Лакове за нокти - 167

• 41 065
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia

Не знам защо на снимката прозира. На живо не е така, съвсем плътен е.
Trend it up neon

# 631
Със секундно съм лепила и аз, действително тези които са под форма на гел са по-лесни за работа. Счупен маникюр обикновено отрязвам, а почти никога не чупя толкова навътре че да не мога да го отрежа. Аз и поначало рядко чупя де. Но имах на крака нокът който бях ударила и се разцепи надлъжно, та го крепих с лепило известно време за да не продължава да се цепи докато расте. Което при нокът на крака си отнема доста дълго, беше си ми рутина на 1-2 седмици да свалям лака, лепило наново, пилене като се втвърди и чак тогава пак лак. Не съм слагала нещо друго да го укрепи, но то не е и както с ръцете постоянно да правим нещо с тях.

# 632
  • София
Ноктите са ми доста меки ,а аз порядъчно непохватна и затова често ги удрям и се пукват доста нагоре в основата....
Докато израсне,за да изрежа без да боли, лепя със секундно лепило и салфетка , изпилвам и лакирам....

# 633
Здравейте,взех си това днес.Някой има ли отзиви и дали го е ползвал. ще го пробвам като база веднъж седмично.Не видях сякаш да има формалдехид.Thinking
https://vmcosmetic.com/bg/perfect-keratinov-zazdravitel-za-nokti

# 634
Здравейте,взех си това днес.Някой има ли отзиви и дали го е ползвал. ще го пробвам като база веднъж седмично.Не видях сякаш да има формалдехид.Thinking
https://vmcosmetic.com/bg/perfect-keratinov-zazdravitel-za-nokti

Имам го и го ползвам от години. Чудеса не прави, но помага на меките ми, чупливи нокти. Обикновен лак с основа от това държи при мен около 4 дни, при друга основа пак толкова.

# 635
Catrice magic Christmas story c01 land of snow

Скрит текст:

# 636
  • На изток от Ада
Еlle мн е хубав този катрис , имам го

# 637
Catrice - 143 LavendHER

Първият лилав лак, който си слагам през живота ми Stuck Out Tongue Winking Eye

# 638
Делта, страхотен лилав цвят! Heart Eyes

# 639
Благодаря, Джанис Purple Heart

# 640
# 641
  • София

trend!t Up Love Effect 40 Black Glitter

# 642
  • Варна
Barry M Diamond luxe - Finest

# 643
Някой има ли жълтия неонов на Trend it up, дали оцветява плочката?
Catrice brave metallics 01 + BEL 76

# 644
  • На изток от Ада
Аз го имам Преслава,  не съм го слагала  .

Общи условия

Активация на акаунт