Електронни четци - 28

• 46 501
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Според мен вървете на място в такива магазини за техника и кажете точно какво търсите . Така на проба- грешка няма смисъл. Консултирайте се с консултант. Ако не в един магазин, то в друг. Аз моя от технополис го взех.

# 541
Аз моя го взех от Озон, но не мисля, че консултантите нещо разбират от четци. Само най-основното може да кажат. Проучете си, какво ще ви хареса на Вас. Моя го купих малко емоционално. Всъщност бях се зачудила кой да избера между Кобо 2 либра и Киндъл 12 и отидох да ги разгледам в Технополис, да ги пипна. И там се залепих за Покет Сънсет Ера....Кобо не ми допадна като дизайн - доста пластмасов ми седеше, Киндъл - по-добро изпълнение определено, но като взех Покета в ръка - много ми допадна. Е, беше и доста по-скъп от другите и не ми беше в "листата" преди това, ама...
После се прибрах и четох, четох за този модел точно и реших след няколко дни да го взема. Озон предлагаха по-добра оферта и го купих оттам. За сега нямам забележки, а както писах преди - има много повече функции, отколкото съм ползвала или вероятно ще ползвам.

# 542
Да,това е идея да ида в магазин,за да ги видя Но основно си пазарувам по интернет,често се намират по-добри оферти,а и няма проблеми с връщането.Но ще видя някои модели на живо,да.
Този сега си го изпратих обратно.

# 543
Благодаря!
А колко време държи батерията на покетбук при интензивно ползване.Нарочно се форсирах,нали все пакнсе чудя дали да го задържа,и видях че батерията държи около 3 дни.А е обявено месец.

Нямам Покетбук, но когато получих моя нов Киндъл, изпитах нещо подобно, но беше временно. Заредих го и след това качих доста книги. Батерията му се "стопи" за няколко дни. След това четох да го изключа напълно и да го заредя наново и да не го зареждам отново докато не е съвсем изтощена батерията. При мен сработи и сега нямам проблем.

И аз искам нещо с text to speech, но само Покетбук изглежда има такива, а аз няма къде да ги видя Sad

П.П. Сега видях, че е изпратен обратно.

# 544
Аз също го взех по Интернет, просто преди това ги разгледах в Технополис. Озон ми го доставиха на следващия ден.

# 545
  • София
Включен интернет, включена подсветка и непрекъснато цъкане и сменяне на страници докато се разучава четеца изтощава батерията. Не можете да сравнявате заряд на батерията при нормално четене с такъв при непрекъснато прелистване.

# 546
Вярно ли е, че многото книги в четеца изтощава батерията?

# 547
За първи път чувам. Освен ако вместо да се чете, непрекъснато се разлистват списъците с книги.
Включен интернет обаче гълта доста.

ПП Сетих се да уточня, че имам наблюдения само върху Нук и Киндъл. За другите марки не мога да кажа.

# 548
Някой по-нагоре беше споменал нещо такова, затова питам.

# 549
  • София
Няма как съдържанието на паметта да влияе на разхода на енергия. При електронното мастило имате капсули с пигмент + бяло и - черно заряд. За смяна на изображението за подава + или - заряд към тях, който ги завърта. Енергия се използва само за това позициониране. Дали едно изображение ще се гледа 1 или 5 мин. няма значение.

# 550
Mrs Jan,каква е твоята книга?

# 551
  • София
Kindle Paperwhite

# 552
Вярно ли е, че многото книги в четеца изтощава батерията?

Не. Не исках да кажа това изобщо. Но може би фактът, че моят Киндъл тогава беше нов и сложих веднага много книги на него е повлиял временно на батерията. Това го прочетох някъде в някакъв технически форум, както и съветът да го изключа и да почна отново след това. При мен батерията се изтощаваше бързо--fast draining"--и не мисля, че беше от изучаването на новия четец.

Имам много книги в моите четци и не е проблем.

# 553
Винаги имам по много книги в четците и това според мен не се отразява на заряда на батерията. Обаче аз за всеки случай държа WiFi и блутут изключени и ги включвам само докато ги ползвам. Ако изобщо използвам блутут за нещо.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 23:28 от Stilgar

# 554
Моят е винаги на самолетен режим.

Общи условия

Активация на акаунт