На море в Турция - тема 82

• 74 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Ако ще е само с жената... бих се оглеждал за 16+ концепции без аквапаркове Simple Smile
В Хайдарпаша хубавото беше, че голямата детска гюрултия беше в аквапарка от другата страна на пътя и инфинити басейна Adults Only беше моето райско местенце... /след като анимацията край басейна приключеше/
Но определено ще да е в хотел без деца Simple Smile с тези стени от велпапе се чувало всичко... на мен не ми правеше впечатление, защото си лягах след 2 вечерта...

# 286
Никога не бих заменила удобството на личния автомобил за пътуване с автобус, за да спестя 300 лв примерно. Не бих изтърпяла да се лашкам толкова дълго време в автобус, спиращ на строго определени места, както и цялата сюрия хора около мен. Пък ако има и мрънкащи, ревящи, пищящи деца - купонът ще е пълен. Не мерси съм. С кола и междинни нощувки ми е супер.
Въпрос на гледна точка , аз пък не бих заменила пътуването с автобус. Най- малкото е възпитателно за децата и спокойно за родителите. Не става въпрос само за пари. Две години пътуваме с малки деца с автобус без проблеми. Не ми се мисли ако сме сами с децата с лека кола! Когато има други хора, децата съобразяват поведението си.

# 287
  • somewhere over the rainbow
Само че без междинна нощувка,огън в цилиндрите и газ,къдет искам спирам,мотамсе,почивам,дрема,абе кмот ми е кеф това,а на връщане........................свръх тегло на границата от пазаруване Grin
Ще си кажеш ти...

# 288
Navy, питането е за 3 конкретни хотела. В нито един от трите не бих почивал с дете, това е идеята. За Хайдарпаша, били сме, не е от списъка за евентуални повторения.

# 289
Благодаря,а бихте ли казали какво значи-"почти без територия"? Без плажна ивица ли или друго имате предвид?Вие кой от трите бихте избали?
Благодаря
[/quote]
Без територия имам предвид, че хотела е без някаква озеленена градина/парк или нещо подходящо за разходка в района на хотела. Реално площта му се състои от паркинг, хотел, басейн.
Аз и семейство не бива да сме мерило за избор. Живеем на пешеходно разстояние от варненските плажове и за почивките ни в Турция плаж и подход в морето са абсолютно без значение.
Ако сме само с жената, бих се спрял на Side Royal Style.
[/quote] Здравейте,аз също бих избрала Сиде Роял Стил.По нов,елегантен и реновиран от Роял Палас (в него бяхме юни 2023)Двата са с обща територия и собственик.Има само обща ,голяма тераса , два басейна и малко кафене . Храната беше еднообразна,не беше вкусна и с доста малко предлагане и разнообразие.Бара на плажа имаше много повече разнообразие на храна на обяд.Плажа е отличен,много ситен и чист пясък, много дълъг ,плавно влизане в морето.Един от най хубавите плажове.На него са наредени доста хотели.

# 290
  • София
Когато има други хора, децата съобразяват поведението си.
Много смело обобщение. Sunglasses

# 291
  • София
Спорът за транспорта е излишен, защото изборът зависи от много фактори.
Лично за мен предимството на собствения транспорт е възможността да се видят много интересни неща извън морския хотел. За мен да съм в чужда страна и да не разгледам колкото може повече от нея, е загуба на време.

# 292
Здравейте,може ли отзиви за хотел https://washington-resort-hotel-spa-manavgat.hotelmix.bg/

# 293
Здравейте! Знаете ли дали друга агенция освен Емералд предлага пакетни почивки в Турция със самолет за 9 нощувки. Всичко друго, което намирам, е за 7 нощувки или е със собствен транспорт или с автобус, което в случая не ни устройва.

# 294
  • София
Попитайте Tez tour- преди имаха. Струва ми се че и тази година ми излизаха цени и за 9 нощувки в сайта им.

# 295
  • София

В трипа не са чак толкова добри отзивите за 23-та. Плажа ми прилича на чакъл.

# 296

Washington Resort е хотел на 20-25 години и винаги е бил икономичен вариант за непретенциозни гости. Ако сте запознати с особеностите му и сте подготвени за условията в него, има шанс почивката да ви е ок. Територията му не е голяма, плажът е с камъчета и морето бързо става дълбоко. Ако сте повече от двама човека в една стая, имайте предвид, че някои стаи са с двуетажни легла, освен основното. Друга особеност е, че wi-fi е безплатен само във фоайето. На територията или няма, или се плаща. Съветвам ви да проверите какво е положението с интернета, може пък да са влезли в крак с добрите хотели. Храната е ок, но липсват някои типични за повечето хотели глезотии от рода на морски дарове и баклава. Мисля, че бях чела, че баклавата е само по време на турската вечер. Но има много други десерти, има и плодове, месо, риба, така че не е зле. Извън хотела не е подходящо за разходки. Има някакви магазини наоколо, но едва ли са повече от 2-3 и вероятно са неизгодни. Вечерната анимация се прави от персонала и не е особено впечатляваща. Дневната е стандартна.

П.П. Проверих кои стаи са с двуетажни легла и видях, че се водят Large room. Другите са със стандартни легла.

# 297
  • София
Марги  /и не само тя /дали имаш някаква информация са Side Star Resort. Предварително благодаря
https://www.sidestarhotels.com/resort/tr

# 298

Благодаря,а бихте ли казали какво значи-"почти без територия"? Без плажна ивица ли или друго имате предвид?Вие кой от трите бихте избали?
Благодаря
Без територия имам предвид, че хотела е без някаква озеленена градина/парк или нещо подходящо за разходка в района на хотела. Реално площта му се състои от паркинг, хотел, басейн.
Аз и семейство не бива да сме мерило за избор. Живеем на пешеходно разстояние от варненските плажове и за почивките ни в Турция плаж и подход в морето са абсолютно без значение.
Ако сме само с жената, бих се спрял на Side Royal Style.
Много ви благодаря!
За мен е по-важно да има достатъчно зеленина и градина,отколкото обстановката в хотела.Излиза,че Сурал Ризорт е точния хотел,нали така?

# 299
Марги  /и не само тя /дали имаш някаква информация са Side Star Resort. Предварително благодаря
https://www.sidestarhotels.com/resort/tr

Не си спомням да съм го посещавала, нямам впечатления, нито някаква по-съществена информация. Единственото, което е ясно от местоположението му е, че е на хубав плаж.

Общи условия

Активация на акаунт