На море в Турция - тема 82

• 72 126
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Аз малко късно се сетих да пиша , защото вече дадохме капаро , но все пак Simple Smile
Отзиви за kustur club holiday village от миналата година някой има ли ? Благодаря Simple Smile

# 211
Аз малко късно се сетих да пиша , защото вече дадохме капаро , но все пак Simple Smile
Отзиви за kustur club holiday village от миналата година някой има ли ? Благодаря Simple Smile

Мисля, че не сте направили добър избор. Не съм ходила в хотела, но по мнения през последните години, доста паднало ниво. Ако ви е първа почивка в Турция, вероятно ще се разочаровате.

# 212
  • Резерват "Северозапад"
Здравейте, планираме почивка в Турция за първи път. Голяма група сме 6 възрастни и 4 деца на възраст от 2г. до 14г. Може ли да ми препоръчате хотел, в който да има забавления за всички деца, в района Лара,Белек и Анталия.

Моят съвет е да опишете изискванията си, бюджета и периода на почивката и да пратите запитване до 2-3 туристически агенции. Напр. Емералд, Тез тур, Турс клуб, Версо...Те ще ви изпратят в отговор няколко предложения. Когато ги разгледате и се спрете на 2-3 предпочитани хотела, може да помолите за съвет тук кой точно да изберете, както и да прочетете отзиви за предпочитаните хотели, ако има такива на първа страница на темата.
Здравейте отново,
датите са ни 23-30 август. Търсим основно да има забавление както за големите деца така и за малките. Същевременно ни се иска да е на първа линия, да има разнообразна и вкусна храна. Имаме оферти от агенции, но забелязваме че предлагат общо взето едни и същи хотели с разлики в цените. Засега сме се насочили към веригата Делфин. Някакви отзиви за нея? Бюджетът ни е до към 6хил.за 7 нощувки.
Била съм само в Делфин Ботаник и Ботаник Платинум и мога да кажа, че тези хотели са страхотни!
Тази година ще отидем в Лара - Делфин Палас.
Тези 6 хиляди на семейство ли сте ги определили?

# 213
Здравейте, планираме почивка в Турция за първи път. Голяма група сме 6 възрастни и 4 деца на възраст от 2г. до 14г. Може ли да ми препоръчате хотел, в който да има забавления за всички деца, в района Лара,Белек и Анталия.

Моят съвет е да опишете изискванията си, бюджета и периода на почивката и да пратите запитване до 2-3 туристически агенции. Напр. Емералд, Тез тур, Турс клуб, Версо...Те ще ви изпратят в отговор няколко предложения. Когато ги разгледате и се спрете на 2-3 предпочитани хотела, може да помолите за съвет тук кой точно да изберете, както и да прочетете отзиви за предпочитаните хотели, ако има такива на първа страница на темата.
Здравейте отново,
датите са ни 23-30 август. Търсим основно да има забавление както за големите деца така и за малките. Същевременно ни се иска да е на първа линия, да има разнообразна и вкусна храна. Имаме оферти от агенции, но забелязваме че предлагат общо взето едни и същи хотели с разлики в цените. Засега сме се насочили към веригата Делфин. Някакви отзиви за нея? Бюджетът ни е до към 6хил.за 7 нощувки.
Била съм само в Делфин Ботаник и Ботаник Платинум и мога да кажа, че тези хотели са страхотни!
Тази година ще отидем в Лара - Делфин Палас.
Тези 6 хиляди на семейство ли сте ги определили?
Да за семейство. Как са плажовете там каменист или пясъчен?

# 214
Здравейте!
Едно бързо питане. Коя авиокомпания предлага полети до летище в близост до Кушадасъ (предполагам,че Измир е най-близкият вариант).

# 215
  • Резерват "Северозапад"
Плажът е единствения минус на тези два хотела - силно каменист и става много рязко дълбоко.
На същия плаж е и Делфин Делукс.

# 216
Здравейте, моля за мнение за хотел Cesars Temple De Luxe Анталия, Белек. Планирали сме почивка от 18,10.Ние сме 4 възрастни /родители  и две деца на 19 и 14 г. /Стаи, обслужване, храна, плаж

# 217
  • Варна

Мисля, че не сте направили добър избор. Не съм ходила в хотела, но по мнения през последните години, доста паднало ниво. Ако ви е първа почивка в Турция, вероятно ще се разочаровате.

За  kustur club holiday village във ФБ групата "Почивка в Турция" има прекрасни отзиви от българи и много хубави снимки също. Ако желаете - направете едно търсене с лупата и сама ще се уверите. Хотелът се ползва с много добро име и съм сигурна, че ще изкарате великолепна почивка там.

# 218
  • Пловдив
В тия фейсбук групи информацията е доста изкривена.Особенно в Почивки в Турция.Всеизвестно е ,че е на Турс клуб.По добре гледайте в руски ,немски и английски сайтове.Най добре клипове на руснаци.Те са най обективни,обичат лукса и не пестят и лошите неща.

# 219
  • София
Здравейте!
Едно бързо питане. Коя авиокомпания предлага полети до летище в близост до Кушадасъ (предполагам,че Измир е най-близкият вариант).

Същия въпрос питах и аз във Фейсо, преобладаващите отговори бяха за Емералд, ама не съм проверявал истина ли е.

# 220
Здравейте, търся отзиви за хотел Адора - Белек. Тук мисля не е коментиран. Цената му е доста прилична като за хотел в Белек. Но ме притеснява липсата на коментари от почивали там през последните няколко години.

# 221
Здравейте, моля за мнение за хотел Cesars Temple De Luxe Анталия, Белек. Планирали сме почивка от 18,10.Ние сме 4 възрастни /родители  и две деца на 19 и 14 г. /Стаи, обслужване, храна, плаж
Наскоро ми попаднаха клипове на този хотел. Оказва се на доста добра цена за Белек, голяма територия, много барове и ресторанти. Клубната част е реновирана скоро, но имаше оплаквания откъм чистота и недобре направен ремонт на стаите. Имаше нов снек ресторант, който работил 24 часа по меню и безплатен. Плажът уж ми се видя пясъчен. Като цяло за цената си е добър, без излишен лукс.
Конкретно фамилните стаи са две свързани стаи, в едната спалня, а в другата два разтегателни дивана и мисля, че се намират в основната сграда. Дано се включат хора, които скоро са ходили и имат преки наблюдения.

# 222
  • Beyond the Frontiers
Здравейте!

Същия въпрос питах и аз във Фейсо, преобладаващите отговори бяха за Емералд, ама не съм проверявал истина ли е.
За сега е само Емералд.

Много си е добър хотела. Никога не е бил уау лукс като база. Големият плюс е страхотната територия, на практика сградите са в гора. Активна анимация, по мое мнение съвсем читав плаж. И аз съм влюбена в а-ла-карт ресторанта му, който е в скалите над морето.

# 223
Turkish Airlines.
Здравейте!

Най-близкото летище до Кушадъсъ е летището на о-в Самос - Аристаркос. 

Всъщност, миналата година имаше една такава реклама в Грабо, която визираше Летище Кушадъсъ

"19.07.2023 г. — към Grabo.bg, за получаване на ваучер. Доплащане: 824 лв. впоследствие ... Среща на Летище София за директен чартърен полет до летище Кушадасъ."

Летище София да речем ясно какво е - летището с IATA code SOF,  предишно име Враждебна, ама виж Е това летище Кушадасъ - ни IATA кода му, ни координатите му се споменават..... Иди че разбери какво искал да каже авторът.
Според мене, най-вероятните летища до които  от БГ вдигат чартъри са Аднан Мендерес, Милас и, за което съм свидетел - миналата година пътувахме с чартър до Анталия AYT, където самолета беше пълен ама на макс, с туристи за къде ли не, в т.ч., Кушадъсъ, Кападокия, и,  разбира се, Алания.   

Ето, за пръв път разбрах сега от Galactic Voyager, че Емералд имат собствена авиокомпания - коя е да погледна сайта, че и аз се интересувам от по-удобни връзки до Измир.Flowers Hibiscus

# 224
  • София
Какво се правиш на интересен,  объркали сме се, да си срежа вените надълго ли искаш. Не е нужна тая ирония.

Общи условия

Активация на акаунт