Лакове за нокти - 167

• 41 043
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Golden Rose Keratin 42 и отгоре - Golden Rose Glitter 210

Тези блестящи лакове не са много в мой стил, но този ми хареса.

# 661
  • На изток от Ада
Делта ,мн хубаво .
Ккно и всички останали де

# 662
  • Измир
Момичета, само аз ли се чувствам така или и при вас го има това? Като видя вашите постове и всичко ми харесва и искам да го имам.
Един лак пътувал от София до Кипър и в момента в Дубай на почивка с мен

# 663
  • При децата ми
Скрит текст:
Момичета, само аз ли се чувствам така или и при вас го има това? Като видя вашите постове и всичко ми харесва и искам да го имам.
Един лак пътувал от София до Кипър и в момента в Дубай на почивка с мен

Ооо, не можах да се стърпя! Олгарита, покажи снимки от там! Simple Smile

# 664
Аз дори не се лакирам постоянно и пак ми идват мераци да купувам още лакове, като гледам снимки тук Grinning Това ми харесва, онова ми харесва... А имам лакове които още не съм слагала нито веднъж, хем са купувани преди месеци. Никакъв шанс да измажа тези дето съм накупила, но това не ми пречи да се озъртам Grinning

# 665
  • В полите на Пирин планина
И аз постоянно искам нещо ново, независимо, че имам сигурно 200 лака. 😁😁😁
Да не казвате на мъжа ми. ☺😇🤗

# 666
  • Sofia
Момичета, само аз ли се чувствам така...

Ааа спокойно, много сме Wink Heart

# 667
Аз ги бях редуцирала драстично при местене, буквално с 5-6 шишенца бях останала. Познай дали не са 10 пъти повече сега, хем не беше чак толкова отдавна Grinning
За някой дето дори не се лакира през цялото време, че и лак ми държи по цяла седмица на ръцете и докато ми омръзне на краката... Множко са, ще изхвърлям от тях след време защото никакъв шанс не виждам да ги изразходя. Донякъде и заради това се придържам към евтините дрогерийни лакове или от левчетата, няма да ме разори по-висока цена но поне да ги ползвах като ги купувам че да си струда да не са най-евтините.

# 668
  • В полите на Пирин планина
О, аз поне редовно ги ползвам. 😉

# 669
  • На изток от Ада
Натка зщо трябва да се хвълят ?

# 670
  • София
Аз днес влезнах в ДМ и бях на кантар да си купя 3 лака обаче като знам, че имам около 60 и…. рязко включих задна!Освен това не се лакирам често. Добре ,че имам две дъщери да удрят по едно рамо за да не отидат в един момент повечето в кофата. 😀
Имаше и много намалени лакове.

# 671
Натка зщо трябва да се хвълят ?
Накрая така става, като престоят с години и вече не стават, иначе си ги държа до последно когато мога.

# 672
  • На изток от Ада
Те знаят да стоят ..

# 673
С тези цени,май все по-рядко ще взимам лак.Flormar pearly-374 crystal light.Нежен,на слънце е много лъскав,не ми стана на черти,но непокривен,но има някакви частички в него.

# 674
Много ме отказват от нови покупки с тези нови цени на лаковете в дрогериите (не знам дали и в другите магазини има повишение). Все по-често решавам, че няма да купя лак- гледам ги и толкова.😃
Иначе аз също съм склонна да купя лак, ако ми хареса. Нищо че си имам доста.😉 От доста време почти не съм купувала лакове.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 16:46 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт