Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 184
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Излязла Емилия от помията ли, ама още се надява на финансите на Даниел, според горно мнение. Е тва не е ли помия?
   Емели, като порасне е хубаво да пита и майка си ,защо е позволила да я забремени човек,  който не я обича. И защо е стояла в дома му, след като е знаела за любовницата, а той е отричал. Къде е самоуважението и достойнството?
   Наска хубаво гледа да си върже гащите , щото няма гаранция ,че този мачо ще е само нейн.

Вие ако сте бременна и разберете, че ви изневеряват на секундата ли ще офейкате с 200?
И не знаем дали Емилия е знаела, че Даниел не я обича. Според мен той е решил така след като е започнал афера с Наска.  Излезна ми преди време клип как Даниел пее или крещеше на Емилия, че я обича. Според вас този дали не умее да лъже безочливо, че едно емоционално бременно момиче на 22 да не успее да му се върже. Лъгал ги е и двете здраво, докато едната вече не е издържала. Относно финансите не разбирам защо да не му ги харчи като има вариант а и това дете изисква грижи. Ето тук пак има двоен аршин за двете- Атанаска е спестила понеже той и дава пък Емилия да мизерува сама на квартира, че е излъгана. Всеки има отговорност и той поне поема неговата за разлика от доста бащи в такава ситуация.

# 541
Доста хора тук изказаха мнение, че съдим все едно Атанаска нашият мъж е откраднала. Искам да отбележа, че поведението на Наска и Даниел е укоримо във всяко едно негово проявление и лъжите и криенето и наглите прояви на Атанаска и това не трябва да се толерира и да се приемат за смели. Те са си направили избора и си носят последствията. Относно това дали Даниел е обичал Емилия, по скоро мисля, че е мислел, че я обича. Емилия си в тръгнала сравнително скоро явно в момент, в които е била готова с бебе под 6 месеца ,така че ми е трудно да упреквам родилка, че не е затворила вратата в деня, които е разбрала

# 542
  • София
Нищо лошо не и виждам в това един мъж да си издържа семейството изцяло, нито пък бившата с детето.
На мястото, на която и да било от двете, бих му харчила парите без скрупули Grinning

# 543
Излязла Емилия от помията ли, ама още се надява на финансите на Даниел, според горно мнение. Е тва не е ли помия?
   Емели, като порасне е хубаво да пита и майка си ,защо е позволила да я забремени човек,  който не я обича. И защо е стояла в дома му, след като е знаела за любовницата, а той е отричал. Къде е самоуважението и достойнството?
   Наска хубаво гледа да си върже гащите , щото няма гаранция ,че този мачо ще е само нейн.

Вие ако сте бременна и разберете, че ви изневеряват на секундата ли ще офейкате с 200?
И не знаем дали Емилия е знаела, че Даниел не я обича. Според мен той е решил така след като е започнал афера с Наска.  Излезна ми преди време клип как Даниел пее или крещеше на Емилия, че я обича. Според вас този дали не умее да лъже безочливо, че едно емоционално бременно момиче на 22 да не успее да му се върже. Лъгал ги е и двете здраво, докато едната вече не е издържала. Относно финансите не разбирам защо да не ми ги харчи след като има вариант а и това дете изисква грижи. Ето тук пак има двоен аршин за двете- Атанаска е спестила понеже той и дава пък Емилия да мизерува сама на квартира, че е излъгана. Всеки има отговорност и той поне поема неговата за разлика от доста бащи в такава ситуация.
Значи едната като има вариант да харчи защо не щото е Емилия, а Атанаска не спирала с почивките,много харчела 😀
Оправихме и на човека финансите. Ако иска харем ще си направи,винаги ще има желаещи.
Е на тва здраве му кажи

# 544
Не разбирам какво лошо има бащата да подпомага финансово детето , ако може и майката , да не се сети за тях по- добре ли е или за майката остава изцяло да се грижи за всичко ?

# 545
  • София
Атанас също е залитнал в лоша посока, дълго и трудно са го измъквали от дупката. Вероятно е предразположен, дали физически, дали психически, към зависимости. Вероятно, ако не тази семейна драма, то друга щеше да го тласне натам. Но ако родителите му са били адекватни, може би съдбата му нямаше да е такава.

Хората с различна душевност и в различен етап от живота реагират различно на едни и същи явления.

И все пак, можеше, трябваше - щеше.

# 546
Съгласна съм, че преувеличава и отдава голямо значение на миналото, но хората са доста различни по своята сенситивност, така че няма как да кажеш, че не е пример. Даниел не е зарязал Емели, по начина, по които Розалия описва ситуацията с Генерала, но може също да се чувства жертва по някакъв начин и отговорността пада на изборите на баща й

# 547
  • София
Според мен Олга и Емилия имат много различен подход в това, което обясняват на децата си. Даниел и баща му също имат много различно отношение, така че дано да съм права, но Емели едва ли ще се превърне в Розалия.
Перфектни родители няма, всяко дете за нещо обвинява родителите си. Понякога ако една двойка остане заедно децата израстват в доста по- токсична среда, отколкото ако се разделят цивилизовано, доколкото възможностите им го позволяват.

# 548
Даниел глези много Емели , това че е оставил майката , далеч не значи , че си оставя детето , ужасно грозно е да се говори така. Емилия си поддържа нормални отношения с Даниел , както к с Атанаска , детето расте обичано . В крайна сметка то никога не  е живяло с двамата си родители , така че за него това е нормално , аз не мисля , че ако Даниел си изневеряваше системно Емилия щеше да е щастлива , сега изглежда така  с Петър .

# 549
Това сладко дете и тези родители, които  го използват за реклами......Но сиренето е с пари, да, трябва да се живее.
   Гледах снимки досега на малката в нейния профил. И се чудя на Емилия, като има пари да я води "на" Дубай, на сафари, незнамсикъде що не заведе това дете в Леголенд, Гарделандия, Евро дисни?! Където е за деца.
   И двете дечица са страхотни! Родителите не струват.
Защото ако детето е под 110см почти на нищо не може да се вози, освен на въртележките, които ги има на всеки лунапарк в София Simple Smile Само ще виси на опашки и ще го бутат и ще се стресира от навалицата.

# 550
Vanilis, не съм писала аз колко харчи Атанаска и дали е харчила или не, че да ме цитираш. Относно другите деца дето се били оправили- явно ти гледаш друго предаване. Розалия не смее да създаде семейство, Атанас е алкохолик и бивш наркоман, а Даниел страда от мания за величие. Да, на никой му няма нищо иначе. Разбирам, че искаш да опонираш на всеки днес и само ти си права, ама не баш!

# 551
Аз съм от Нехаресващите Емилия и Атанаска. Само дето не приемам първата да я въздигнем в светица, щото е зарязана .
   Както и не мисля,че е нормално Даниел да я издържа .Докато е в майчинство,окей След това да има финансова грижа за разходите на детето, естествено. Обаче,щото имала начин,що да не му харчи парите, Еми за мен е унижение на нея самата. Млада, здрава, права жена, уж образована, изкарала курс при незнамсикоя бръмчалка.
   Не смятам ,че има драма между двете жени, и между Емилия и Даниел.Търсим под вола теле. И двете се справят както могат и колкото акъл имат. Детето е обичано и обгрижвано и в двете къщи. И щастливо , повече отколкото ако родителите живееха на един адрес , но в кавги и разправии. Гледайки ИГ на Емели,  което само по себе си е голяма глупост, и двамата родители яко използват чара на детето да трупат последователи.

# 552
Много голямо "съревнование" между Емилия и Атанасия се прави тука, на Атанасия се гледа всичко под лупа, а Емилия е помазана от гледна точка на това, че е в ролята на жертва един вид и ѝ се прощава. И двете работят "инфлуенсъри", за разлика от Емилия обаче Атанаска има и друга работа. Емилия откакто е родила Емели НЕ работи, издържана е от бащата на детето ѝ, което да ви призная си ми звучи като да е било цел 😀 просто сценария до довеждането на тия обстоятелства не ѝ е бил по вкуса. Ако се чудите сега как се издържа - дайте по един бърз сърч в Гугъл по фамилии и ще откриете кой, какво и ще достигнете до изводи, които най-вероятно няма да са грешни 😀

# 553
Аз съм от Нехаресващите Емилия и Атанаска. Само дето не приемам първата да я въздигнем в светица, щото е зарязана .
   Както и не мисля,че е нормално Даниел да я издържа .Докато е в майчинство,окей След това да има финансова грижа за разходите на детето, естествено. Обаче,щото имала начин,що да не му харчи парите, Еми за мен е унижение на нея самата. Млада, здрава, права жена, уж образована, изкарала курс при незнамсикоя бръмчалка.
   Не смятам ,че има драма между двете жени, и между Емилия и Даниел.Търсим под вола теле. И двете се справят както могат и колкото акъл имат. Детето е обичано и обгрижвано и в двете къщи. И щастливо , повече отколкото ако родителите живееха на един адрес , но в кавги и разправии. Гледайки ИГ на Емели,  което само по себе си е голяма глупост, и двамата родители яко използват чара на детето да трупат последователи.
Той не издържа Емилия. Издържа дъщеря си. Има разлика.
Осигурява малко апартаментче под наем, където вече не живеят. Сигурно плаща детската градина, което е адекватно поведение на всеки баща. Оставил й е стария фирмен джип, с който да шофира дъщерята - на градина, до болница и тн. В реалитито Даниел сам казва, че от няколко месеца Емилия е независима.  Била е назначена в негова фирма, където е работила.

Не му е харчила парите за себе си и да си клати краката по салони, спа и кафета - Даниел не е с широки пръсти, все гледа да не се охарчи. Давал й е колкото е трябвало. Той за себе си, жена си и децата купува реплики, предлага сватбена рокля на жена си за 100 долара, няма да се изхвърли и да позлати бившата си жена Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 17:08 от FreesiaR

# 554
Драматизирало се излишно по тази история. Ами как няма! Те са пример! Утре Пешо и той ще остави бременната си жена, щото “Дани Бачорски е голЕм гъзар и те тъй се пра’й”. Дава се лош пример в обществото, изкарва се за нормално, човешко, влюбили се били! Не, това не е нормална история, не са нормални човешки взаимоотношения! Не е нормално да мислиш, че си влюбен и щото си минал 30-те ти е време за дете (тук сигурно и баща му му е говорил и влиял). Не е нормално да имаш връзка, докато жена ти е бременна и я тресат хормони! Не е нормално да зарежеш майката на детето си, когато тя има най-голяма нужда от теб, а и малкото ти бебе също! Не е нормално след 2 дни новата ти бръмчалка да се нанесе у вас!
Просто нищо нормално няма в цялата история! И още повече се прави и риалити за този цирк - да стане по-популярен, изветен, достъпен! И сега не само Пешо мисли Дани за пич, ами и Гошо, Минчо и цялата улица със съседи!
За мен за всичко е виновен дъртия Бачор. Всичко идва от семейството - и провали, и успехи! И докато той си мисли, че най-малкото му кученце е първо и успешно, щото видиш ли е създал фирма и има някакъв по-висок стандарт, не вижда колко са повредени всички, колко са счупени! Поне да не бяха се снимали в това риалити. Не смятам, че могат да се съберат и оправят. Всеки е дълбоко увреден. Най-нормален е Георги, само ако нямаше тия гейски маниери.

Общи условия

Активация на акаунт