 575

# 547
Получи се вида,който търсех преди седмица..особено като намерих флормарите Joy Доволна

# 548
Трябваше да сложа още един слой от лака на Golden rose, но се притеснявах, че няма да изсъхне и ще се размаже.
Използвани лакове:
 Bel 101, GR 04, Piere Cardin 085, матиращ топ лак на GR и essence extreme gloss.
Много съм доволна от топ лака на Essence.

# 549

Jelly sparkle 03 Sweet Jellousy върху розовата лимонада на Аура. И двата на един пласт. Вече не знам за кой път изкарвам по две седмици с един и същи лак.... някаква лакова  апатия ме е налегнала 😕
Любувам се на вашите красоти.

# 550
Аз отново съм с Essie Chinchilly , за да съм сигурна, че ще изкарам седмицата.
Акцента е Essie Rock Your World

Pampita, страхотно Бургунди 😍

# 551
  • София
Номер 047

# 552
Здравейте момичета . Имам един лак на тренд ит ъп и съм много доволна бързо съхне и държи доста време . От къде мога да намеря лакове на Габрини 3Д . Майка ми беше ми взела от Турция един и много ми хареса . Бързо съхне и държи повече . Гледах из сайтове , но точно 3 Д не можах да открия. И дали другите лакове от другите серии са също толкова хубави колкото 3 Д ?
Имам доста лакове , но нямам това време да ги чакам да съхнат за това търся бързосъхнещи .

# 553
  • Варна

Вчера си взех този бонбонен цвят на Катрис, но го сложих върху червения лак с който бях и се получи това. Харесва ми ефектът!

# 554
Опитах се да намеря бюджетен вариант на ballet slippers на Essie. 😊

Общи условия

Активация на акаунт