Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 433

• 44 895
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=ZReVXfzoLaY

"Казвам се Фара", епизод 27 - финал - ОРИГИНАЛ.
Епизодът се казва "Втори шанс".

# 106

И на Растин пожелава лек път!

# 107
  • Варна
Много шекер имаше последните дни, сега ми нагорча нещо  ...

Араселиа, много хубаво си го нагласи Smile хващам се за тази версия ...

# 108
Не разбрах дали изцяло приключиха с мафията, а и Тахир попада под ударите на закона може би,все пак да не забравяме какви ги е вършил преди. Може би това е сделката с началника, той това казваше на Фара , да се изпълни каквото са се разбрали

# 109
Малко неразбрана ми е тази серия!
Иначе края за малко да заприлича на До живот!

# 110
Демет също мисли,че той е подарък. 

Да ни направят и на нас една изненада, заедно в нов проект. Joy

# 111
Нина, така е , и за нас бяха подарък , ама няма да откажем още един Joy - Романтична комедия например, толкова да са им добри комичните моменти , много им се получава. Сценката в училището беше върха Joy

# 112
  • Варна
Добре, разбрахме се, Тахир е жив Smile не ни заляха със сладости,
 както очаквахме, ама каквото, такова Yellow Heart
Не им се разводняваше края, може наистина така е да е
по добре, загадъчно Mask

Много активен Енгин, браво на него Two Hearts чудесна работа свършиха с Демет,
сигурна съм, че ще ги видим пак заедно, няма как да се изпусне тоз потенциал .

Не казвате нищо за Илкнурчето Smile

# 113
Много добре си завърши , супер

Аниста, какво да кажем за Илкнурчето, снимката е от караваната на Енгин , виждат се на закачалки ризата и бялата тениска . Той е с палтото от последната сцена , нали тя му го е избрала. Избягал е Тахир, така го разбирам аз. Или избягахме от Тахир Simple Smile

# 114
  • Варна
Много добре си завърши , супер

Аниста, какво да кажем за Илкнурчето, снимката е от караваната на Енгин , виждат се на закачалки ризата и бялата тениска . Той е с палтото от последната сцена , нали тя му го е избрала. Избягал е Тахир, така го разбирам аз. Или избягахме от Тахир Simple Smile
аз го разбирам другояче Smile
мисля, че ще изскочи заек от този храст

# 115
Олеле какви са тези шокови новини дето съобщавате? 😊
Не успях да гледам. Това ще е най- дълго чакания превод на серия. Видях няколко видеа в инстаграм. Има и от края, видя се Тахир с новата визия да се прегръща с Фара. Явно си е жив.
Ама каква е сега тази Илкнур? От де се взе и то с тази по- близка прегръдка. Аз се надявах да се случи нещо с Демет. Та сега май съм в по - голям шок.
Всъщност тя каква е, от екипа ли?

# 116
  • Варна
Не успях да гледам. Това ще е най- дълго чакания превод на серия. Видях няколко видеа в инстаграм. Има и от края, видя се Тахир с новата визия да се прегръща с Фара. Явно си е жив.
Ама каква е сега тази Илкнур? От де се взе и то с тази по- близка прегръдка. Аз се надявах да се случи нещо с Демет. Та сега май съм в по - голям шок.
шок отвсякъде Smile  тя е стилиста му, но все си мисля, че не само ...

# 117
 Силве, тя му е личен стилист и то от доста време. Теории всякакви, истината е някъде там Wink

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 23:29 от araselia

# 118
  • Варна
И за бебека даже забравихме, ще има братче Керимшах Two Hearts
Претупаха го, явно не е имало време, нали и едно момиченце
щеше да участва, ама какво, как ? така и не стана ..
Още една серия ако им бяха отпуснали, ама нейсе Relaxed

# 119
  • Пловдив

Ето какво написа Енгин в сторито си след финала на сериала:

Бих искал да благодаря на нашата публика, която ни последва от първия ден и не спести подкрепата си, на всички, които вложиха сърцата си в "Казвам се Фара", който беше с нас в трудни времена, на всички, които работиха от самото начало, на моите уважавани колеги актьори и на нашия продуцент. Вълнувам се, че "Казвам се Фара", ще бъде показана пред световната публика... Надявам се да се срещнем в нови истории. Благодаря...

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 23:42 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт