Електронни четци - 28

• 46 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Фърмуер е най-общо програмата под която работи. Трябваше да сложим по-нова версия, че нещо старата не беше съвместима с промените в линка на читанката за директно сваляне в моби формат. Бяха го осъвременили и не ставаше с версията от 2015г. Този линк https://pechkov.chitanka.info/mobi/index.php
Ние директно сваляме от там, не се занимаваме с прехвърляне от компютър.

# 406
  • Варна
Някой може ли да припомни откъде се теглеха ъпдейтите на киндълите?

# 407
Някой може ли да припомни откъде се теглеха ъпдейтите на киндълите?

https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=GKMQC26VQQMM8XSW

# 408
Тук коментират, че по-новите версии харчат по-бързо батерията. Има и линк за сваляне на тази, която не харчи толкова, както и обяснение как се сменя фърмуера. Пробвай първо с нея. При нас работи добре.
https://forum.chitanka.info/viewtopic.php?p=29026#p29026

# 409
Моите наблюдения са, че старият ми киндъл четец имаше много по-издържливата батерия от новия.

# 410
Изглежда е заради фърмуерите. Новите са с повече възможности и харчат по-бързо.
Аз не мога да направя сравнение, че различни хора четем, с различен интензитет.

# 411
Мисля, че като се сложи на самолетен режим и се изключи подсветката (сложи се на ниво “0”), държи повече. Обаче пак в сравнение със стария модел (на 10+ години, но с повреден вече дисплей), предния държеше с месеци без презареждане.

# 412
На 8-ми и 9-ти Октомври ще има Prime Big Deal Days в Amazon. Сайтът ще предложи голямо разнообразие от смарт устройства с марка Amazon с отстъпка, включително 55% отстъпка от своите Fire TV, Blink Outdoor камери за сигурност и Eero mesh Wi-Fi рутери. Ще получите също оферти за първокласни марки, включително Samsung, Beats, Fujifilm и други. Kindle също ще бъдат намалени.

# 413
Как може да пазаруваме от Амазон от България? Какви са цените на доставките, такси?
Тези дни гледах друга стока, показа ми от САЩ при цена 172 $, общо 230 $, което ми се видя доста голямо оскъпяване. Качи се малко над цената, на която се предлага в България.
А на смартфоните трябва ли да им се прави нещо допълнително, за да работят у нас?

# 414
Как може да пазаруваме от Амазон от България? Какви са цените на доставките, такси?
Тези дни гледах друга стока, показа ми при цена 172 $, общо 230 $, което ми се видя доста голямо оскъпяване.

От скоро amazon.de има безплатна доставка до България на суми над 49 евро.

# 415
Но митническите такси остават, нали? Те май бяха над 30 $?

# 416
Това май е основен проблем, не съм гледала как е сега, а и имам спомен от преди повече време, че трябва да имаш ЕОРИ номер, да ходиш да освобождаваш пратка на митницата и други подобни неприятни разправии.

# 417
Не всяка пратка отива на митнница. Отиват само пратики извън ЕС и вече няма минимум пари, под които не може да отиде. Може да оиде и за 1 $ пратка. Нещо като оценка на риска правят.
Иначе се получава от куриер за пратки от ЕС. Аз съм пазарувала с фирми - превозвачи и не съм имала проблем от немския Амазон. Сега е удобство, че си спестяваш една такса за превоза, която не е голяма, но все пак.

# 418
Става дума за американския Амазон.

# 419
  • Варна
А толкова по-добри ли са цените в американския амазон спрямо немския? От немския няма митници, а цените особено на prime days са много под цените в България.

Общи условия

Активация на акаунт