Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 433

• 44 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
На мен много ми хареса накрая компилацията от техните прегръдки като започнем с първата

ю

Та до последната

А с тия хора какво стана, изясниха ли се

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 23:41 от araselia

# 121
Благодаря за поясненията момичета. Май не му е вече само стилистка. Гледах пак снимката, тя се е сгушила в него и го е хванала за ръката. Пък тоя я е прегърнал. Истината ще излезе все пак. Хайде да и с Демет имат такива снимки, но те са екранна двойка и са част от сцените. Там е нормално. Разгледах й профила на стилистиката. Попрекалила е с джуките, носа и други подобрения.Тези туркини от кога започнаха да прекаляват с корекцийте по външния си вид? До скоро ги имах за доста естественно изглеждащи жени.
Лека и спокойна нощ!

# 122
Относно Илкнур и снимката. Мисля,че с Енгин са само колеги,станали са близки приятели покрай работата и нищо повече. 
Времето ще покаже. Бих се радвала да го видим щастлив с дама в сърцето му:hugs:

# 123
  • Пловдив

Добро утро в неделя, ден последен на 2023 г.
Да започнем деня с целувка на Тахир и Фара.
Приключи една година, приключи още един проект на Енгин.
Приготвяйки се за посрещане на НГ, в мислите ни ще е и финалът на "Казвам се Фара".
Тепърва ще си го коментираме.

# 124

Добро утро в последния ден на декември и на 2023 година!
Добра и лоша, пълна както с радост, така и с печал, красива и грозна, с победи и загуби - почти я преживяхме!
И дано доброто, радостта, победите и красотата да са били в повече!

Насладихме се на още един проект на Енгин, "прочетохме" и си купихме втората му книга с разкази, радвахме се за успехите му, споделяхме мнения и коментари, живяхме и преживявахме с Тахир, Фара, Керимшах и голямото им семейство... Снощи си взехме сбогом с Lekesiz и казахме здравей на Temizyürek /чисто сърце/.

Ще помним тази история и с прекрасното взаимодействие между Енгин и Демет, които се явиха един на друг подарък в този проект.
Тепърва сериалът ще се среща с международната си публика и ще получи заслуженото.

Ние да посрещнем Новата година и нека тя да ни донесе повече хубави неща, както и да се надяваме на нови истории с нашите герои /Енгин и Демет/. А защо не и един нов общ проект...

Да пием по кафе и да захващаме задачите за днес.

# 125
  • Пловдив

Вече ми липсва... Дано Енгин е готов с нов проект.

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1741198664368812539

Клик върху линка, пуснете си и звука. От акаунта на сериала ни, написаха:
Искаме да благодарим на всички наши зрители, които не ни оставиха на мира през целия 27 епизод, радваме се, че ви има! ✨♥️ "Казвам се Фара", ще ни липсваш много Disappointed Relieved

Рейтингът - полетя...

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 09:20 от mariana51

# 126
Добро утро!

Приятни приготовления и още по-хубаво посрещане на новата година Purple Heart

Това е моята любима Фара, този образ се е запечатал в съзнанието ми

Аз след емоциите почвам да си задавам въпроси Blush Кои са запознати с конспирацията - гледам погребението и ми се струва, че на Тахир хората не са добри "актьори" Thinking Жените се справят перфектно

Особено този и този, стараеха се иначе

Макар че и със сълзи плачеше...не знам

Хора , събудете се , вдигнали сме рейтинга Joy

# 127
Добро утро момичета.
Много усмивки и положителни емоции в днешния празничен ден.

Искам да напиша някакви неща, а не ми се получава, в главата ми е хаос. Когато си събера мислите ще пиша.

Хубав ден на всички.

# 128
  • Варна
Добро утро в последния ден на 2023 г , момичета!
Нека се подготвим да я изпратим и посрещнем новата !
Всеки край е и ново начало, да имаме вярата и надеждата
за по- добра 2024 г Two Hearts

Вече ми липсва... Дано Енгин е готов с нов проект.

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1741198664368812539

Клик върху линка, пуснете си и звука.

мерси за линка, Мариянка !
Хубаво видео, събрало важни и хубави моменти, но най- важното,
накрая написали MUTLU SON Sparkling Heart  ЩАСТЛИВ КРАЙ Two Hearts Yellow Heart
Да не ги мисля до превода, че снощи не можах да спя Smile

Ползотворен ден и приятни приготовления !

Не искам да съм груба, но те знаят къде да си го сложат тоз рейтинг  Stuck Out Tongue Closed Eyes
И без техния рейтинг сериала ни ще шества с успех по света !

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 09:40 от Аnista

# 129
Аниста - не си груба, и аз това казвам, наум, нали съм възпитана Innocent Joy

Енгин още е в тренда

# 130
  • Пловдив

И социлният рейтинг - направо сме в космоса според другите конкуренти за деня.

Демет зад кадър на фалшивото погребение. Ох, голям образ е.

И този рейтинг да сложим.

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 11:24 от mariana51

# 131
Радвам се ,че е завършил щастливо!
Жалко ,че приятелите му няма да могат да са с него.Бяха наистина едно хубаво, голямо семейство,не винаги кръвни роднини могат да бъдат толкова верни приятели...
Разбра ли се кой е шефа на стадото?
Другите две двойки щастливи ли са?

# 132
  • Стара Загора

Добро утро в неделя, ден последен на 2023 г.
Да започнем деня с целувка на Тахир и Фара.
Приключи една година, приключи още един проект на Енгин.
Приготвяйки се за посрещане на НГ, в мислите ни ще е и финалът на "Казвам се Фара".
Тепърва ще си го коментираме.

Момичета, весело посрещане на Новата година! За всички много здраве и успехи! Приключи още един проект на Енгин. Чакаме следващия.

# 133
Привет момичета  в последната неделя за тази година!
Приготовленията за новата година са в разгара си!
Приключи още един много успешен и  ползотворен проект на Енгин. Дано той да е доволен толкова колкото ние!Дано новата година го събере отново с Демет в общ проект,и отново да се насладим на този невероятен тандем!
Рейтинга лети,емоциите от снощи не са стигнали!Голяма подкрепа от феновете снощи!
Желая ви весело посрещане на Новата година,момичета Heart!

# 134
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/C1gyIoloWmz/?hl=bg

Демет и тя се сбогува със сериала. Постът й в инстаграм е лайкнат от Енгин.
Ето какво написа:

И "Казвам се Фара"
С течение на времето гледах с удоволствие как вкусът, който научих от всеки проект се променя и развива. Борбата на една смела жена с детето си също беше процес, в който станах свидетел как се промени животът ѝ. Работих с невероятен екип, благодаря на всички от началото до края. Най-голяма благодарност изказвам на Енгин Аюкрек, който ми даде своето много силно рамо. Това, което ми даде, е много ценно. Радвам се, че се включих в този проект, без вас това нямаше да се случи 🙏. Научих много от вас, от всички майстори, с които съм играла и за пореден път осъзнах колко много имам да уча. Безкрайни благодарности на нашия екип зад камерата носещ най-голям товар... Пожелавам си отново да съм в такива силни и развиващи се проекти. А на вас, нашата публика, оказва се, че дори сте хванали това, което сме пропуснали Simple Smile бяхте невероятни. Усещах дъха ви в сърцето си! Радвам се, че бяхте там, винаги бъдете там!
Сбогом Фара - с облекчение те оставям по-силна в края на това пътуване ❤️

Клик върху линка: https://vk.com/club210963629?fbclid=IwAR1gVEHvjymoTC5K5lTLG4KeL5 … l_wall_-210963629

И Демет с обръщение към албанските зрители.

https://www.instagram.com/p/C1hJzUko6FXmWOlkLaUcjdqvq6nNthjz-u5n8Y0/

Изненада - нова снимка днес. Енгин, Генджо и Йомер Дурак.
Снимката ни я пусна Йомер Дурак в инстаграма си преди малко и написа: Обичайните заподозрени...
Май са в Кипър. Вероятно там ще карат НГ.

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 15:31 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт