Лакове за нокти - 167

• 41 051
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Essie bubbles only на един слой:

# 646
  • На изток от Ада
Преслава тези лакове на тренда не струват . Те 6 лв бяха... Сложих три от 6. Еми три слоя искат .. или бял лак отдолу.  Падат на  люспи

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 19:53 от nasito8988

# 647
  • Варна
В dm да не би да са намалили и лилавото джели на Катрис, че никъде не го виждам?

# 648
  • На изток от Ада
В dm да не би да са намалили и лилавото джели на Катрис, че никъде не го виждам?
не е намален

# 649
Снощи в Lilly видях, че розовото джели на Катрис беше намалено, но аз си харесах два други, а се бях зарекла да не купувам повече лакове😞

# 650
  • София
Saint George Green Heart

# 651
  • Варна
Ох, много е хубав св. Георги Green Heart все не го поръчвам, а от колко време му се чудя...
За розовото джели знам, но понеже не виждам лилавия, реших, че може и той да е бил намален.

# 652
  • На изток от Ада
Не е намален лилавият. Спец проверих в дм.

А England  колко излизат ?

# 653
Аз се излъгах да купя лилавото Jelly, така беше сложена цената, че изглеждаше намален, явно беше сложен в погрешния сектор. Ако и други са се объркали като мен, нищо чудно, че се изчерпва. На касата вече реших да не го връщам, защото в шишенцето изглеждаше много хубаво. После го пробвах (както само него, така и нанесен върху друг лак) и не ми хареса на моите нокти.

# 654
OPI If you persist
Catrice 149 vanilla chai

# 655
  • Варна
А England  колко излизат ?
Сейнт Джордж е 10 паунда в момента. Иначе лаковете на марката почват от 4 паунда в ибей, някои холаграми са по 6, но зависи от цвета и колко е стар. Аз съм поръчвала и на по-ниска цена, когато се в комплект. В официалния сайт също понякога има оферти за различни сетове.

# 656
# 657
  • Варна
Catrice 04 Love you cherry much

Много ми хареса цветът, изглежда различно според светлината, ту бордо, ту червеникаво-кафяво. Шимърът е ненатрапчив.
Днес взех и тези

Микито само заради цената - беше намален на 2 лв., приятно ме изненада как стои нанесен, ще го видя и на нокти. За китайчето се надявах да е по-розовеещо сребристо, но по-скоро стои само сребрист.

# 658
  • София
Много ми харесва този червен цвят!
А си признавам, че не харесвам червено и розово.
Намира ли се все още в Лили или ДМ?
Ще го потърся непременно

# 659
  • На изток от Ада
Много ми харесва този червен цвят!
А си признавам, че не харесвам червено и розово.
Намира ли се все още в Лили или ДМ?
Ще го потърся непременно
Няма го вече. В др магазини може би

Общи условия

Активация на акаунт