Боледуване на децата ни - тема 75

• 34 448
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • shumen
Ваня,започнах го и аз.Ще видим дали наистина и при нас ще подейства така този есбиритокс.

# 151
  • Г. О.
Момичета, за деца над каква възраст е подходящ Есберитокс?

# 152
Бясна съм, идва ми да вдогна скандал в градинския чат. Малката беше 2 дни там...само 2 и е болна. Цяла нощ рева,че е запушен носа, сега и гърло я боли.

# 153
  • shumen
Нефиртитя,на нас ни е изписан Есбиритокс Фемили.На него пише,че е подходящ за деца над 4 години.Хубавото е,че хапчетата може и да се сдъвкват.
Ваня,ужас.Започвайте лечение докато е време.
Аз втора нощ не мога да спя от кашлица,а вчера лекарката каза,че е вирусно.Какъв е тоя вирус незнам вече.

# 154
Ще пробвам да капя силвър скалер и ще и слагам маска, че после много киха и ръси вируси и като мине кихането ще я махам. Отново съм с маска вкъщи...мразя да са болни.

# 155
Дани, твоята лекарка кълбото ли търка, че разбра че е вирусно без изследвания? Пусна ли ти поне кръвни?
Между другото - свекърва ми също се разболя преди няколко дена, вчера я пратих на лекар. Откакто я познавам (около 12 години), не съм я виждала да пие антибиотик. Еми, от вчера е на антибиотик. Зверски кашля.

# 156
Новото резиста форте е по-гадно от старото, да знаете.
Дани, какъв е вкуса на есберитокса?

# 157
  • shumen
Бръм,то не е моята лекарка,а заместничката.Не е пускала изследвания.
Аз през деня почти не кашлям,но през нощта става страшно.Дали Геломиртола действа толкова бързо не знам,но днес излизат едни гадни храчки.
Ваня,малкия казва,че не е гадно на вкус.Аз не съм го пробвала и не знам.

# 158
Есберитокса има вкус на всички подобни хапчета за дъвчене, примерно Коризалия. Не е гаден вкуса.

# 159
Есберитокса има вкус на всички подобни хапчета за дъвчене, примерно Коризалия. Не е гаден вкуса.

Нещо в интернет не мога да се ориентирам.. дали става за дете на 4г? 🤔

# 160
Есберитокс фемили става, да, те са дъвчащите и ги дават за деца от 4г.

# 161
  • shumen
Тони,пише,че е за деца над 4 години.Не знам дали ще стане за дете точно на 4 години.
Моя е на 11,но той хапчета пие трудно,а това го сдъвква.

# 162
Есберитокс фемили става, да, те са дъвчащите и ги дават за деца от 4г.

Ох, какво сум гледала пак 😂 благодаря ❤

Пише, че е имуномодулатор? Разбирам, че се дава при вирусна инфекция, примерно както Авирон. Не профилактично.

# 163
  • shumen
Тони,не се дава профилактично.На моя лекар му го изписа.

# 164
Есберитокса е супер слаб "имуномодулатор" и няма общо с Изопринозин например, Есберитокса е с разни ехинацеи и подобни...той за това се продава свободно и е сравним по-скоро с Авирона, да.

Общи условия

Активация на акаунт