Лакове за нокти - 167

• 41 073
  • 741
  •   1
Отговори
# 615

BEL 33 малко прозира, но не ми се слагаше трети слой

# 616

Номер 010 💫

# 617
Тъкмо се зарадвах че вече не съм до дъно и само на заздравител и днес счупих нокът. Имате ли идея как да го залепя докато стане да го изрежа?
Може ли препоръка за лепило за нокти или пък лента не знам... отчаяна съм😭😭😭
Е поне ви се оплаках.

# 618
Лепя моите в такива случаи с минутно лепило и 1 пласт салфетка, откоре още един пласт лепило. Изсушавам със сешоара и изпилявам неравностите.
Знам, че никак не звучи здравословно, но при мен лепилата за изкуствени нокти не дават резултат. Залепването с безцветен лак също. В момента имам нокът за лепене, като спретна новия маникюр тези дни ще го залепя.

# 619
Вместо салфетка използвай пакетче от чай - по-здраво става.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 10:02 от ccvet

# 620
Благодаря Ви момичета Знам че се ползва лепило за нокти но откъде го купувате

# 621
  • София
Последни капки Heart Eyes

# 622
Аз не използам лепило за нокти, но мисля, че има такова в ДМ и Лили, от комплектите за изкуствени нокти. Купувала съм преди години от кварталните малки магазинчета за козметика, там също имаше.

# 623
Благодаря Ви момичета Знам че се ползва лепило за нокти но откъде го купувате
В дм има, едно розово такова е, пише че е за изкуствени нокти. Върши работа.

# 624
  • София
И аз лепя с парченце пакетче чай и секундно лепило, но гел, защото мога да контролирам количеството лепило. Слагам при възможност и от долната страна на нокътя, но това когато е счупено по-високо. Така залепен остава, докато израсте достатъчно, за да го изрежа.

# 625

Валентин

# 626
Почти във всички китайски магазини и левчета има лепило за нокти. Синя опаковка с бяла капачка, евтини са.
Такова имам (Nail glue), но съм почти сигурна, че го купих за левче, а не за 1,99 лв.
https://nailsbg.com/produkt-kategoriya/instrmenti/uduljiteli-i-lepila/
И със секундно лепило съм лепяла преди него...

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 20:59 от dolce miele

# 627
Никога не ми е хрумвало да лепя нокти aз направо режа, ако има счупено.
Напоследък не задържам дължина, но и не държа, всякак си ги харесвам, стига да имам време за лак.
Извадих един стар любимец:
OPI miur muir on the wall

# 628
И при мен невинаги ноктите оцеляваха след лепене...Но то зависи и какви са ноктите. Моите не са меки, но не са и от най-твърдите. Не са много лесно чупещи се, но пък са доста еластични (което помага да не се чупят много лесно, но пък в същото време вероятно заради това лепилото не се задържаше винаги).

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 21:58 от dolce miele

# 629

Флормар 111

Общи условия

Активация на акаунт