Електронни четци - 28

• 46 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Не видях да е коментирано досега, явно никой не пазарува от Ozone?

Ами, явно не. Поне не и четящите на електронен четец. То стига веднъж да се опариш, за да започнеш да ги заобикаляш отдалеч...
Да разбирам ли, че вместо да привлекат нови читатели на електронни книги, те отблъскват и малкото, които са им останали?

# 436
Старите можеш да си ги четеш, но не и новите. Жалко, ще поръчвам от конкуренцията.

# 437
От тях поръчвам, ама на хартия. За моя четец доколкото знам не стават.

# 438
Здравейте,
моят стар верен четец, остана забравен от мен в самолета и сега трябва да си купя нов.
Проблемът ми е, че не знам какъв...
Моят четец беше  Sony, на над 20 г! Но аз си го обичах, вършеше ми работа, макар, че вече беше започнал да сдава багажа.
Бих искала Kindle, но толкова много модели и от къде да го купя/поръчам?
Моля за някоя и друга насока, да се ориентирам поне малко какъв четец и от къде да си купя Flowers Hibiscus

# 439
Здравей,
виж тази информация, скоро ще има намаление в Амазон, вкл. и киндъл.
https://bg-mam.ma/p/1616896/48565607

Зависи до колко пари искаш да отделиш. Но като цяло, добре е да е водоустойчив, да има памет. Аз не гледам друго. Евентуално кобо, че чете повече формати от киндъл.
Виж и този коментар, двата модела са хубави и равностойни.
https://bg-mam.ma/p/1616896/48533806
Прегледай и следващите коментари, след тези двата от линковете.

Питай и в авиокомпанията за твоя стар четец, имат служби за загубени вещи. Поне заради качените в него книги.

# 440
Купих си Кобо, но имам два  проблема
1. Свалих си аудио книга, но Bluetooth на четеца по никакъв начин не ми открива слушалките. Търси,но не намира нищо.
2. Открива компютъра ми, свързвам ги, но не мога да си пратя електронна книга от компютъра към четеца.
Ако някой може да ми помогне, ще съм благодарна.

# 441
Купих си Кобо, но имам два  проблема
1. Свалих си аудио книга, но Bluetooth на четеца по никакъв начин не ми открива слушалките. Търси,но не намира нищо.
2. Открива компютъра ми, свързвам ги, но не мога да си пратя електронна книга от компютъра към четеца.

Ако слушалките са вързани към друго устройство може и да не ги открива. Разкачете ги от другото устройство и пробвайте пак.
По втория въпрос не мога да помогна.

# 442
Купих си Кобо, но имам два  проблема

Ако слушалките са вързани към друго устройство може и да не ги открива. Разкачете ги от другото устройство и пробвайте пак.
По втория въпрос не мога да помогна.

Готово! Успях да свържа слушалките с четеца.Simple Smile Остана проблем 2-ри.
Вероятно аз не правя нещо както трябва.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 20:52 от callidora29

# 443
Diorela, благодаря!

Да, най-много ме е яд за книгите в четеца, близо 200.

Малко глупав въпрос, аз не живея в България, но ще се прибирам през Октомври, има ли физически магазини от които мога да си купя четец?
Навремето моя го купих от Технополис.

# 444
В Технополис има, им опции з проверка на наличности на модела в магазините. А има и доставка до магазин.
https://www.technopolis.bg/bg/search/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1 … nce¤tPage=0
Преди време си бях купувала калъфче от Технополис в МОЛ Парадайз и тогава ми направи впечатление, че имаха доста малко модели четци. Може да е било временно.

Не зная как стои въпроса с Ридърбг, не съм ходила до там
https://readerbg.com/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE% … D1%82%D1%86%D0%B8

А там, където си ти, цените по-високи ли са, че мислиш от Бг да си купиш?

# 445
Diorela-Thank you, ще разгледам предложените. Кобо-то ми харесва, че има опция за стилус.

# 446
Те май всичките имат стилус. Не съм ползвала такъв и не мога да дам мнение или препоръка. Тези ги сложих като примерни. Все пак разгледай и други, сравни възможности, какво искаш и до каква цена.

# 447
  • Враца
Здравейте,
тази година знае ми се, дали ще има нов Киндъл?
Гледам, че Paperwhite има като най-евтин 16 ГБ и цената много не ми харесва - 151 Евро. Сложила съм си напомка за 8 да видя дали нещо ще се промени.
Още се чудя дали да сменя моя 10 поколение или да си кротувам.

# 448
И аз се оглеждам и ослушвам за същото. Моя Киндълчо дядко /Пейпъруайт 2013 г./ подкара дванайсетата си година, и макар да не ми създава никакви грижи все още, ми се иска да го пенсионирам, ако се появи негов достоен заместник.

# 449
Аз смених 6-инчовия Пейпъруайт с 6,8-инчов и съм доволна. Опасявах се, че ще ми е голям и неудобен за държане, но не, удобен е. И регулирането на цветната температура на осветлението е голям плюс.

Общи условия

Активация на акаунт