Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 187
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Емели е много будно дете. Има едно детско и все още недоразвито чувство за справедливост, темпераментна е и аз също смятам, че като поотрасне, няма да й е много приятно как са се зародили отношенията между Наска и баща й.

# 526
Мисля,че Даниел и другите нямат проблем с Мари,която също ги е гледала така че чак такава драма, че Емели нямало да се разбира с Атанаска не виждам.
Напротив доста я уважават и се събират по празници и поводи както виждам.

# 527
Разликата е огромна, Мари не е изгонила Олга и не е правила тъпотиите, които е правила Атанаска

# 528
Мари не е ходила по почивки с дъртия Бачор докато жена му е била в 8-я месец. Мари не се е настанила в дома им след 2 дни, когато още е миришело на бебе. Нямат нищо общо двете ситуации.

# 529
Той и Даниел е споменавал, че иска както се разбират Мари и Олга и си говорят за баща му, така да бъдели Емилия и Атанаска. Ми няма да стане драги, ситуацията е съвсем различна. Още повече, че Емилия хич не ми прилича на депресивната и дистанцирана Олга, тя е още млада и хубава жена с амбиции за второ семейство и кариера. Тепърва ще става сложно там. И виждаме и безумната ревност на Атанаска, тази жена е много несигурна във връзката си с Даниел.

# 530
Аз лично смятам, че Емели няма да има проблем, струва ми се  добра комбинация от непукизма и увереността на Даниел и Емилия. Даниел да се благодари ако дъщеря му няма характера на Рози, защото ще се види в чудо

# 531
Как да е сигурна като знае какви ги е вършил докато жена му е била бременна? Ще имаш ли вяра на такъв мъж някога? Колкото и да обяснява, че ти си КРАЛИЦАТА.

# 532
Аз обаче като мъж също не бих имал доверие на такава жена, която е мачкала чаршафите с мен, докато съм бил явно зает

# 533
Що се отнася до Емилия не съм сигурна колко е уверена и не й пука. Просто проявява някакво достойнство да не рони сълзи пред камерата. И на най-голямото перде не може да не му пука за това, което се е случило с нея. И да, Даниел плаща. Не се знае обаче ако създаде сериозна връзка Емилия това как ще продължи. "Великият българин" както го нарече Атанаска - продуцентът Иван е искал жена му да дава касова бележка за всяко нещо купено за детето, защото не е искал да спонсорира любовника й.

# 534
Защо с такава категоричност заявявате,че трябва да има драма и нямало да стане видиш ли? Може пък да няма грозни взаимоотношения между Атанаска и Емели.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 14:49 от Vanilis

# 535
Че във взаимоотношенията има напрежение доста си личи, както е очевидно и цялото семейство е замесено и доста хора са взели и страна в конфликта, а че Емилия пази някакво поведение, аз не бих я упрекнала, на нея финансите на Даниел са й нужни, смятам обаче, че това може да се промени и ще се промени. На този етап мисля, че тя наистина е преодоляла тази помия и има нов живот. Семейството на този Петър ми изглежда читаво и по интелигентно от това на Даниел

# 536
  • София
Що се отнася до Емилия не съм сигурна колко е уверена и не й пука. Просто проявява някакво достойнство да не рони сълзи пред камерата. И на най-голямото перде не може да не му пука за това, което се е случило с нея. И да, Даниел плаща. Не се знае обаче ако създаде сериозна връзка Емилия това как ще продължи. "Великият българин" както го нарече Атанаска - продуцентът Иван е искал жена му да дава касова бележка за всяко нещо купено за детето, защото не е искал да спонсорира любовника й.

Тя си каза мисля, че когато се е случвало е била на дъното емоционално. Но все пак вече 5 години са минали, наблюдава им цирковете на Наска и Даниел отстрани през това време. Според мен вече наистина го е преживяла и си благодаря на късмета.

# 537
Че във взаимоотношенията има напрежение доста си личи, както е очевидно и цялото семейство е замесено и доста хора са взели и страна в конфликта, а че Емилия пази някакво поведение, аз не бих я упрекнала, на нея финансите на Даниел са й нужни, смятам обаче, че това може да се промени и ще се промени. На този етап мисля, че тя наистина е преодоляла тази помия и има нов живот. Семейството на този Петър ми изглежда читаво и по интелигентно от това на Даниел

И аз смятам, че Емилия е загърбила тази част от живота си и се наслаждава на продължението. И това дразни още повече Атанаска според мен, че Емилия е излязла от живота им с вдигната глава, а не че Даниел толкова е искал да е с Наска. И тя не спи сигурно спокойно като знае как се е крила с Данко по хотелите и дали сега не я замества друга при командировките му. То си личи, че му няма доверие и ревнува от всяка жена, която той погледне.

# 538
Излязла Емилия от помията ли, ама още се надява на финансите на Даниел, според горно мнение. Е тва не е ли помия?
   Емели, като порасне е хубаво да пита и майка си ,защо е позволила да я забремени човек,  който не я обича. И защо е стояла в дома му, след като е знаела за любовницата, а той е отричал. Къде е самоуважението и достойнството?
   Наска хубаво гледа да си върже гащите , щото няма гаранция ,че този мачо ще е само нейн.

# 539
Не мисля,че има драма и по линията Емилия и Даниел изобщо, все пак 50% от Емели е Даниел.

Общи условия

Активация на акаунт